• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Garip KV KP

ya sizin araba onların arabasından daha mı iyi acaba? hani uzun yol gidecekler de onun için konforlu bir arabayla mı gitmek istediler? ben anlayamadım bunun mantığını... frenle işimiz yok, bascaz gitcez falan ne kadar gereksiz mantıksız... sizin arabayı isterken bir mazeret sunmadı mı?

ayrıca böyle geçerli bir sebep yoksa eşinin surat asması da çok saçma. ortak kullanmak istiyordu madem babasının istediği gibi yapsaydı ya...

ayrıca yengenin ve dayının arabası bizden daha büyük. tek arabayla gidecekler 4'ü.

ayrıca yengenin ve dayının arabası bizden daha büyük. tek arabayla gidecekler 4'ü.

ne bileyim ben olsaydım orada gayet mantıklı ve ilk akla gelen şey olarak "neden kendi arabanızla gitmiyorsunuz?" derdim heralde :))))))) yani tabi ki verilir, neden verilmesin ama mantıklı bir gerekçesi olmalı değil mi... senin malın benim malım yapmamalı... ayrıca frenleri falan değişecek arabayla yola çıkmak da iyi cesaret, sanki havalar kötü yollar karlı vs bir şey olursa da sizin arabaya olsun der gibi...

aslında girmeyeceksin araya, bırakacaksın naparlarsa yapsınlar baba oğul... ama en ufak bir şey olursa o zaman hesabını soracaksın kocana da. çünkü kredi çekerek aldığın arabanın keyfi olarak bir hasarı olması durumunda her şekilde haklı olursun.

ne bileyim ben olsaydım orada gayet mantıklı ve ilk akla gelen şey olarak "neden kendi arabanızla gitmiyorsunuz?" derdim heralde :))))))) yani tabi ki verilir, neden verilmesin ama mantıklı bir gerekçesi olmalı değil mi... senin malın benim malım yapmamalı... ayrıca frenleri falan değişecek arabayla yola çıkmak da iyi cesaret, sanki havalar kötü yollar karlı vs bir şey olursa da sizin arabaya olsun der gibi...

aslında girmeyeceksin araya, bırakacaksın naparlarsa yapsınlar baba oğul... ama en ufak bir şey olursa o zaman hesabını soracaksın kocana da. çünkü kredi çekerek aldığın arabanın keyfi olarak bir hasarı olması durumunda her şekilde haklı olursun.

ben sesimi çıkarmazsam eşim hayatta bir şey demez babasına. madem öyle ben niye kendimi kısıtlıyorum kredi ödeyeceğim diye değil mi? insan az kendi malının kıymetini bilir daha sen alıp kullanmamışsın ne diye veriyosun ki evet frenler bozuk ve lastikler yas lastiği. kayınpeder de benim frenle işim yok dedi bu ne saçma bir cümle!

olaki bir kazada hiçbir şey yapmazlar canım ki daha kasko sigorta yok hem kendi arabanın hem de karşıdakinin masrafını cebinden ödemek zorunda kalırsın

Back