- Konu Sahibi kediseverbiri
-
ben öyle çok sayıda farklı farklı kişilerle cinsel deneyim yaşamadım, yaşadığım insanlar zaten önceden duygusal bağ kurmuş olduğum bildiğim, bi bağım olan insanlardı. insan bazında sayı merak ediyorsan bir elin beş parmağını geçmez. bizde buna bağlı olarak uzaklaşma veya duygusal bağ kurmama olayı olmadı, çok farklı sebeplerden bitti. ben bi uzaklaşma falan gözlemlemedim, olağan akışında bir durumdu ama benim ilişkilerimin ennn başında cinsellik olmaz. hadi tanıştık hoop yatağa, öyle bişey yok bende. ben önce bi tanırım, mental ve duygusal anlamda yakınlaşırız iş sonra başka yerlere gider. yani bu konuda bi taktik yapmıyorum aslında, sadece yapı meselesi, güven duymadığım insana bedenimi teslim edemiyorum, içimden gelmiyor.ben onları okumadım da. sana bişey sorucam.
senin de tecrüben çok olduğu için soruyorum :)))
erkek cinsellik yaşadığı kadından uzaklaşıyor mu? ya da artık onunla duygusal bağ kurmak istemiyor mu?
İki hafta olmuş yani ilk daha buluşma olmaz eli kanda olsa bile zaman ayırması hata sen görüşmek istemesen bile ısrar etmesi lazım uzatma mesaj yazma yazarsa cevap verme neden diye sorarsa mesajla bir ilişki yürütmek istemiyorum dersinMerhaba herkese,
Oturup uzunca, mantık çerçevesinde düşündüm ama bir de size danışayım dedim. Ortak arkadaşlarımız sayesinde bir beyefendiyle tanıştım, ikimizde yaşıtız (26). Tanışalı yaklaşık iki hafta kadar oldu, ilk buluşmamızda çok saygılı, ağırbaşlı, kibardı. İyi bir iletişimimiz oldu, keyifli sohbet ettik ve ben çok geç eve dönmek istemediğimi belirterek uygun bir vakitte ayrıldık. Tanışmamızın ikinci haftasındayız fakat henüz bir kere yüz yüze görüştük, her gün Whatsapp üzerinden mesajlaşıyoruz, bazen muhabbet güzel oluyor bazen de çok durgun. Mesajlarda birbirimizi tanımaya çalışırken kendimi olabildiğince dürüst bir biçimde tanıtmaya ve düşüncelerimi paylaşmaya çalışıyorum. Onu tanımaya yönelik sorular soruyorum. Son zamanlarda karşı taraftan aynı his ve enerjiyi alamıyorum. Duygularını anlık çok yüksek yaşıyor ve sonra duruluyor gibi. Biraz dengesiz bir tavrı olduğunu düşünüp, hep bu şekilde misin diye sorduğumda işlerinin çok yoğun olduğundan bahsetti ve ben de üstelemedim. Çok sık mesaj atmıyorum, gün içinde dozunda güzel bir iletişimimiz var ama bazen fotoğraf istediğinde sinirleniyorum. Atılabilir, karşı değilim ama birbirimizi tanımaya çalışıp, arkadaşlığımızı ilerletmek için bir şeyler yapacaksak fotoğraflarla görmek yerine haftasonu birbirimize 2-3 saatimizi ayırabiliriz diye düşünüyorum. Bu "flört" adı altında hoşuma gitmeyen, beni zorlayan, sınırlarımı ihlal eden hiçbir davranışı yapmıyorum. Konuşmalarımda da nerede durmam, ne söylemem gerektiğini iyi ölçüp tartmaya çalışıyorum. Son olarak, birkaç hafta daha gözlemleyeceğim ve en sonunda herhangi bir görüşme olmazsa, sürekli fotoğraf isteyerek beni görmeyi tercih ederse ve bazı tutarsız davranışları devam ederse düşüncelerimi açıklayarak mı yoksa direkt mesaj atmayı keserek mi arkadaşlığımı bitirmem daha doğru olur?
İki hafta olmuş yani ilk daha buluşma olmaz eli kanda olsa bile zaman ayırması hata sen görüşmek istemesen bile ısrar etmesi lazım uzatma mesaj yazma yazarsa cevap verme neden diye sorarsa mesajla bir ilişki yürütmek istemiyorum dersin
hakkında hayırlısı olsun.Hanımlar, bilgisayarım bozuk olduğu için telefondan girip son bir kez daha sizi haberdar etmek istedim. Konuşup sorunlarımı dile getirdiğim gün yine duygu patlaması yaşayıp, iyimser davranarak tanımak istediğini ve konuşmamızı kesmememizi söyleyen erkekten hala ne bir arama var ne bir mesaj. Mesela bugün hiç konuşmadık. Bu şekilde tanıma ve flört olmaz diye düşünüyorum. Kendisinin bana karşı balon gibi sönen bu istek ve enerjisinin sadece yapılan plana "Evet" dememden mi kaynaklanıyor, anlamıyorum. Öyleyse ne garip şey yani. Bu erkekten bir cacık olmaz. Balık baştan kokar hesabı. Birinden hoşlanıyorsan sık görüşüp, konuşmak ve buluşmak istersin, sebebini anlayamadığım bir biçimde sadece mesaj üzerinden konuşmak tamamen zaman kaybı. Ikimize de yazık, ne tarz kafalar bunlar. Plan işini de iptal ettim, açıkça düşüncelerimi söylediğim halde icraat alamadığım için de bence bir daha yazmaya gerek yok. Kendisi yazarsa mesaj atmayacağım, engellemeyeceğim, öylece kalsın gitsin. Muhabbeti güzel, konuşkan daha ne insanlar var. Umudu kaybetmek yok ki zaten hayatımda biri olmak zorunda da değil. Lakin bu süreçte destekleriniz için tekrar teşekkür ediyorum. Belki de karşımdaki erkeği beğendiğimi hissettiren davranışları çok erken gösteriyorum, bir üye yazmıştı sanırım duygulara hakim olma konusunda, kendisine katılıyorum. Ben de sevgiyle dolup taşan bir insanım, arkadaş, sevgili, aile fark etmez sevdiğimi hep gösteren biriyim ama hak eden ve hak etmeyeni görebilmek için yine zamana ihtiyaç varmış. Iyi akşamlar ❤❤❤
hakkında hayırlısı olsun.
belki çok çok sabretseydin ancak zamanla rayına oturabilirdi ama neden o kadar sabredesin ki.
doğru söylüyorsun balık baştan kokuyor sen en azından kendini kaptırmadan bitirme kararı almışsın.
dün gece en son mesajı kim atmış. acaba o attıysa senden günaydın mesajı beklemiş olabilir mi?
Merhaba, ben yorumları tam okumadığım için anlayamadım. Daha yeni tanıştığınız kişi sizi bungalov evlerine tatile mi götürecekti..doğru mu anladım.W Wurstria ve konuma yazan değerli tüm hanımefendiler, söylediklerinize kulak vererek iptal ettiğim bungalov ev sonrası beyefendi bana mesaj atarak neden gitmek istemediğimi, neyden çekindiğimi ve sorunun kendisiyle mi ilgili olup olmadığı sordu. Hatta neden aramadığı hakkında konuşmuştuk ya, bungalov evi iptal edince beni o gece aradı. Ben de oturup düşündüğümü ve haftalardır sadece bir kez gördüğüm birini tam olarak tanımadığımı bahsederek gitmemin beni biraz şüpheye düşürdüğünü söyledim. Başka bir yer bakalım, butik otel olsun zaten ayrı kalacağız vb şeyler ile yine kalma konusunda ısrar etti. Mesaj üstüne mesaj attı. Ben de net bir şekilde istemediğimi söyledikçe ertesi gün (bugün için) yüz yüze görüşelim dedi. Sonra sabah oldu ben günaydın mesajı vs atmadım, bana öğleye doğru anlaşamadığımızı, birkaç gün önce benim uzatmamak konusunda aslında haklı olduğumu söyledi. Benim de canıma minnetti zaar. Neden bu şekilde kopuk olduğumuzu sordu ve yine aynı sorunları yazdım. Bana daha detaylıca tanımak istediğini, benimle daha çok ilgileneceğini söyleyen, bundan iki hafta önce sevgi sözcükleri söyleyen adam "Işim yoğun, bir kişiye odaklanamıyorum, kendimle baş başa kalmak istiyorum" dedi, baştan da söylemiştim böyle hissediyorsan kimseyle takılma diye. Bana kendisi arkadaşlıktan daha fazlası olmak istediğini söylemişti, ben de bunun için sık görüşmek lazım deyince şak bir anda sanki sevgili olma isteğini ben dile getirmişim, daha fazlasını ben istemişim gibi olayı üstüme yıktı.Ben de dedim bu ne garip bir ilişki silsilesidir, ikinci vetoyu da ordan yedi. Hatta dayanamadım aldığı bu kararının tamamen bungalov evi iptal etmemden kaynaklı olduğunu söyledim ve kendisini yeterince anladığımı söyleyerek teşekkür ettim. Ne alakası var vb şeyler söyledi, klasik. Sonra da benim gibi değerli bir insanı hayatında arkadaş olarak istiyormuş vb mesajlar attı. Ben de benden uzak dur lütfen dedim. Allaha şükür her şey erkenden bitti, sanki sevgili olmayı ben istemişim gibi yıktığı davranışa zaten inanılmaz ayar olduktan sonra iyice nelerle uğraşıyoruz dedim. Ne korkunç insanlar var.
Merhaba, ben yorumları tam okumadığım için anlayamadım. Daha yeni tanıştığınız kişi sizi bungalov evlerine tatile mi götürecekti..doğru mu anladım.
Aşina olduğum biriydi ama resmen muhabbet edip yüz yüze ortak arkadaşlar sayesinde geldik. Tanışalı da bu hafta 3. Haftaya girmiştik, bu ay içinde ikimizin de yıllık izni vardı bungalov evlere gidelim ayrı kalırız vb demişti. Evet aslında sorduğunuz soru doğru, yeni tanıştık diyebilirim. Yaşımız 26 bu arada.
Anladım,baştan sıkıntılı gibiymiş sanki.. Pek samimi gelmedi, bitmesi sizin için daha iyi olmuş diye düşündüm.Aşina olduğum biriydi ama resmen muhabbet edip yüz yüze ortak arkadaşlar sayesinde geldik. Tanışalı da bu hafta 3. Haftaya girmiştik, bu ay içinde ikimizin de yıllık izni vardı bungalov evlere gidelim ayrı kalırız vb demişti. Evet aslında sorduğunuz soru doğru, yeni tanıştık diyebilirim. Yaşımız 26 bu arada.
Ay sal bunu cidden ya en güzel flört döneminde görüşmek istemiyorsa daha da hiç üstüne düşmez zorlama boşver. Mesajla bitir sen de kendisi baksana öyle yapıyor.Evet aynı şehirdeyiz, bu yüzden fotoğraflarla birbirimizi görmek yerine görüşmemiz daha doğru olur diye düşünüyorum. Çok sık "Buluşalım" baskısı yapmak istemediğim için üstü kapalı bir şekilde, fotoğraf istediğinde "Görmek istiyorsan gelebilirsin hem kahve içeriz" diyorum.
Sırtlan erkek kalma konusu ısrarından belli amacı cinsellik vakit kaybı
Anladım,baştan sıkıntılı gibiymiş sanki.. Pek samimi gelmedi, bitmesi sizin için daha iyi olmuş diye düşündüm.
Ay sal bunu cidden ya en güzel flört döneminde görüşmek istemiyorsa daha da hiç üstüne düşmez zorlama boşver. Mesajla bitir sen de kendisi baksana öyle yapıyor.
yine iğrenç bir erkek vakası. resmen onunla tatil git diye seni oyalıyordu demekki. ay düşününce bile sinir eder bu insanı. iyi ki de iptal etmişsin ki gerçek yüzü ortaya çıkmış.W Wurstria ve konuma yazan değerli tüm hanımefendiler, söylediklerinize kulak vererek iptal ettiğim bungalov ev sonrası beyefendi bana mesaj atarak neden gitmek istemediğimi, neyden çekindiğimi ve sorunun kendisiyle mi ilgili olup olmadığı sordu. Hatta neden aramadığı hakkında konuşmuştuk ya, bungalov evi iptal edince beni o gece aradı. Ben de oturup düşündüğümü ve haftalardır sadece bir kez gördüğüm birini tam olarak tanımadığımı bahsederek gitmemin beni biraz şüpheye düşürdüğünü söyledim. Başka bir yer bakalım, butik otel olsun zaten ayrı kalacağız vb şeyler ile yine kalma konusunda ısrar etti. Mesaj üstüne mesaj attı. Ben de net bir şekilde istemediğimi söyledikçe ertesi gün (bugün için) yüz yüze görüşelim dedi. Sonra sabah oldu ben günaydın mesajı vs atmadım, bana öğleye doğru anlaşamadığımızı, birkaç gün önce benim uzatmamak konusunda aslında haklı olduğumu söyledi. Benim de canıma minnetti zaar. Neden bu şekilde kopuk olduğumuzu sordu ve yine aynı sorunları yazdım. Bana daha detaylıca tanımak istediğini, benimle daha çok ilgileneceğini söyleyen, bundan iki hafta önce sevgi sözcükleri söyleyen adam "Işim yoğun, bir kişiye odaklanamıyorum, kendimle baş başa kalmak istiyorum" dedi, baştan da söylemiştim böyle hissediyorsan kimseyle takılma diye. Bana kendisi arkadaşlıktan daha fazlası olmak istediğini söylemişti, ben de bunun için sık görüşmek lazım deyince şak bir anda sanki sevgili olma isteğini ben dile getirmişim, daha fazlasını ben istemişim gibi olayı üstüme yıktı.Ben de dedim bu ne garip bir ilişki silsilesidir, ikinci vetoyu da ordan yedi. Hatta dayanamadım aldığı bu kararının tamamen bungalov evi iptal etmemden kaynaklı olduğunu söyledim ve kendisini yeterince anladığımı söyleyerek teşekkür ettim. Ne alakası var vb şeyler söyledi, klasik. Sonra da benim gibi değerli bir insanı hayatında arkadaş olarak istiyormuş vb mesajlar attı. Ben de benden uzak dur lütfen dedim. Allaha şükür her şey erkenden bitti, sanki sevgili olmayı ben istemişim gibi yıktığı davranışa zaten inanılmaz ayar olduktan sonra iyice nelerle uğraşıyoruz dedim. Ne korkunç insanlar var.
yine iğrenç bir erkek vakası. resmen onunla tatil git diye seni oyalıyordu demekki. ay düşününce bile sinir eder bu insanı. iyi ki de iptal etmişsin ki gerçek yüzü ortaya çıkmış.
hayır yani anlamadığım bu kadar ruhsuz davrandığı bir kızla neden tatile çıkmak istiyor onu da anlamış değilim. hani böyle uzaktan gıcık olursun ya konunu da dünden beridir takip ediyorum. gıcık oldum çocuğa. evet senin de dediğin gibi tecrübe olmuş oldu sana. umarım bir daha karşına çıkmaz bu tiplerEvet evet Rosey, ilk mesaj atıp uzatmak istemediğimde daha tatile gitme planımız vardı ya plan gerçekleşene kadar oyaladı işte. Baktı son anda ben de gelmiyorum deyince, daha fazla konuşmayalım o zaman dedi. Durum budur yani. Ben baştan sona karakterimle ve konuşmalarımla düzgün ve güçlü duruşumu gösterdiğimi düşünüyorum, hala senin gibi birini tanıdım mutluyum, arkadaş kalalım. Ne kadar romantik biz de yedik miktir sitArkadaş kalalım bahanesine cebinde tutacak, kafası eserse yazacak işte amaç buydu.
hayır yani anlamadığım bu kadar ruhsuz davrandığı bir kızla neden tatile çıkmak istiyor onu da anlamış değilim. hani böyle uzaktan gıcık olursun ya konunu da dünden beridir takip ediyorum. gıcık oldum çocuğa. evet senin de dediğin gibi tecrübe olmuş oldu sana. umarım bir daha karşına çıkmaz bu tipler
ben demiştim demeyi sevmiyorum ama sana en başından tatil planınız hakkında söylediğim şeyde haklı çıktığımı düşünüyorum adamın tavırlarından ve tatil muhabbetinde bu kadar ısrar etmesinden dolayı. sen tatili iptal edince aradı seni, tatili iptal ettin diye yüz yüze görüşmek istedi. demek ki sana ayırabilecek zamanı vardı :) ayırmak istemedi sadece. iki haftadır senin sesini duymak için aramamış adam, tatil muhabbeti iptalini duyunca aradı. önce seni vazgeçirmeye çalıştı sonra baktı kararından dönmüyorsun, tek başıma kalmak istiyorum vs zırvaladı. neyin ne olduğu gün gibi ortada. ayrı evlerde kalırız olayı da tamamen palavra ki. siz ikiniz baş başa zaman geçirmek için plan yapmışsınız, bu ona yeter. biraz romantizm yapar avcumun içine alır benim bungalovda noktayı koyarım diye düşündü.W Wurstria ve konuma yazan değerli tüm hanımefendiler, söylediklerinize kulak vererek iptal ettiğim bungalov ev sonrası beyefendi bana mesaj atarak neden gitmek istemediğimi, neyden çekindiğimi ve sorunun kendisiyle mi ilgili olup olmadığı sordu. Hatta neden aramadığı hakkında konuşmuştuk ya, bungalov evi iptal edince beni o gece aradı. Ben de oturup düşündüğümü ve haftalardır sadece bir kez gördüğüm birini tam olarak tanımadığımı bahsederek gitmemin beni biraz şüpheye düşürdüğünü söyledim. Başka bir yer bakalım, butik otel olsun zaten ayrı kalacağız vb şeyler ile yine kalma konusunda ısrar etti. Mesaj üstüne mesaj attı. Ben de net bir şekilde istemediğimi söyledikçe ertesi gün (bugün için) yüz yüze görüşelim dedi. Sonra sabah oldu ben günaydın mesajı vs atmadım, bana öğleye doğru anlaşamadığımızı, birkaç gün önce benim uzatmamak konusunda aslında haklı olduğumu söyledi. Benim de canıma minnetti zaar. Neden bu şekilde kopuk olduğumuzu sordu ve yine aynı sorunları yazdım. Bana daha detaylıca tanımak istediğini, benimle daha çok ilgileneceğini söyleyen, bundan iki hafta önce sevgi sözcükleri söyleyen adam "Işim yoğun, bir kişiye odaklanamıyorum, kendimle baş başa kalmak istiyorum" dedi, baştan da söylemiştim böyle hissediyorsan kimseyle takılma diye. Bana kendisi arkadaşlıktan daha fazlası olmak istediğini söylemişti, ben de bunun için sık görüşmek lazım deyince şak bir anda sanki sevgili olma isteğini ben dile getirmişim, daha fazlasını ben istemişim gibi olayı üstüme yıktı.Ben de dedim bu ne garip bir ilişki silsilesidir, ikinci vetoyu da ordan yedi. Hatta dayanamadım aldığı bu kararının tamamen bungalov evi iptal etmemden kaynaklı olduğunu söyledim ve kendisini yeterince anladığımı söyleyerek teşekkür ettim. Ne alakası var vb şeyler söyledi, klasik. Sonra da benim gibi değerli bir insanı hayatında arkadaş olarak istiyormuş vb mesajlar attı. Ben de benden uzak dur lütfen dedim. Allaha şükür her şey erkenden bitti, sanki sevgili olmayı ben istemişim gibi yıktığı davranışa zaten inanılmaz ayar olduktan sonra iyice nelerle uğraşıyoruz dedim. Ne korkunç insanlar var.
ben demiştim demeyi sevmiyorum ama sana en başından tatil planınız hakkında söylediğim şeyde haklı çıktığımı düşünüyorum adamın tavırlarından ve tatil muhabbetinde bu kadar ısrar etmesinden dolayı. sen tatili iptal edince aradı seni, tatili iptal ettin diye yüz yüze görüşmek istedi. demek ki sana ayırabilecek zamanı vardı :) ayırmak istemedi sadece. iki haftadır senin sesini duymak için aramamış adam, tatil muhabbeti iptalini duyunca aradı. önce seni vazgeçirmeye çalıştı sonra baktı kararından dönmüyorsun, tek başıma kalmak istiyorum vs zırvaladı. neyin ne olduğu gün gibi ortada. ayrı evlerde kalırız olayı da tamamen palavra ki. siz ikiniz baş başa zaman geçirmek için plan yapmışsınız, bu ona yeter. biraz romantizm yapar avcumun içine alır benim bungalovda noktayı koyarım diye düşündü.
ben sana tatil planı hakkındaki düşüncemi söylediğimde aslında sen de verdiğin cevapta, kendi fikrinde haklıydın. ama sen yanlışı, senin gönlünü henüz kazanmamış bir adamla tatil planına okey demekle yaptın, çok erken davranıldı. eğer karşındaki insanın sana değer verip vermediğini ve çabasını görmek istiyorsan böyle heyecan verici şeylere (tatil gibi) hemen evet demeyeceksin. yerinde olsam tatile bu kadar erken dönemde evet demezdim, plan güzel ama henüz erken, ben seni daha tanımıyorum, öyle kolay değil benim buna evet demem :) der, biraz da muallakta bırakıp topu ona atardım. bırakacaksın ki senin güvenini ve gönlünü kazanmak için uğraşacak eğer sahiden seni istiyorsa. ha bu durumda sırf tatil için seni kendine bağlayıp kafasındakini uygulamaya kalkabilirdi ama en azından senin için biraz uğraşmış olurdu. aranızdaki ilişki bu kadar sığ kalmazdı.
hiiç öyle üzerinde düşünüp taşınmaya gerek yok bunların kafası böyle çalışıyor. istedikleri gibi olmayınca anında direksiyonu kırıveriyorlar. hala arkadaş kalalım lafı yapması da cabası. kesinlikle bunlarla arkadaş markadaş kalıp günün birinde yoklama çekmesi için fırsat vermemek lazım. bana da bir kahve içme zamanı ayırmam için aylarca yazıp neler neler yapan biri vardı, buluştuk, ertesi gün evine çağırdı. yok dedim, bi daha ne aradı ne sordubiliyoruz yani daha benzer birçok örnek var bende de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?