Sevgili olmayı siz istemişsiniz zaten. Şöyle ki, adam zaten başından berş belliymiş. Sizden foto istiyor ama siz hala foto isteyeceğine görüşebiliriz diyorsunuz. Bunu kaç kere dediniz?
Ayrıca yine aynı adama, ben bu şekilde devam etmel istemiyorum vs tarzında konuşmayı yapan da ilk sizsiniz. Eğer böyle olacaksa aramıza mesafe koyalım diyen de... Bunlar sizin fazlasıyla ilişki beklediğinizi, sevgili olmak istediğinizi gösteren hareketler. Adam da size "ben seni daha detaylı tanımak istiyorum, planlarım var" falan filan demiş. Yani, ilk atağı yapan sizsiniz. Sevgili olma beklentiniz de gayet vardı ki adama böyle bi konuşma yaptınız. Ayar olma sebebiniz nedir onu anlayamadım
Sevgili olma gibi bi isteğiniz yoksa zaten adamın sizi rahatsız eden davranışları fazlasıyla ortadayken bu kadar çabalamaz, kafanızda bu adamın sizin beklentinizi karşılamadığınıza karar verip tek bi cümleyle bitirebilirdiniz. Ama siz, gidişattan memnun olmadığınızı, böyle devam etmesini istemediğinizi (sevgili olmayı umursuyorum ve şöyle davranmanı istiyorum) belirten mesajı ilk atan olmuşsunuz...
Sizin yapacağınız şeyleri karşı taraf yapmalıyken, siz bu ilişki yürüsün diye çözümler bulararak adım atmışsınız. Adam da doğal olarak en sonunda "sevgili olma gibi beklentisi olan sendin" diye cevabı vermiş.
Bu da size, benim katacağım bi farkındalık olsun. Bir şey olacaksa zaten olur, eğer o şey için siz çaba harcıyorsanız (ki harcadığınız çabada da mutlu olarak değil, yıpranarak, kafanıza takarak çaba harcaöa mevcut) o şeyden hiçbir cacık çıkmaz. Çıksa bile olmaz ki bi mesajınızda da seve seve sabrederdim demişsiniz, kendinize daha fazla değer vermeyi öğrenmeniz gerekiyor bence.