Merhaba hanımlar,
Kısa bir güncelleme yapayım dedim. Öncelikle herkese tavsiyelerinden ötürü teşekkür ederim. Her biriniz çok haklısınız ve herkes yaşadığım sorunun her açıdan neden olabileceği sebeplere parmak basmış. İyiki varsınız.
Dün yine bir fotoğraf isteme meselesi oldu, şöyle ki benim fotoğraf atmadığımı bildiği için önce kendisi bir özçekim fotoğraf attı ve aynısını benden de bekledi. Ben de görmezden geldim tabii. Daha sonra biraz daha zaman verip gözlemlesem mi bitirsem mi diye size sorduktan sonra bu fotoğraf olayı da üstüne çıkınca daha fazla beklemenin zaman kaybettireceğini düşündüm ve açıkça konuşmak istediğimi söyledim. Kibarca fakat net bir dille, biraz da isyan ederek tabii bu durumdan hoşlanmadığımı, dengesizliklerine anlam bulamadığımı, hayatıma birisini alacaksam çok zaman geçirmeli ve karakterini bilmem gerektiğini belirttim. Amacım aramızdaki ilişki her ne ise, bitirmek olduğunu ve saygı çerçevesi içinde, birbirimizi kırmadan mesafe koymak olduğunu yazdım. Kendisi önce mesajlarda duygularını tam ifade edemediğini, işinin yoğun geçtiğini ve tam olarak bana odağını veremediğini söyledi. Ben de "İşin bu kadar yoğunsa ve odaklanamama problemi yaşıyorsan, neden benimle iletişime geçerek arkadaşlığımızı ilerletmek istiyorsun, bu duygularımı ve kafamı karıştırıyor" dedim.
Bu sebeple kendisiyle görüşsek de görüşmesek de hayatımda birşeyin değişmeyeceğini, eğer beni tanımak istiyorsa dediklerime kulak vermesini ve bazı konularda daha temkinli davranmasını rica ettim. Bu mesajlardan sonra kendisinin bana karşı farklı bir amacı olmadığını, kendisini bu şekilde tanımamı istemediğini, konuşmaya devam etmek istediğini ve daha detaylıca tanımak istediğini söyledi. Özür diledi birkaç kere. Çok daha dikkatli davranacağını, ne istediğini bildiğini ama mesajda duygularını ifade edemediği için kendisini dengesiz ve tutarsız gördüğümü söyledi. Birlikte daha uzun zaman geçireceğimize dair söz verdi, benimle yapmak istediği ama bu güne kadar paylaşmadığı birkaç plandan bahsetti, hatta "Konuşmayı bitirmeyelim, planları iptal etmeyelim lütfen" diye mesaj atmış, dün akşamdan beri yaklaşımları ilk tanıştığımız gün gibi oldu. Normalde çok sık mesajlaşırdık ama ben bu düşüncelere daldığımdan beri mesajları biraz kestim ve eski samimiyetimi göstermeyi bıraktım. Dünden beri mesaj sıklığını azalttım ve sabah da birşey yazmadım. O bana nasılsın diye mesaj atmış. Şu an biraz daha mesafeli durup gözlemliyorum.