• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir garip flört ilişkisi... Ben de anlamadım!

Benimle birlikteyken maddi herhangi birşey düşünmemesi gerektiğini konuştum. Mekan, ne içtiğimiz çok önemli değil, parasız da bazı şeyler yapılabilir diye düşünüyorum. Birlikte tatil yapma planımız vardı onun izninde, bir tek onun üzerine konuştuk uzun uzadıya.
Sen her ne kadar maddi olarak düşünmemesi gerektiğini söylesende erkekler bu konuda gurur yapabiliyor.
Fotoyu ne zaman nasıl istiyor peki?

Merhaba herkese,

Oturup uzunca, mantık çerçevesinde düşündüm ama bir de size danışayım dedim. Ortak arkadaşlarımız sayesinde bir beyefendiyle tanıştım, ikimizde yaşıtız (26). Tanışalı yaklaşık iki hafta kadar oldu, ilk buluşmamızda çok saygılı, ağırbaşlı, kibardı. İyi bir iletişimimiz oldu, keyifli sohbet ettik ve ben çok geç eve dönmek istemediğimi belirterek uygun bir vakitte ayrıldık. Tanışmamızın ikinci haftasındayız fakat henüz bir kere yüz yüze görüştük, her gün Whatsapp üzerinden mesajlaşıyoruz, bazen muhabbet güzel oluyor bazen de çok durgun. Mesajlarda birbirimizi tanımaya çalışırken kendimi olabildiğince dürüst bir biçimde tanıtmaya ve düşüncelerimi paylaşmaya çalışıyorum. Onu tanımaya yönelik sorular soruyorum. Son zamanlarda karşı taraftan aynı his ve enerjiyi alamıyorum. Duygularını anlık çok yüksek yaşıyor ve sonra duruluyor gibi. Biraz dengesiz bir tavrı olduğunu düşünüp, hep bu şekilde misin diye sorduğumda işlerinin çok yoğun olduğundan bahsetti ve ben de üstelemedim. Çok sık mesaj atmıyorum, gün içinde dozunda güzel bir iletişimimiz var ama bazen fotoğraf istediğinde sinirleniyorum. Atılabilir, karşı değilim ama birbirimizi tanımaya çalışıp, arkadaşlığımızı ilerletmek için bir şeyler yapacaksak fotoğraflarla görmek yerine haftasonu birbirimize 2-3 saatimizi ayırabiliriz diye düşünüyorum. Bu "flört" adı altında hoşuma gitmeyen, beni zorlayan, sınırlarımı ihlal eden hiçbir davranışı yapmıyorum. Konuşmalarımda da nerede durmam, ne söylemem gerektiğini iyi ölçüp tartmaya çalışıyorum. Son olarak, birkaç hafta daha gözlemleyeceğim ve en sonunda herhangi bir görüşme olmazsa, sürekli fotoğraf isteyerek beni görmeyi tercih ederse ve bazı tutarsız davranışları devam ederse düşüncelerimi açıklayarak mı yoksa direkt mesaj atmayı keserek mi arkadaşlığımı bitirmem daha

Merhaba herkese,

Oturup uzunca, mantık çerçevesinde düşündüm ama bir de size danışayım dedim. Ortak arkadaşlarımız sayesinde bir beyefendiyle tanıştım, ikimizde yaşıtız (26). Tanışalı yaklaşık iki hafta kadar oldu, ilk buluşmamızda çok saygılı, ağırbaşlı, kibardı. İyi bir iletişimimiz oldu, keyifli sohbet ettik ve ben çok geç eve dönmek istemediğimi belirterek uygun bir vakitte ayrıldık. Tanışmamızın ikinci haftasındayız fakat henüz bir kere yüz yüze görüştük, her gün Whatsapp üzerinden mesajlaşıyoruz, bazen muhabbet güzel oluyor bazen de çok durgun. Mesajlarda birbirimizi tanımaya çalışırken kendimi olabildiğince dürüst bir biçimde tanıtmaya ve düşüncelerimi paylaşmaya çalışıyorum. Onu tanımaya yönelik sorular soruyorum. Son zamanlarda karşı taraftan aynı his ve enerjiyi alamıyorum. Duygularını anlık çok yüksek yaşıyor ve sonra duruluyor gibi. Biraz dengesiz bir tavrı olduğunu düşünüp, hep bu şekilde misin diye sorduğumda işlerinin çok yoğun olduğundan bahsetti ve ben de üstelemedim. Çok sık mesaj atmıyorum, gün içinde dozunda güzel bir iletişimimiz var ama bazen fotoğraf istediğinde sinirleniyorum. Atılabilir, karşı değilim ama birbirimizi tanımaya çalışıp, arkadaşlığımızı ilerletmek için bir şeyler yapacaksak fotoğraflarla görmek yerine haftasonu birbirimize 2-3 saatimizi ayırabiliriz diye düşünüyorum. Bu "flört" adı altında hoşuma gitmeyen, beni zorlayan, sınırlarımı ihlal eden hiçbir davranışı yapmıyorum. Konuşmalarımda da nerede durmam, ne söylemem gerektiğini iyi ölçüp tartmaya çalışıyorum. Son olarak, birkaç hafta daha gözlemleyeceğim ve en sonunda herhangi bir görüşme olmazsa, sürekli fotoğraf isteyerek beni görmeyi tercih ederse ve bazı tutarsız davranışları devam ederse düşüncelerimi açıklayarak mı yoksa direkt mesaj atmayı keserek mi arkadaşlığımı bitirmem daha doğru olur?
Yüzyüze açık bir şekilde konuşun madem ortak arkadaşlar var

Tamamen teslim olduğumu düşünmüyorum, bunun için baya bir çaba gösterdim çünkü. İlişki içinde her zaman önceliğim ben oldum ama eğer iki kişi ilişkilerini bir üst levele taşıyacak ise ikisinin de fedakarlık yapması gerektiğine inanan biriyim. Karşı taraftan direkt bir konum mesajı alınca bir sonrakinde ben de konum attım ve bu şekilde kendi arkadaşlarımızla hangi mekanlarda oturduğumuzu bilip, görmüş olduk. Tabii gönül keşke birlikte olsaydı demiyor değil.
Konum paylaşımı yapmanız ona teslim olduğunuz izlenimi yaratmıştır. Bak beklentilerime hemen uyuyor gibi

İş yoğun, yorgunum, kaçamak cevaplar yani.
hiçbir cacık olmaz, bir süre daha gözlemlemek sadece zaman kaybettirir sana.
ona bir mesaj yaz, uzun olmasın ama kısa da olmasın, birkaç cümle sadece. foto isteme konusundan buluşmaya yanaşmamasına varana kadar iletişimin de sürekli mesajla yürümesinden sıkıldığını ifade ederek senin bu arkadaşlıktan beklediğini onun karşılayamadığını söyle. sana görüşme ile alakalı işim gücüm yoğun bildiğin gibi falan tarzı konuşacaktır, cevap olarak herkesin işi yoğun ama insanlar görüşmek istedikleri kişilere mutlaka zaman ayırıyor, bu bahaneleri geçelim de.

Merhaba herkese,

Oturup uzunca, mantık çerçevesinde düşündüm ama bir de size danışayım dedim. Ortak arkadaşlarımız sayesinde bir beyefendiyle tanıştım, ikimizde yaşıtız (26). Tanışalı yaklaşık iki hafta kadar oldu, ilk buluşmamızda çok saygılı, ağırbaşlı, kibardı. İyi bir iletişimimiz oldu, keyifli sohbet ettik ve ben çok geç eve dönmek istemediğimi belirterek uygun bir vakitte ayrıldık. Tanışmamızın ikinci haftasındayız fakat henüz bir kere yüz yüze görüştük, her gün Whatsapp üzerinden mesajlaşıyoruz, bazen muhabbet güzel oluyor bazen de çok durgun. Mesajlarda birbirimizi tanımaya çalışırken kendimi olabildiğince dürüst bir biçimde tanıtmaya ve düşüncelerimi paylaşmaya çalışıyorum. Onu tanımaya yönelik sorular soruyorum. Son zamanlarda karşı taraftan aynı his ve enerjiyi alamıyorum. Duygularını anlık çok yüksek yaşıyor ve sonra duruluyor gibi. Biraz dengesiz bir tavrı olduğunu düşünüp, hep bu şekilde misin diye sorduğumda işlerinin çok yoğun olduğundan bahsetti ve ben de üstelemedim. Çok sık mesaj atmıyorum, gün içinde dozunda güzel bir iletişimimiz var ama bazen fotoğraf istediğinde sinirleniyorum. Atılabilir, karşı değilim ama birbirimizi tanımaya çalışıp, arkadaşlığımızı ilerletmek için bir şeyler yapacaksak fotoğraflarla görmek yerine haftasonu birbirimize 2-3 saatimizi ayırabiliriz diye düşünüyorum. Bu "flört" adı altında hoşuma gitmeyen, beni zorlayan, sınırlarımı ihlal eden hiçbir davranışı yapmıyorum. Konuşmalarımda da nerede durmam, ne söylemem gerektiğini iyi ölçüp tartmaya çalışıyorum. Son olarak, birkaç hafta daha gözlemleyeceğim ve en sonunda herhangi bir görüşme olmazsa, sürekli fotoğraf isteyerek beni görmeyi tercih ederse ve bazı tutarsız davranışları devam ederse düşüncelerimi açıklayarak mı yoksa direkt mesaj atmayı keserek mi arkadaşlığımı bitirmem daha doğru olur?
Fotoğraf atmayın ne münasebet hçbirşeyiniz değil sizin hususi fotolarınız neden elinde?? İkinciside kibar ama kesin bir dille görüşmek istediğinizi belirtin ki her boş kaldığı zaman salça olmasın.

Merhaba herkese,

Bu ilişki flört sevgili işleri öyle birbirine girdi ki.
Kimin ne yaptığı ne istediği belli değil.
Sürekli fotoğraf isteyen kişiden ben de soğuyorum.
Bitirmek istediğimde tüm düşüncelerimi ve neden olmadığını uzunca yazar mesaj olarak atarım.
Diğer türlüsü sanki karşıdaki kişiye saygısızlık gibi geliyor bana tamamen benim tercihim :)

Merhaba hanımlar,

Kısa bir güncelleme yapayım dedim. Öncelikle herkese tavsiyelerinden ötürü teşekkür ederim. Her biriniz çok haklısınız ve herkes yaşadığım sorunun her açıdan neden olabileceği sebeplere parmak basmış. İyiki varsınız.

Dün yine bir fotoğraf isteme meselesi oldu, şöyle ki benim fotoğraf atmadığımı bildiği için önce kendisi bir özçekim fotoğraf attı ve aynısını benden de bekledi. Ben de görmezden geldim tabii. Daha sonra biraz daha zaman verip gözlemlesem mi bitirsem mi diye size sorduktan sonra bu fotoğraf olayı da üstüne çıkınca daha fazla beklemenin zaman kaybettireceğini düşündüm ve açıkça konuşmak istediğimi söyledim. Kibarca fakat net bir dille, biraz da isyan ederek tabii bu durumdan hoşlanmadığımı, dengesizliklerine anlam bulamadığımı, hayatıma birisini alacaksam çok zaman geçirmeli ve karakterini bilmem gerektiğini belirttim. Amacım aramızdaki ilişki her ne ise, bitirmek olduğunu ve saygı çerçevesi içinde, birbirimizi kırmadan mesafe koymak olduğunu yazdım. Kendisi önce mesajlarda duygularını tam ifade edemediğini, işinin yoğun geçtiğini ve tam olarak bana odağını veremediğini söyledi. Ben de "İşin bu kadar yoğunsa ve odaklanamama problemi yaşıyorsan, neden benimle iletişime geçerek arkadaşlığımızı ilerletmek istiyorsun, bu duygularımı ve kafamı karıştırıyor" dedim.

Bu sebeple kendisiyle görüşsek de görüşmesek de hayatımda birşeyin değişmeyeceğini, eğer beni tanımak istiyorsa dediklerime kulak vermesini ve bazı konularda daha temkinli davranmasını rica ettim. Bu mesajlardan sonra kendisinin bana karşı farklı bir amacı olmadığını, kendisini bu şekilde tanımamı istemediğini, konuşmaya devam etmek istediğini ve daha detaylıca tanımak istediğini söyledi. Özür diledi birkaç kere. Çok daha dikkatli davranacağını, ne istediğini bildiğini ama mesajda duygularını ifade edemediği için kendisini dengesiz ve tutarsız gördüğümü söyledi. Birlikte daha uzun zaman geçireceğimize dair söz verdi, benimle yapmak istediği ama bu güne kadar paylaşmadığı birkaç plandan bahsetti, hatta "Konuşmayı bitirmeyelim, planları iptal etmeyelim lütfen" diye mesaj atmış, dün akşamdan beri yaklaşımları ilk tanıştığımız gün gibi oldu. Normalde çok sık mesajlaşırdık ama ben bu düşüncelere daldığımdan beri mesajları biraz kestim ve eski samimiyetimi göstermeyi bıraktım. Dünden beri mesaj sıklığını azalttım ve sabah da birşey yazmadım. O bana nasılsın diye mesaj atmış. Şu an biraz daha mesafeli durup gözlemliyorum.

Merhaba hanımlar,

Kısa bir güncelleme yapayım dedim. Öncelikle herkese tavsiyelerinden ötürü teşekkür ederim. Her biriniz çok haklısınız ve herkes yaşadığım sorunun her açıdan neden olabileceği sebeplere parmak basmış. İyiki varsınız.

Dün yine bir fotoğraf isteme meselesi oldu, şöyle ki benim fotoğraf atmadığımı bildiği için önce kendisi bir özçekim fotoğraf attı ve aynısını benden de bekledi. Ben de görmezden geldim tabii. Daha sonra biraz daha zaman verip gözlemlesem mi bitirsem mi diye size sorduktan sonra bu fotoğraf olayı da üstüne çıkınca daha fazla beklemenin zaman kaybettireceğini düşündüm ve açıkça konuşmak istediğimi söyledim. Kibarca fakat net bir dille, biraz da isyan ederek tabii bu durumdan hoşlanmadığımı, dengesizliklerine anlam bulamadığımı, hayatıma birisini alacaksam çok zaman geçirmeli ve karakterini bilmem gerektiğini belirttim. Amacım aramızdaki ilişki her ne ise, bitirmek olduğunu ve saygı çerçevesi içinde, birbirimizi kırmadan mesafe koymak olduğunu yazdım. Kendisi önce mesajlarda duygularını tam ifade edemediğini, işinin yoğun geçtiğini ve tam olarak bana odağını veremediğini söyledi. Ben de "İşin bu kadar yoğunsa ve odaklanamama problemi yaşıyorsan, neden benimle iletişime geçerek arkadaşlığımızı ilerletmek istiyorsun, bu duygularımı ve kafamı karıştırıyor" dedim.

Bu sebeple kendisiyle görüşsek de görüşmesek de hayatımda birşeyin değişmeyeceğini, eğer beni tanımak istiyorsa dediklerime kulak vermesini ve bazı konularda daha temkinli davranmasını rica ettim. Bu mesajlardan sonra kendisinin bana karşı farklı bir amacı olmadığını, kendisini bu şekilde tanımamı istemediğini, konuşmaya devam etmek istediğini ve daha detaylıca tanımak istediğini söyledi. Özür diledi birkaç kere. Çok daha dikkatli davranacağını, ne istediğini bildiğini ama mesajda duygularını ifade edemediği için kendisini dengesiz ve tutarsız gördüğümü söyledi. Birlikte daha uzun zaman geçireceğimize dair söz verdi, benimle yapmak istediği ama bu güne kadar paylaşmadığı birkaç plandan bahsetti, hatta "Konuşmayı bitirmeyelim, planları iptal etmeyelim lütfen" diye mesaj atmış, dün akşamdan beri yaklaşımları ilk tanıştığımız gün gibi oldu. Normalde çok sık mesajlaşırdık ama ben bu düşüncelere daldığımdan beri mesajları biraz kestim ve eski samimiyetimi göstermeyi bıraktım. Dünden beri mesaj sıklığını azalttım ve sabah da birşey yazmadım. O bana nasılsın diye mesaj atmış. Şu an biraz daha mesafeli durup gözlemliyorum.
ben şunu anlamadım, neden bu mesajının üstüne seni arayarak kendini ifade etmek yerine hala mesajda yazmaya çalıştı ki? ben mesajlaşma olayını sadece pek ilgimi çekmeyen kişilere yapıyorum mesela. ben araşmak veya görüşmek niyetindense mesajlaşma yolunu tercih etmişsem karşımdaki kişiyi pek sallamadığımdandır, kendimden örnek verecek olursam. çünkü mesaj kolayıma gelir, canım istemez görmem, mavi tik yapmam, canım ister hemen okur cevap yazarım falan. üstelik mesajda bi zaman ayırma kaygım da yoktur. ama eğer telefonda konuşacaksam zaman ayırmalı, karşımdakine odaklanmalı ve anlık konuşmalıyımdır.

hayır mesajda duygusunu ifade edemeyen insan arar, ben kendimi arayarak, konuşarak daha iyi anlatıyorum der öyle devam eder.

yani aynı şehirde birbirinden elektrik almış iki insan ne kadar yoğun çalışsa ne kadar yorgun da olsa 2 arada 1 derede birbirini görmeye çalışır gibime geliyor, çok güzel ifade etmişsiniz kendiniz, görmek istiyorsan bi kahve içelim demişsiniz, daha ne olsun.

ben şunu anlamadım, neden bu mesajının üstüne seni arayarak kendini ifade etmek yerine hala mesajda yazmaya çalıştı ki? ben mesajlaşma olayını sadece pek ilgimi çekmeyen kişilere yapıyorum mesela. ben araşmak veya görüşmek niyetindense mesajlaşma yolunu tercih etmişsem karşımdaki kişiyi pek sallamadığımdandır, kendimden örnek verecek olursam. çünkü mesaj kolayıma gelir, canım istemez görmem, mavi tik yapmam, canım ister hemen okur cevap yazarım falan. üstelik mesajda bi zaman ayırma kaygım da yoktur. ama eğer telefonda konuşacaksam zaman ayırmalı, karşımdakine odaklanmalı ve anlık konuşmalıyımdır.

hayır mesajda duygusunu ifade edemeyen insan arar, ben kendimi arayarak, konuşarak daha iyi anlatıyorum der öyle devam eder.

Hay yaşa W Wurstria , tanıştığımız günden beri aklımın bir köşesinde olan konulardan biri de buydu. Neden beni aramıyor?
Dediğin gibi mesaj konusunda böyle problemleri varsa arayarak beni ikna etmesi güzel olabilirdi, ya da işler hiç bu yöne gitmezdi, madem işi yoğundu görüşemiyordu akşamları iş çıkışında yarım saatlık bile olsa konuşup birşeyler paylaşabilirdik sanki. Soramıyorum. Buluşma konusunda bile bir iki kere söylememe rağmen ısrar etmiş gibi hissettirmemek için geri adım attım bir de neden beni aramıyorsun diye sorma hissi oluşmadı içimde. Ha ben de arayabilirdim tabii her şeyi karşı taraftan beklemiyorum ama karşı taraf bana o kadar soğuk geliyor ki... Ben ilk konuşmalarımızda daha enerjik ve samimiyken şu an kendisi 100 yıl yazmasa neden yazmadı demem, o kadar donuk ve duygusuz geldi.

yani aynı şehirde birbirinden elektrik almış iki insan ne kadar yoğun çalışsa ne kadar yorgun da olsa 2 arada 1 derede birbirini görmeye çalışır gibime geliyor, çok güzel ifade etmişsiniz kendiniz, görmek istiyorsan bi kahve içelim demişsiniz, daha ne olsun.

Ben ne isem o oldum, ne taktik ne oyun vb şeylere yer vermeden, açık ve sade bir iletişim ile, dürüstçe ne istediysem söyledim. Sanırım bu tavırlarım bazı erkeklere ağır geliyor.

Senin ına dediklerinden benim bile kafam karıştı...Net ve kısa neden yüzyüze görüşmüyoruz, yoğunsan ilişkiye ayıracak vaktin yoksa da bitirelim...
Adam bişiler demiş ama buluşalım diye yine teklif etmemiş...Adam daha 1 kere buluşmuş tutup planlardan bahsediyor...Plan dediğin birbirini tanıyan ilişkisini iletletmiş insanlar arasında olur...Neymiş o planları? O kadar zor mu ya görüşmek hadi kahve içelim demek? 1 kere görüşülen biriyle direkt tatile nasıl gidilir ki uzun uzun bunu konuşman da hata...Ne tatili daha seni tanımıyorum ki demeliydin...

Var böyle uyuz tipler...Ya çok cesaretsiz ve uyuz ya da birileri var sallantıda , seni yedekte tuttuğu için oyalıyor...
Ne kadar sabırlısın ya cidden, yoğunmuşmuş...Haftasonu ayrı ayrı kendi arkadaslarınızla buluşuyorsunuz ama adam senle buluşalım demiyor...Ben olsam çoktan engellemiştim...Adam aramıyor şimdi okudum evli olabilir o...Neden hemen sevgilinmiş gibi ciddi konuşuyorsun ki bu tiplerle..

Senin ına dediklerinden benim bile kafam karıştı...Net ve kısa neden yüzyüze görüşmüyoruz, yoğunsan ilişkiye ayıracak vaktin yoksa da bitirelim...
Adam bişiler demiş ama buluşalım diye yine teklif etmemiş...Adam daha 1 kere buluşmuş tutup planlardan bahsediyor...Plan dediğin birbirini tanıyan ilişkisini iletletmiş insanlar arasında olur...Neymiş o planları? O kadar zor mu ya görüşmek hadi kahve içelim demek? 1 kere görüşülen biriyle direkt tatile nasıl gidilir ki uzun uzun bunu konuşman da hata...Ne tatili daha seni tanımıyorum ki demeliydin...

Var böyle uyuz tipler...Ya çok cesaretsiz ve uyuz ya da birileri var sallantıda , seni yedekte tuttuğu için oyalıyor...
Ne kadar sabırlısın ya cidden, yoğunmuşmuş...Haftasonu ayrı ayrı kendi arkadaslarınızla buluşuyorsunuz ama adam senle buluşalım demiyor...Ben olsam çoktan engellemiştim

Her haftasonunu birlikte geçirmek zorunda değiliz, her ikimizin de özel hayatı ve arkadaşları var, bir hafta herkes kendine zaman ayırır, bir hafta birlikte zaman geçiririz, hem konuşacak konular da birikmiş olur. Zaten benim tanıştığımız süre içerisinde misafirim vardı zaten günlerimin çoğu onunla ilgilenmekle geçti. Fakat bu haftasonu için bir buluşma ayarlanabilir mesela, henüz birşey söylenmedi. Planlar da şu şekildeydi, yıllık izinlerimizi aynı zamanda alıp o hafta bungalov ev kiralamayı planladık.

Her haftasonunu birlikte geçirmek zorunda değiliz, her ikimizin de özel hayatı ve arkadaşları var, ki benim tanıştığımız süre içerisinde misafirim vardı zaten günlerimin çoğu onunla ilgilenmekle geçti. Fakat bu haftasonu için bir buluşma ayarlanabilir mesela, henüz birşey söylenmedi. Planlar da şu şekildeydi, yıllık izinlerimizi aynı zamanda alıp o hafta bungalov ev kiralamayı planladık.

O senin dediğin bisüredir cıkan çiftler için geçerli...daha yeni tanısınca erkek sürekli hatta nerdeyse her gun gorusmek ister hoslandıysa...
Hiç tanımadıgın ve senle sadece mesajla iletişim kuran biriyle tatil ilginç yani

O senin dediğin bisüredir cıkan çiftler için geçerli...daha yeni tanısınca erkek sürekli hatta nerdeyse her gun gorusmek ister hoslandıysa...
Hiç tanımadıgın ve senle sadece mesajla iletişim kuran biriyle tatil ilginç yani

İlk görüşmemizde çocuğun utangaç ve çekimser bir yapısı olduğunu hissettim. Belki de birlikte uzun uzadıya vakit geçirmek aramızdaki iletişimi geliştirebilir, saatlerce birlikte olmak ve birşeyler paylaşmak utangaçlığını kırar ve daha yakınlaşırız diye düşündüm.

İlk görüşmemizde çocuğun utangaç ve çekimser bir yapısı olduğunu hissettim. Belki de birlikte uzun uzadıya vakit geçirmek aramızdaki iletişimi geliştirebilir, saatlerce birlikte olmak ve birşeyler paylaşmak utangaçlığını kırar ve daha yakınlaşırız diye düşündüm.

Önce bekar oldugundan emin ol...sadece mesajla iletişim kuranlarda illa bi pokluk vardır

Back