- Konu Sahibi kediseverbiri
bu kısımda haklısın, zaten karşı taraf görüşmek için çok istekli bile olsa her sorduğunda, her buluşalım dediğinde tamam deyip koşa koşa gitmek de doğru olmazdı.Her haftasonunu birlikte geçirmek zorunda değiliz, her ikimizin de özel hayatı ve arkadaşları var, bir hafta herkes kendine zaman ayırır, bir hafta birlikte zaman geçiririz, hem konuşacak konular da birikmiş olur. Zaten benim tanıştığımız süre içerisinde misafirim vardı zaten günlerimin çoğu onunla ilgilenmekle geçti.
bak burada çok yanlış yapmışsın. biraz zamanı geriye al ve hatırla bakalım, adamdaki ilgisizlik bu plan konuşmasının sonrasında mı başladı? bu ne zaman konuşuldu, bu konuşmalardan sonra mı bu adam seni bu kadar saldı? çünkü bu planı yapmak için aşırı erken ve bu plan bir erkek için "okey, bir kerecik görüşmüş olsak da ben seninle rahat rahat cinsellik yaşayabilirim hatta bunun için yıllık iznimi feda ederim" demektir ve direkt kendini adamın cebine atan bir harekettir. erkek için bunun anlamı budur, kimse inkar etmesin. biz duygusal bakarız onlar farklı bakar. bana da birisi bu plana okey diyerek gelse ben de ooh oh bu cepte derim yani, bütün ilgisi bende diye düşünürüm. bu plana senin cevabın bence, "tabii ki güzel bir plan, neden olmasın ama öncesinde benim seni biraz daha tanımaya ihtiyacım var, sonrasında tatilin de zamanı gelir elbet" olmalıydı. sen almadan vermişsin bu adama bişeyleri düşünce olarak aslında, şu anda çabalamaya değer görmüyor neden çabalasın ki?Fakat bu haftasonu için bir buluşma ayarlanabilir mesela, henüz birşey söylenmedi. Planlar da şu şekildeydi, yıllık izinlerimizi aynı zamanda alıp o hafta bungalov ev kiralamayı planladık.