• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir garip flört ilişkisi... Ben de anlamadım!

Her haftasonunu birlikte geçirmek zorunda değiliz, her ikimizin de özel hayatı ve arkadaşları var, bir hafta herkes kendine zaman ayırır, bir hafta birlikte zaman geçiririz, hem konuşacak konular da birikmiş olur. Zaten benim tanıştığımız süre içerisinde misafirim vardı zaten günlerimin çoğu onunla ilgilenmekle geçti.
bu kısımda haklısın, zaten karşı taraf görüşmek için çok istekli bile olsa her sorduğunda, her buluşalım dediğinde tamam deyip koşa koşa gitmek de doğru olmazdı.
Fakat bu haftasonu için bir buluşma ayarlanabilir mesela, henüz birşey söylenmedi. Planlar da şu şekildeydi, yıllık izinlerimizi aynı zamanda alıp o hafta bungalov ev kiralamayı planladık.
bak burada çok yanlış yapmışsın. biraz zamanı geriye al ve hatırla bakalım, adamdaki ilgisizlik bu plan konuşmasının sonrasında mı başladı? bu ne zaman konuşuldu, bu konuşmalardan sonra mı bu adam seni bu kadar saldı? çünkü bu planı yapmak için aşırı erken ve bu plan bir erkek için "okey, bir kerecik görüşmüş olsak da ben seninle rahat rahat cinsellik yaşayabilirim hatta bunun için yıllık iznimi feda ederim" demektir ve direkt kendini adamın cebine atan bir harekettir. erkek için bunun anlamı budur, kimse inkar etmesin. biz duygusal bakarız onlar farklı bakar. bana da birisi bu plana okey diyerek gelse ben de ooh oh bu cepte derim yani, bütün ilgisi bende diye düşünürüm. bu plana senin cevabın bence, "tabii ki güzel bir plan, neden olmasın ama öncesinde benim seni biraz daha tanımaya ihtiyacım var, sonrasında tatilin de zamanı gelir elbet" olmalıydı. sen almadan vermişsin bu adama bişeyleri düşünce olarak aslında, şu anda çabalamaya değer görmüyor neden çabalasın ki?

Her haftasonunu birlikte geçirmek zorunda değiliz, her ikimizin de özel hayatı ve arkadaşları var, bir hafta herkes kendine zaman ayırır, bir hafta birlikte zaman geçiririz, hem konuşacak konular da birikmiş olur. Zaten benim tanıştığımız süre içerisinde misafirim vardı zaten günlerimin çoğu onunla ilgilenmekle geçti. Fakat bu haftasonu için bir buluşma ayarlanabilir mesela, henüz birşey söylenmedi. Planlar da şu şekildeydi, yıllık izinlerimizi aynı zamanda alıp o hafta bungalov ev kiralamayı planladık.
yani evet ikinci kez görüşmeden tatile çıkma fikri gerçekten çok cesaretli değil mi?
yani evet elektrik aldıysan görüşmek için falan ısrar et de. aynı evde nasıl kalacaksın? ya sana zarar verirse?

Hay yaşa W Wurstria , tanıştığımız günden beri aklımın bir köşesinde olan konulardan biri de buydu. Neden beni aramıyor?
Dediğin gibi mesaj konusunda böyle problemleri varsa arayarak beni ikna etmesi güzel olabilirdi, ya da işler hiç bu yöne gitmezdi, madem işi yoğundu görüşemiyordu akşamları iş çıkışında yarım saatlık bile olsa konuşup birşeyler paylaşabilirdik sanki. Soramıyorum. Buluşma konusunda bile bir iki kere söylememe rağmen ısrar etmiş gibi hissettirmemek için geri adım attım bir de neden beni aramıyorsun diye sorma hissi oluşmadı içimde. Ha ben de arayabilirdim tabii her şeyi karşı taraftan beklemiyorum ama karşı taraf bana o kadar soğuk geliyor ki... Ben ilk konuşmalarımızda daha enerjik ve samimiyken şu an kendisi 100 yıl yazmasa neden yazmadı demem, o kadar donuk ve duygusuz geldi.
birine "gel bu akşam kahve içelim veya yarın akşam içelim" dediğimde, "bugün (veya yarın) müsait değilim, çalışıyorum" cevabını almışsam arkasından şunu söylemesini beklerim "bugün veya yarın olmaz ama bu hafta sonu yapalım" yani karşımdaki insan görüşmek istiyorsa "tamam bugün uymaz ama şu gün uyar" demeli. demiyorsa istemiyordur.

yani evet ikinci kez görüşmeden tatile çıkma fikri gerçekten çok cesaretli değil mi?
yani evet elektrik aldıysan görüşmek için falan ısrar et de. aynı evde nasıl kalacaksın? ya sana zarar verirse?
ahahah ilk kez seninle aynı şeyi düşünüyorum, ısrar kısmı hariç ama diğer kısımlarına katılıyorum mesajının :)

İlk görüşmemizde çocuğun utangaç ve çekimser bir yapısı olduğunu hissettim. Belki de birlikte uzun uzadıya vakit geçirmek aramızdaki iletişimi geliştirebilir, saatlerce birlikte olmak ve birşeyler paylaşmak utangaçlığını kırar ve daha yakınlaşırız diye düşündüm.
cık, bu konuda da yanlış düşünüyorsun bence. sebebi de şu, bunu sağlamak için tatile çıkıp onun için iznini feda etmen gerekmez ki. sabah başlayan ve akşam sona eren bir plan yapılabilir. sahile yakınsanız tek günlük tekne turu mesela. gezilesi görülesi yerler illa ki vardır, oralara yönelik bir tur olabilir. açılacak olan açılır. ayrıca böyle utangaç, çekimser tipler çok sıkıcı oluyor bence bir kez daha düşün :)

bak burada çok yanlış yapmışsın. biraz zamanı geriye al ve hatırla bakalım, adamdaki ilgisizlik bu plan konuşmasının sonrasında mı başladı? bu ne zaman konuşuldu, bu konuşmalardan sonra mı bu adam seni bu kadar saldı? çünkü bu planı yapmak için aşırı erken ve bu plan bir erkek için "okey, bir kerecik görüşmüş olsak da ben seninle rahat rahat cinsellik yaşayabilirim hatta bunun için yıllık iznimi feda ederim" demektir ve direkt kendini adamın cebine atan bir harekettir. erkek için bunun anlamı budur, kimse inkar etmesin. biz duygusal bakarız onlar farklı bakar. bana da birisi bu plana okey diyerek gelse ben de ooh oh bu cepte derim yani, bütün ilgisi bende diye düşünürüm. bu plana senin cevabın bence, "tabii ki güzel bir plan, neden olmasın ama öncesinde benim seni biraz daha tanımaya ihtiyacım var, sonrasında tatilin de zamanı gelir elbet" olmalıydı. sen almadan vermişsin bu adama bişeyleri düşünce olarak aslında, şu anda çabalamaya değer görmüyor neden çabalasın ki?

Bu plandan bahsettikten sonra ilk dediğim şey "Bu tarz bir bungalov evde kalmadım" oldu. Tanıştığımızdan beri ne zaman tatil planı hakkında konuşsak zaten kendisi "Henüz erken olduğunu biliyorum, istemezsen gitmeyiz, rahatsız hissedersen planı başka bir şekilde ayarlayabiliriz" şeklinde sordu aslında, o konuda hakkını yiyemem. Açıkçası bu durumun erkeğin gözünde beni bu kadar kolay bir biçimde basit bir insan haline getirebileceğine inanmıyorum, sonuçta bunu ertelesem birkaç ay sonra başka bir olayda yine "Allah, acaba bu durum beni cepte bir kız haline mi getirdi?" diye düşünebilirim. Evet, yıllık iznimiz vardı ve bunu en güzel şekilde değerlendirmeyi hedefledim ben de. Zaten nereye gidersek gidelim, karşı tarafın niyeti ne olursa olsun onun yapabileceği şeyler benim izin verdiğim yere kadardır diye düşünüyorum. Zaten artık taktik ve ince eleyip sık dokumanın verdiği o yorgunluk ve tükenmişlik hissiyle baş etmek istemiyorum. Biz ne kadar dikkat edersek edelim bazen karşımızdaki kişinin bizi hangi gözle gördüğü de çok büyük önem taşıyor.

cık, bu konuda da yanlış düşünüyorsun bence. sebebi de şu, bunu sağlamak için tatile çıkıp onun için iznini feda etmen gerekmez ki. sabah başlayan ve akşam sona eren bir plan yapılabilir. sahile yakınsanız tek günlük tekne turu mesela. gezilesi görülesi yerler illa ki vardır, oralara yönelik bir tur olabilir. açılacak olan açılır. ayrıca böyle utangaç, çekimser tipler çok sıkıcı oluyor bence bir kez daha düşün :)

Çok çok teşekkür ederim, gerçekten güzel destek ve öneri verdin Wurstria. Son cümlene katılıyorum, gerçekten çok sıkıcılarmış. Ben iki haftada bunaldım.

W Wurstria Şu an senin konunu okuyorum. Nimet gibi bir şekilde çıktı karşıma. :KK200::KK37:

birine "gel bu akşam kahve içelim veya yarın akşam içelim" dediğimde, "bugün (veya yarın) müsait değilim, çalışıyorum" cevabını almışsam arkasından şunu söylemesini beklerim "bugün veya yarın olmaz ama bu hafta sonu yapalım" yani karşımdaki insan görüşmek istiyorsa "tamam bugün uymaz ama şu gün uyar" demeli. demiyorsa istemiyordur.
aaa ben de sana katılıyorum :KK70:
yukarıda yazdıkların kesinlikle doğru. ben daha az önce bir kız arkadaşım bu akşam için buluşalım mı yazmış. ben mesela ona bu akşam müsait değilim diye cevap verdim, yakın zamanda da görüşmek istemediğim için başka da birşey yazmadım.
ama görüşmek istesem yarın ayarlasak olur mu diye sorardım.
ya tamam böyle de, yani insan da bazen duygularına engel olamıyor ki.
biz de biliyoruz neyin ne olduğunu da marifet duygularına söz geçirmekte. öyle olanlar kazanıyor zaten

yukarıda yazdıkların kesinlikle doğru. ben daha az önce bir kız arkadaşım bu akşam için buluşalım mı yazmış. ben mesela ona bu akşam müsait değilim diye cevap verdim, yakın zamanda da görüşmek istemediğim için başka da birşey yazmadım.
biz de biliyoruz neyin ne olduğunu da marifet duygularına söz geçirmekte. öyle olanlar kazanıyor zaten

Evet, katılıyorum. Duyguları dizginleyebilmek de önemli. Hanımlar her birinize canı gönülden teşekkür ediyorum. Kibarca konuştuk ve olumlu olumsuz herşeyden bahsettik. Yolumu aydınlattınız. :KK51:

Bu plandan bahsettikten sonra ilk dediğim şey "Bu tarz bir bungalov evde kalmadım" oldu. Tanıştığımızdan beri ne zaman tatil planı hakkında konuşsak zaten kendisi "Henüz erken olduğunu biliyorum, istemezsen gitmeyiz, rahatsız hissedersen planı başka bir şekilde ayarlayabiliriz" şeklinde sordu aslında, o konuda hakkını yiyemem. Açıkçası bu durumun erkeğin gözünde beni bu kadar kolay bir biçimde basit bir insan haline getirebileceğine inanmıyorum, sonuçta bunu ertelesem birkaç ay sonra başka bir olayda yine "Allah, acaba bu durum beni cepte bir kız haline mi getirdi?" diye düşünebilirim. Evet, yıllık iznimiz vardı ve bunu en güzel şekilde değerlendirmeyi hedefledim ben de. Zaten nereye gidersek gidelim, karşı tarafın niyeti ne olursa olsun onun yapabileceği şeyler benim izin verdiğim yere kadardır diye düşünüyorum. Zaten artık taktik ve ince eleyip sık dokumanın verdiği o yorgunluk ve tükenmişlik hissiyle baş etmek istemiyorum. Biz ne kadar dikkat edersek edelim bazen karşımızdaki kişinin bizi hangi gözle gördüğü de çok büyük önem taşıyor.
yani ben durgunlaşma olayının bu planlamadan sonra olup olmadığını merak ettim. evet taktik olayının insanı yorduğunu biliyorum ama cepte görme diye bişey sahiden var ve yaşanıyor. sen öyle düşünmüyorsun ama karşındaki öyle düşünüyor. sadece duygulara göre hareket edince insan alma verme dengesini bozuyor. bozuyoruz çünkü kadın ve erkek çok farklı. tabii ki daima kadın bozuyor demiyorum yanlış anlama. ama gerektiği yerde duygulara da söz geçirip kendini dizginleyebilmek önemli. yapabileceği şeyler elbette izin verdiğin kadardır ama ben mesela senin ona konum göndermeni gereksiz buldum mesela. sınırlarımı biliyorum ve aşmıyorum şeklinde bir yorumun vardı ama konum atma meselesi bana biraz sınır aşmak gibi geldi. başka üyeler de doğru bulmamış mesela. bunları seni eleştirmek için değil sana faydalı olabilmek için söylüyorum, beyin fırtınası yapıyoruz gibi düşün.

W Wurstria Şu an senin konunu okuyorum. Nimet gibi bir şekilde çıktı karşıma. :KK200::KK37:

ahahaha yani o onuda taktiklerle alakalı ben de eleştiri aldım çok sayıda. sen onları taktik gibi değil de çıkarılmış dersler olarak kabul et, öyle oku olur mu :D

sen her konu açtığında sana kızıyoruz ama senin iyiliğin için. sende de görüşmemek için ayak direten bi hödük vardı, bitti mi devam mı noldu bilmiyorum ama. kendin de doğru cevabı biliyorsun işte.

yani ben durgunlaşma olayının bu planlamadan sonra olup olmadığını merak ettim. evet taktik olayının insanı yorduğunu biliyorum ama cepte görme diye bişey sahiden var ve yaşanıyor. sen öyle düşünmüyorsun ama karşındaki öyle düşünüyor. sadece duygulara göre hareket edince insan alma verme dengesini bozuyor. bozuyoruz çünkü kadın ve erkek çok farklı. tabii ki daima kadın bozuyor demiyorum yanlış anlama. ama gerektiği yerde duygulara da söz geçirip kendini dizginleyebilmek önemli. yapabileceği şeyler elbette izin verdiğin kadardır ama ben mesela senin ona konum göndermeni gereksiz buldum mesela. sınırlarımı biliyorum ve aşmıyorum şeklinde bir yorumun vardı ama konum atma meselesi bana biraz sınır aşmak gibi geldi. başka üyeler de doğru bulmamış mesela. bunları seni eleştirmek için değil sana faydalı olabilmek için söylüyorum, beyin fırtınası yapıyoruz gibi düşün.

Ah evet o konu kaynamış arada. İlk tanıştığımızda hemen buluştuk zaten ve buluşma esnasında çok sakin ama konuşkan biriydi. Mesajlarına da baştan itibaren baktım hep kısa cümlelerle yazmış, baya konuşmuş ama emojisiz yani bir lişkinin başlangıcında sık görülen o neşeli, heyecanlı istekli şekilde mesajlar yok, plandan önce de sonra da stabil şekilde konuşmuş yani. Mesajlarımın başında yazdığım ilk heyecan olayı ilk buluşmaya kadar olan sürede ki konuşmalarımızı söylemek istemiştim aslında. Umarım açıklayıcı olmuştur.

ahahaha yani o onuda taktiklerle alakalı ben de eleştiri aldım çok sayıda. sen onları taktik gibi değil de çıkarılmış dersler olarak kabul et, öyle oku olur mu :KK70:

Yok tabii taktik olarak değil, harika şeyler yazıyor ki ayrı çıkarılmış dersleri, cümleleri benim konuma da yazdığını fark ettim.

ben şunu anlamadım, neden bu mesajının üstüne seni arayarak kendini ifade etmek yerine hala mesajda yazmaya çalıştı ki? ben mesajlaşma olayını sadece pek ilgimi çekmeyen kişilere yapıyorum mesela. ben araşmak veya görüşmek niyetindense mesajlaşma yolunu tercih etmişsem karşımdaki kişiyi pek sallamadığımdandır, kendimden örnek verecek olursam. çünkü mesaj kolayıma gelir, canım istemez görmem, mavi tik yapmam, canım ister hemen okur cevap yazarım falan. üstelik mesajda bi zaman ayırma kaygım da yoktur. ama eğer telefonda konuşacaksam zaman ayırmalı, karşımdakine odaklanmalı ve anlık konuşmalıyımdır.

hayır mesajda duygusunu ifade edemeyen insan arar, ben kendimi arayarak, konuşarak daha iyi anlatıyorum der öyle devam eder.
Bazı erkekler telde konuşma özürlü bence, mesajlaşma en fazla günaydın, napiyorsun gibi basit iletişimde olmalı. Aynı şehirdeki tanımak istediğim kişi benden kaynaklı bitirmek istese aramayı bırak kalkar gider yüz yüze konuşurum. Ama erkekler artık aşırı tuhaf

Bazı erkekler telde konuşma özürlü bence, mesajlaşma en fazla günaydın, napiyorsun gibi basit iletişimde olmalı. Aynı şehirdeki tanımak istediğim kişi benden kaynaklı bitirmek istese aramayı bırak kalkar gider yüz yüze konuşurum. Ama erkekler artık aşırı tuhaf
evet yüz yüze görüşmek öyle konuşmak da bir çözüm olabilirdi. mesajını cevapsız bırakmak kolay, telefonu yüzüne kapamak da kolay. karşında görünce de aynı kararda olacak mı bakalım söz konusu kişi, bunu düşünerek buluşma ile çözülmesi de bir seçenek olabilirdi.

sen her konu açtığında sana kızıyoruz ama senin iyiliğin için. sende de görüşmemek için ayak direten bi hödük vardı, bitti mi devam mı noldu bilmiyorum ama. kendin de doğru cevabı biliyorsun işte.
bilmez miyim diyorum ya bir yerden yakalıyor bu ayılar ondan sonra ben gibi duygusalların dengesi şaşıyor. engelledim gitti. bir insan sürekli ama sürekli birilerine yazar mı? bir insanın kafası hep cinsellikte olur mu? oluyor muş. hep de bana denk geliyor. sapık çeken bir mıknatıs olabilir miyim acaba

ahahaha yani o onuda taktiklerle alakalı ben de eleştiri aldım çok sayıda. sen onları taktik gibi değil de çıkarılmış dersler olarak kabul et, öyle oku olur mu :KK70:
ben onları okumadım da. sana bişey sorucam.
senin de tecrüben çok olduğu için soruyorum :)))
erkek cinsellik yaşadığı kadından uzaklaşıyor mu? ya da artık onunla duygusal bağ kurmak istemiyor mu?

ben onları okumadım da. sana bişey sorucam.
senin de tecrüben çok olduğu için soruyorum :)))
erkek cinsellik yaşadığı kadından uzaklaşıyor mu? ya da artık onunla duygusal bağ kurmak istemiyor mu?
Yoo daha çok bağlanır ama erkeğine göre değişir tabii ki. Sana değer veriyorsa bağ gelişir. Sizin görüştüğünuz adam size değer vermiyordu, mesaja çok fazla anlam yüklediniz

Back