- 13 Ağustos 2016
- 2.613
- 5.592
- 158
- Konu Sahibi kediseverbiri
Her seyi açık açık ifade et böyle bir ilişki istemediğini söyle. Bahane arama ne ise onu söyle. Sana hissettirdiklerini yüzüne vur. Bitir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte zarf atıyor açıkça isteyemiyor beyfendi.Olabilir insanın aklına gelmiyor değil. Ama aynı şehirdeler ve arkadaşları tanıştırmış. Hani arada bir tanıdık varken bu nasıl bir terbiyesizlik olur nude istiyorsa?
Sürekli fotoğraf istemesi çokk itici ve sapıkça bence. Muhabbet azıcık daha ilerleyince dekolte fotoğraflar isteyecek gibi bir havası var. Aynı şehirde olduğun insanı yüz yüze görüp tanımak ve vakit geçirmek istersin normalde… Üzgünüm ama karakterinizle değil fiziğinizle ilgileniyor sadece. Ben olsam hayatta fotoğraf atmazdım sırf karşıdaki istediği için.
İşte zarf atıyor açıkça isteyemiyor beyfendi.
Aman erkek milleti değil mi şaşırtmaz hiç bir şeyleri
Her seyi açık açık ifade et böyle bir ilişki istemediğini söyle. Bahane arama ne ise onu söyle. Sana hissettirdiklerini yüzüne vur. Bitir.
Mesela bir yere gittiğimizde birbirimize konum atıyoruz, ben konum atınca birden hoşuna gidiyor
Sen kendini güzelce ifade et bırak gerisini O düşünsün.Evet şimdi konuşuyorduk ve müsait olduğunda kendisiyle konuşmak istediğimi söyledim.
Neden yapıyorsunuz bunu kendinize? Bence sınırlarınızı korumayı halen bilmiyorsunuz. Daha 2 haftalık tanıdığınız bir erkeğe tamamen teslim oluyorsunuz. Onun ise tek istediğinin cinsellik olduğunu düşünüyorum ilgisizliği, buluşmaması, fotoğraf istemesi hepsini birleştirdiğimiz zaman.
Bu zaten bilindik bir manipüle tekniğidir, bu tarz erkekler önce kendisi konum atar ki sizin de mecbur hissedip her gittiğiniz yerde konum atmanızı sağlar. Bir sonraki adımı wp de çevrim içi iken ss atmak olacaktır büyük ihtimal, ki bundan sonra sizin de çevrim içi olduğunuzda sizden ss isteyebilsin. Bunların hepsi ayarlanmış hareketlerdir.Karşı taraftan direkt bir konum mesajı alınca bir sonrakinde ben de konum attım ve bu şekilde kendi arkadaşlarımızla hangi mekanlarda oturduğumuzu bilip, görmüş olduk.
Sen kendini güzelce ifade et bırak gerisini O düşünsün.
Bu zaten bilindik bir manipüle tekniğidir, bu tarz erkekler önce kendisi konum atar ki sizin de mecbur hissedip her gittiğiniz yerde konum atmanızı sağlar. Bir sonraki adımı wp de çevrim içi iken ss atmak olacaktır büyük ihtimal, ki bundan sonra sizin de çevrim içi olduğunuzda sizden ss isteyebilsin. Bunların hepsi ayarlanmış hareketlerdir.
Sonra instagramından rehberinden kızları silmeye başlar, size bunu sürekli duyurur, sizin de yapmanızı bekler yani. Bu böyle her konuda yayıldıkça yayılır. Bir bakmışsınız her konuda hesap verir olmuşsunuz.
Her şey bir yana, ilişkiler güven üzerine kurulmalıdır. Arkadaşlarınızla oturduğunuz için konum atmanız, karşıya bunu ispatlama ihtiyacı duymanız sizi ileride bir şeyler ispatlamak için daha çok fedakarlık yapmaya itecektir.
Parası mı yok acaba?Maaşının yatmasını bekliyordur belki sizi güzel bir yere göturmek için..Evet bugün pollyanna günümdeyim
Tabiki ama bu dediğiniz ilişki biraz daha ilerleyince olur.Suan yeni tanıyorsunuz birbirinizi,gurur yapabilir,ilk zamandan kendini maddi olarak güçsüz göstermek istemiyor olabilir.Bence açıkça sormak lazım.Ben olsam sorardım.Zaten vereceği cevaptan da anlardım neyin ne olduğunu.Sordunuz mu?Benimle birlikteyken maddi herhangi birşey düşünmemesi gerektiğini konuştum. Mekan, ne içtiğimiz çok önemli değil, parasız da bazı şeyler yapılabilir diye düşünüyorum. Birlikte tatil yapma planımız vardı onun izninde, bir tek onun üzerine konuştuk uzun uzadıya.
Ben bu işlerin bu kadar plan, program dahilinde kontrollü ilerleyeceğini pek düşünmüyor. İş duygularda biter, akışına bırakın bence biraz.Merhaba herkese,
Oturup uzunca, mantık çerçevesinde düşündüm ama bir de size danışayım dedim. Ortak arkadaşlarımız sayesinde bir beyefendiyle tanıştım, ikimizde yaşıtız (26). Tanışalı yaklaşık iki hafta kadar oldu, ilk buluşmamızda çok saygılı, ağırbaşlı, kibardı. İyi bir iletişimimiz oldu, keyifli sohbet ettik ve ben çok geç eve dönmek istemediğimi belirterek uygun bir vakitte ayrıldık. Tanışmamızın ikinci haftasındayız fakat henüz bir kere yüz yüze görüştük, her gün Whatsapp üzerinden mesajlaşıyoruz, bazen muhabbet güzel oluyor bazen de çok durgun. Mesajlarda birbirimizi tanımaya çalışırken kendimi olabildiğince dürüst bir biçimde tanıtmaya ve düşüncelerimi paylaşmaya çalışıyorum. Onu tanımaya yönelik sorular soruyorum. Son zamanlarda karşı taraftan aynı his ve enerjiyi alamıyorum. Duygularını anlık çok yüksek yaşıyor ve sonra duruluyor gibi. Biraz dengesiz bir tavrı olduğunu düşünüp, hep bu şekilde misin diye sorduğumda işlerinin çok yoğun olduğundan bahsetti ve ben de üstelemedim. Çok sık mesaj atmıyorum, gün içinde dozunda güzel bir iletişimimiz var ama bazen fotoğraf istediğinde sinirleniyorum. Atılabilir, karşı değilim ama birbirimizi tanımaya çalışıp, arkadaşlığımızı ilerletmek için bir şeyler yapacaksak fotoğraflarla görmek yerine haftasonu birbirimize 2-3 saatimizi ayırabiliriz diye düşünüyorum. Bu "flört" adı altında hoşuma gitmeyen, beni zorlayan, sınırlarımı ihlal eden hiçbir davranışı yapmıyorum. Konuşmalarımda da nerede durmam, ne söylemem gerektiğini iyi ölçüp tartmaya çalışıyorum. Son olarak, birkaç hafta daha gözlemleyeceğim ve en sonunda herhangi bir görüşme olmazsa, sürekli fotoğraf isteyerek beni görmeyi tercih ederse ve bazı tutarsız davranışları devam ederse düşüncelerimi açıklayarak mı yoksa direkt mesaj atmayı keserek mi arkadaşlığımı bitirmem daha doğru olur?
Bence sizi önemsemiyor farklı şeyler peşinde yoksa çoktan görüşürduMerhaba herkese,
Oturup uzunca, mantık çerçevesinde düşündüm ama bir de size danışayım dedim. Ortak arkadaşlarımız sayesinde bir beyefendiyle tanıştım, ikimizde yaşıtız (26). Tanışalı yaklaşık iki hafta kadar oldu, ilk buluşmamızda çok saygılı, ağırbaşlı, kibardı. İyi bir iletişimimiz oldu, keyifli sohbet ettik ve ben çok geç eve dönmek istemediğimi belirterek uygun bir vakitte ayrıldık. Tanışmamızın ikinci haftasındayız fakat henüz bir kere yüz yüze görüştük, her gün Whatsapp üzerinden mesajlaşıyoruz, bazen muhabbet güzel oluyor bazen de çok durgun. Mesajlarda birbirimizi tanımaya çalışırken kendimi olabildiğince dürüst bir biçimde tanıtmaya ve düşüncelerimi paylaşmaya çalışıyorum. Onu tanımaya yönelik sorular soruyorum. Son zamanlarda karşı taraftan aynı his ve enerjiyi alamıyorum. Duygularını anlık çok yüksek yaşıyor ve sonra duruluyor gibi. Biraz dengesiz bir tavrı olduğunu düşünüp, hep bu şekilde misin diye sorduğumda işlerinin çok yoğun olduğundan bahsetti ve ben de üstelemedim. Çok sık mesaj atmıyorum, gün içinde dozunda güzel bir iletişimimiz var ama bazen fotoğraf istediğinde sinirleniyorum. Atılabilir, karşı değilim ama birbirimizi tanımaya çalışıp, arkadaşlığımızı ilerletmek için bir şeyler yapacaksak fotoğraflarla görmek yerine haftasonu birbirimize 2-3 saatimizi ayırabiliriz diye düşünüyorum. Bu "flört" adı altında hoşuma gitmeyen, beni zorlayan, sınırlarımı ihlal eden hiçbir davranışı yapmıyorum. Konuşmalarımda da nerede durmam, ne söylemem gerektiğini iyi ölçüp tartmaya çalışıyorum. Son olarak, birkaç hafta daha gözlemleyeceğim ve en sonunda herhangi bir görüşme olmazsa, sürekli fotoğraf isteyerek beni görmeyi tercih ederse ve bazı tutarsız davranışları devam ederse düşüncelerimi açıklayarak mı yoksa direkt mesaj atmayı keserek mi arkadaşlığımı bitirmem daha doğru olur?