- 8 Temmuz 2022
- 642
- 730
- 33
- 29
- Konu Sahibi kediseverbiri
-
Planlar dediği ne biliyor musun? Tatil. Birlikte tatil yapacaksınız diye ısrar edip bitirmek istemedi. Laf arasında tatile gitmekten vazgeçtiğini söyle bir de ondan sonra yap bu sitemi. Peki sen bilirsin diyecek. Şu devirde tek buluşmayla, üstelik gün içinde aramak zahmetinde bile bulunmadığı halde tatile gitmeye ikna edebileceği birini bulmak kolay olmasa gerek. Sana değer verdiği falan yok. Aramamasi, yazmaması bundan. Canı seninle buluşmak ya da uzun uzun telefonda konuşmak istemiyor, tatile gitmek istiyor. Üzgünüm ama durum bu
Hiç tatlı bi enerji almadım, zaten sen de almamışsın ki buraya konu açıyorsun.
O tatlı seviyeye gelmeden, tanımaya çalışmayıp foto isteyip durması çok itici.
Neden yüz yüze görüşmek için çabalamıyor ki?
Ben olsam uğraşmazdım.
foto isteyen tipler bi tuhaf oluyor
bi erkek yeni tanıştığı birinden etkilendiyse kesinlikle buluşmak için vakit yaratır. düşüncem olumsuz
bazı asosyal sorunlu tipler o fotolara bakıp mastürbasyon yapıyorlar maalesefEvet aklın yolu bir, herkes benimle aynı fikirde... Ben çok önceden yolunu keserdim onun ama maalesef misafirimiz vardı ve onunla ilgilenmekten daha fazla konuşacak ve irdeleyecek zamanım yoktu. Normalde ikinci haftadan keser atardım. Aklımı tam veremedim. Bu yüzden uzadı. Uzadı dediğimde üç hafta yani. Ama bu tarz varlıklara değil 3 hafta 3 dakika bile çok
Hayır yani zaten ilk buluşmada beni görmüşsün, ne fotoğrafı? Bunu söylediğimde özledim seni diyor, e özlediysen buluşalım diyorum, yoğunum işim var vs. Yemin ederim dün arkadaşlığımızı bitirdik ya ohh be dedim. Artık belli bir yaştan sonra sizi yormayacak, endişeye düşürmeyecek insan istiyorsunuz, her manada. Ben 26 yaşındayım mesela hayatın kıymetini bilmiyorum birine ihtiyacım yok lakin artık çocuk da değiliz ki ne istediğimizi bilmeyelim ya da seks için aşk gibi güzel duyguları kullanalım. Ha seks istiyorsan bulursun, neden duyguları ciddi olan birine bulaşıyorsun? Ona da yazık yani. Ne oldu, hem istediğini alamadı hem boşuna zaman öldürdük ikimiz de. Zaten ASLA SADECE BENIMLE KONUŞTUĞUNA INANMIYORUM. Whatsapp görülme saatleri bana yazdığı saatler ama kim bilir Instagramında neler vardır.
bazı asosyal sorunlu tipler o fotolara bakıp mastürbasyon yapıyorlar maalesef
cık, bulamaz. zengin ve sahiden yakışıklı, talep gören bir erkek değilse bedava sekse ulaşmaları zor aslında. belki günümüzde bazı tabular aşıldığı için erkeklerin sekse ulaşmasının kolay olduğunu düşünüyoruz ama bence öyle değil. yaptığınız tatil planını bi hatırla, masrafları bölüşmeyi veya herkesin kendi harcamasından sorumlu olması gerektiğini düşünüyordun, yanlış mıyım? onun masraf meselesini nasıl planlamıştınız mesela? bütün tatili adama yıkmamışsındır sen çünkü birkaç sayfa önce maddiyatın senin için sorun olmadığını ilettiğini yazmıştın. fazla para gerektirmeyen şeyler de yapabiliriz minvalinde konuşmuştun. ikiniz de çalışan insanlarsınız, tatil masrafı konusunda adil olma kafasındasın, öyle değil mi? yanlışsam yanlış de lütfen, tahminimi söylüyorum. kadınların peşinde pervane olmadığı bir erkeğin ucuz veya bedava seks yapmasının tek yolu bir kadın seçip onu duygusal anlamda kendisine bağlaması çünkü. bunun gibi çekingen, ezik bir erkeğe kadınların kendi ayağıyla geldiğini sanmıyorum. muhtemelen bu, hem arada ortak arkadaşların olması hem de senin duruşun, tarzın sebebiyle seninle cinsel yakınlaşmanın romantik bir tatil dışında mümkün olmayacağını düşündü. çünkü sana, "benim eve gel" ya da "şehir içinde otel odası tuttum" tarzı bir tavırla gelse hoşt köpek deyip kovacaktınseks için aşk gibi güzel duyguları kullanalım. Ha seks istiyorsan bulursun, neden duyguları ciddi olan birine bulaşıyorsun?
bakış açılarımızın farklı olması dünyanın en normal şeyi, gönül isterdi ki ben yanılayım, aklın yolu bir olmasın, duygusallık kazansın ama olmuyor işte. ben de seni seviyorumEvet bakış açılarımız farklıydı, ikimiz de kendimizce haklıydık ama bana önemli şeyler öğrettin, seni seviyorum!
cık, bulamaz. zengin ve sahiden yakışıklı, talep gören bir erkek değilse bedava sekse ulaşmaları zor aslında. belki günümüzde bazı tabular aşıldığı için erkeklerin sekse ulaşmasının kolay olduğunu düşünüyoruz ama bence öyle değil. yaptığınız tatil planını bi hatırla, masrafları bölüşmeyi veya herkesin kendi harcamasından sorumlu olması gerektiğini düşünüyordun, yanlış mıyım? onun masraf meselesini nasıl planlamıştınız mesela? bütün tatili adama yıkmamışsındır sen çünkü birkaç sayfa önce maddiyatın senin için sorun olmadığını ilettiğini yazmıştın. fazla para gerektirmeyen şeyler de yapabiliriz minvalinde konuşmuştun. ikiniz de çalışan insanlarsınız, tatil masrafı konusunda adil olma kafasındasın, öyle değil mi? yanlışsam yanlış de lütfen, tahminimi söylüyorum. kadınların peşinde pervane olmadığı bir erkeğin ucuz veya bedava seks yapmasının tek yolu bir kadın seçip onu duygusal anlamda kendisine bağlaması çünkü. bunun gibi çekingen, ezik bir erkeğe kadınların kendi ayağıyla geldiğini sanmıyorum. muhtemelen bu, hem arada ortak arkadaşların olması hem de senin duruşun, tarzın sebebiyle seninle cinsel yakınlaşmanın romantik bir tatil dışında mümkün olmayacağını düşündü. çünkü sana, "benim eve gel" ya da "şehir içinde otel odası tuttum" tarzı bir tavırla gelse hoşt köpek deyip kovacaktınöyle yapıp en başından kaybetmeyi göze alamadı, romantik bir tatil organize edildi fikir olarak. sen, ben taktik yapmam diyorsun ama taktiğin tillahını erkekler yapıyor. ben yüzlerce erkek muhabbetine şahit oldum ya, şaka yapmıyorum, bunun gibilerin olayı kadına duygusal anlamda yaklaşıp hatta bir süre cinselliği asla gündeme almayıp kadını kendine bağlamak ve sonra her isteğini yaptırmaya çalışmak. adil yıldırım var mesela, muhtemelen eski sırtlanlardan, kişi kendinden bilir işi mantığı ile sürekli kadınlara taktik verdiği videolar çekiyor, ona bi göz at derim :)
W Wurstria ve konuma yazan değerli tüm hanımefendiler, söylediklerinize kulak vererek iptal ettiğim bungalov ev sonrası beyefendi bana mesaj atarak neden gitmek istemediğimi, neyden çekindiğimi ve sorunun kendisiyle mi ilgili olup olmadığı sordu. Hatta neden aramadığı hakkında konuşmuştuk ya, bungalov evi iptal edince beni o gece aradı. Ben de oturup düşündüğümü ve haftalardır sadece bir kez gördüğüm birini tam olarak tanımadığımı bahsederek gitmemin beni biraz şüpheye düşürdüğünü söyledim. Başka bir yer bakalım, butik otel olsun zaten ayrı kalacağız vb şeyler ile yine kalma konusunda ısrar etti. Mesaj üstüne mesaj attı. Ben de net bir şekilde istemediğimi söyledikçe ertesi gün (bugün için) yüz yüze görüşelim dedi. Sonra sabah oldu ben günaydın mesajı vs atmadım, bana öğleye doğru anlaşamadığımızı, birkaç gün önce benim uzatmamak konusunda aslında haklı olduğumu söyledi. Benim de canıma minnetti zaar. Neden bu şekilde kopuk olduğumuzu sordu ve yine aynı sorunları yazdım. Bana daha detaylıca tanımak istediğini, benimle daha çok ilgileneceğini söyleyen, bundan iki hafta önce sevgi sözcükleri söyleyen adam "Işim yoğun, bir kişiye odaklanamıyorum, kendimle baş başa kalmak istiyorum" dedi, baştan da söylemiştim böyle hissediyorsan kimseyle takılma diye. Bana kendisi arkadaşlıktan daha fazlası olmak istediğini söylemişti, ben de bunun için sık görüşmek lazım deyince şak bir anda sanki sevgili olma isteğini ben dile getirmişim, daha fazlasını ben istemişim gibi olayı üstüme yıktı.Ben de dedim bu ne garip bir ilişki silsilesidir, ikinci vetoyu da ordan yedi. Hatta dayanamadım aldığı bu kararının tamamen bungalov evi iptal etmemden kaynaklı olduğunu söyledim ve kendisini yeterince anladığımı söyleyerek teşekkür ettim. Ne alakası var vb şeyler söyledi, klasik. Sonra da benim gibi değerli bir insanı hayatında arkadaş olarak istiyormuş vb mesajlar attı. Ben de benden uzak dur lütfen dedim. Allaha şükür her şey erkenden bitti, sanki sevgili olmayı ben istemişim gibi yıktığı davranışa zaten inanılmaz ayar olduktan sonra iyice nelerle uğraşıyoruz dedim. Ne korkunç insanlar var.
Sevgili olmayı siz istemişsiniz zaten. Şöyle ki, adam zaten başından berş belliymiş. Sizden foto istiyor ama siz hala foto isteyeceğine görüşebiliriz diyorsunuz. Bunu kaç kere dediniz?
Ayrıca yine aynı adama, ben bu şekilde devam etmel istemiyorum vs tarzında konuşmayı yapan da ilk sizsiniz. Eğer böyle olacaksa aramıza mesafe koyalım diyen de... Bunlar sizin fazlasıyla ilişki beklediğinizi, sevgili olmak istediğinizi gösteren hareketler. Adam da size "ben seni daha detaylı tanımak istiyorum, planlarım var" falan filan demiş. Yani, ilk atağı yapan sizsiniz. Sevgili olma beklentiniz de gayet vardı ki adama böyle bi konuşma yaptınız. Ayar olma sebebiniz nedir onu anlayamadım
Sevgili olma gibi bi isteğiniz yoksa zaten adamın sizi rahatsız eden davranışları fazlasıyla ortadayken bu kadar çabalamaz, kafanızda bu adamın sizin beklentinizi karşılamadığınıza karar verip tek bi cümleyle bitirebilirdiniz. Ama siz, gidişattan memnun olmadığınızı, böyle devam etmesini istemediğinizi (sevgili olmayı umursuyorum ve şöyle davranmanı istiyorum) belirten mesajı ilk atan olmuşsunuz...
Sizin yapacağınız şeyleri karşı taraf yapmalıyken, siz bu ilişki yürüsün diye çözümler bulararak adım atmışsınız. Adam da doğal olarak en sonunda "sevgili olma gibi beklentisi olan sendin" diye cevabı vermiş.
Bu da size, benim katacağım bi farkındalık olsun. Bir şey olacaksa zaten olur, eğer o şey için siz çaba harcıyorsanız (ki harcadığınız çabada da mutlu olarak değil, yıpranarak, kafanıza takarak çaba harcaöa mevcut) o şeyden hiçbir cacık çıkmaz. Çıksa bile olmaz ki bi mesajınızda da seve seve sabrederdim demişsiniz, kendinize daha fazla değer vermeyi öğrenmeniz gerekiyor bence.
Tatil planını kabul ettin diye ilgisi azaldı yazılmış. Tatil planını kabul etmesen de ilgi göstermeyecekti, yaşadım oradan biliyorumSevişme ihtimali olmadığı kızlar için de çok kıymetli parmaklarını yormuyorlar, çok kıymetli dakikalarını harcamıyorlar. Ben bu tür 'flört' durumlarını çok yaşadım ve çok yoruldum,. Dürüst olmak gerekirse bunu yaşayan tek kadın olmadığım için mutlu oldum bu konuyu okuyunca.
bir şey olacaksa olur mu? bu ne kadar yanlış bir cümle.Sevgili olmayı siz istemişsiniz zaten. Şöyle ki, adam zaten başından berş belliymiş. Sizden foto istiyor ama siz hala foto isteyeceğine görüşebiliriz diyorsunuz. Bunu kaç kere dediniz?
Ayrıca yine aynı adama, ben bu şekilde devam etmel istemiyorum vs tarzında konuşmayı yapan da ilk sizsiniz. Eğer böyle olacaksa aramıza mesafe koyalım diyen de... Bunlar sizin fazlasıyla ilişki beklediğinizi, sevgili olmak istediğinizi gösteren hareketler. Adam da size "ben seni daha detaylı tanımak istiyorum, planlarım var" falan filan demiş. Yani, ilk atağı yapan sizsiniz. Sevgili olma beklentiniz de gayet vardı ki adama böyle bi konuşma yaptınız. Ayar olma sebebiniz nedir onu anlayamadım
Sevgili olma gibi bi isteğiniz yoksa zaten adamın sizi rahatsız eden davranışları fazlasıyla ortadayken bu kadar çabalamaz, kafanızda bu adamın sizin beklentinizi karşılamadığınıza karar verip tek bi cümleyle bitirebilirdiniz. Ama siz, gidişattan memnun olmadığınızı, böyle devam etmesini istemediğinizi (sevgili olmayı umursuyorum ve şöyle davranmanı istiyorum) belirten mesajı ilk atan olmuşsunuz...
Sizin yapacağınız şeyleri karşı taraf yapmalıyken, siz bu ilişki yürüsün diye çözümler bulararak adım atmışsınız. Adam da doğal olarak en sonunda "sevgili olma gibi beklentisi olan sendin" diye cevabı vermiş.
Bu da size, benim katacağım bi farkındalık olsun. Bir şey olacaksa zaten olur, eğer o şey için siz çaba harcıyorsanız (ki harcadığınız çabada da mutlu olarak değil, yıpranarak, kafanıza takarak çaba harcaöa mevcut) o şeyden hiçbir cacık çıkmaz. Çıksa bile olmaz ki bi mesajınızda da seve seve sabrederdim demişsiniz, kendinize daha fazla değer vermeyi öğrenmeniz gerekiyor bence.
bir şey olacaksa olur mu? bu ne kadar yanlış bir cümle.
emeksiz yemek olmaz, zahmetsiz rahmet olmaz say saya bildiğin kadar milyonlarca atasözümü ya da özlü söz artık adı her neyse var.
yani tabi ki insanın hayatında bazı güzellikler çabasız da gelebilir. ama bir su içmeye bile niyetlensen kalkıp çeşmeye gitmeye gerek var. o yüzden baştan aşağı yanlış düşünüyorsunuz.
ha belki diyebilirsiniz ilişkiler gönül işi, bundan zorlama olmaz. zaten kimse görüp de karşılık almadığı, bir iletişiminin bile olmadığı birin peşinden sürüklenmez diye düşünüyorum. buraya açılan konuların tamamına yakını bir iletişim ya da ilişki sonrası istenilen önerilerden oluşuyor.
sizin dediğiniz bir şey olacaksa olur kısmı belki hiç tanışmayan birbirinden en başta elektrik almayan iki insan için geçerli olabilir. onun dışında çaba gösterilmesi gerektiği kesin zaten. çabadan kastım bir şeyler zorlamak değil. zaten zorlayınca da kazanamıyorsun. hele ki bu konuda zaten konu sahibi çaba bile harcamamış. sadece karşısındakinin ne düşündüğünü öğrenmeye çalışmış hepsi bu.
Hanımefendi yazdığımın gerisini okudunuz mu? Bir şey olacaksa olur dediğim şey ortada yıpranarak, kendini mutsuz ederek bir çaba varsa durumu için geçerli.
Su içmeye bile niyetlensen yerinden kalkıyorsun demişsiniz zaten ortada bi istek var su içmek için. İyi de burada bi istek yok, isteksiz olursa böyle olur. :)
ben hep şöyle düşünüyorum, karşıdakine şöyle davranmak lazım: evet burada aralık bir kapı var, sen de görüyorsun aralık olduğunu ama o kapıdan içeri girebilecek misin bakalım? aralık evet ama o kapıdan içeri girmek öyle kolay değil. böyle hissettirmek lazım diye düşünüyorum karşı tarafa. o kapıyı senin gönlün, hayatın gibi düşün. kapı tamamen kapalı olsa karşıdaki asla çabalamaz, zaten kapalı neden uğraşayım ki der. tamamen açık olduğunda da e açık zaten diyecek. aralık olan bir kapıdan geçebilmen için kapıyı itmek lazım yani bu da çaba oluyor.Arkadaşlar, bu üzücü olayın olumlu etkilerini zamanla göreceğim. Cumartesi gününden bu yana hiçbir iletişime geçmedik ayrıca 3 haftalık bir insanın hayatımda bir etki bırakması söz konusu dahi olamaz. Inanın konum mesaj aldıkça aklıma geliyor diyebilirim, geçti gitti. Öğrendiğim en önemli şeylerden biri erken vakitte kalmalı bir plan yapılmaması gerektiği oldu. Bu tarz bir yaklaşımda "Henüz erken, kabul edemem, tanımam ve güvenmem şart" diyeceğim. Benim de kısmi süreli bir tatile ihtiyacım vardı ve güzel bir fırsat olabilir diye düşünmüştüm lakin bu durumu bazı erkek arkadaşlarımla da paylaşınca onlar bile "Ne münasebet" dediler. Çok doğru. Teşekkürler herkese, güzel yaklaşımlarınız, saygılı mesajlarınız ve tarafsız yorumlarınız beni memnun etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?