ben demiştim demeyi sevmiyorum ama sana en başından tatil planınız hakkında söylediğim şeyde haklı çıktığımı düşünüyorum adamın tavırlarından ve tatil muhabbetinde bu kadar ısrar etmesinden dolayı. sen tatili iptal edince aradı seni, tatili iptal ettin diye yüz yüze görüşmek istedi. demek ki sana ayırabilecek zamanı vardı :) ayırmak istemedi sadece. iki haftadır senin sesini duymak için aramamış adam, tatil muhabbeti iptalini duyunca aradı. önce seni vazgeçirmeye çalıştı sonra baktı kararından dönmüyorsun, tek başıma kalmak istiyorum vs zırvaladı. neyin ne olduğu gün gibi ortada. ayrı evlerde kalırız olayı da tamamen palavra ki. siz ikiniz baş başa zaman geçirmek için plan yapmışsınız, bu ona yeter. biraz romantizm yapar avcumun içine alır benim bungalovda noktayı koyarım diye düşündü.
ben sana tatil planı hakkındaki düşüncemi söylediğimde aslında sen de verdiğin cevapta, kendi fikrinde haklıydın. ama sen yanlışı, senin gönlünü henüz kazanmamış bir adamla tatil planına okey demekle yaptın, çok erken davranıldı. eğer karşındaki insanın sana değer verip vermediğini ve çabasını görmek istiyorsan böyle heyecan verici şeylere (tatil gibi) hemen evet demeyeceksin. yerinde olsam tatile bu kadar erken dönemde evet demezdim, plan güzel ama henüz erken, ben seni daha tanımıyorum, öyle kolay değil benim buna evet demem :) der, biraz da muallakta bırakıp topu ona atardım. bırakacaksın ki senin güvenini ve gönlünü kazanmak için uğraşacak eğer sahiden seni istiyorsa. ha bu durumda sırf tatil için seni kendine bağlayıp kafasındakini uygulamaya kalkabilirdi ama en azından senin için biraz uğraşmış olurdu. aranızdaki ilişki bu kadar sığ kalmazdı.
hiiç öyle üzerinde düşünüp taşınmaya gerek yok bunların kafası böyle çalışıyor. istedikleri gibi olmayınca anında direksiyonu kırıveriyorlar. hala arkadaş kalalım lafı yapması da cabası. kesinlikle bunlarla arkadaş markadaş kalıp günün birinde yoklama çekmesi için fırsat vermemek lazım. bana da bir kahve içme zamanı ayırmam için aylarca yazıp neler neler yapan biri vardı, buluştuk, ertesi gün evine çağırdı. yok dedim, bi daha ne aradı ne sordu
biliyoruz yani daha benzer birçok örnek var bende de.