Bir Garip Eski Kız Arkadaş Sorunsalı

Konu içeriğimde de dediğim gibi paylaştığım şeyin içeriğine göre gizliliği ayarlarım normalde. En son herkese açık kalmış ve farkında değildim. Altı üstü bir yumurta zaten bununla kendimi neden ego tatmini edeyim ki :) laf söylemek için beklediğimi düşünmüyorum. Öyle olsa ilk ekleme talebinde mesajı patlatırdım buna. Ama tabi bu da sizin görüşünüz. Teşekkür ederim

İnan aslında muhattap olmak hiç istemedim. Sabrettim ama son yaptığından sonra o anki öfkemle hareket ettim sanırım. Ben de anlam veremiyorum gerçekten bi insan bu kadar şaşırır mı kendini diye

Yok canim haklisin kesinlikle sapitmis. Kendi evliliginde mutlu degil bence ondan. Sen de adama anlatma kizin ulasmaya calistigini aklina karpuz kabugu sokma. Bosver naparsa yapsin bisi deme engelle direkt.
Haklısın ama birlikte gülüyoruz inan bu duruma. En son engelledim ben de hasta sanırım

İnan aslında muhattap olmak hiç istemedim. Sabrettim ama son yaptığından sonra o anki öfkemle hareket ettim sanırım. Ben de anlam veremiyorum gerçekten bi insan bu kadar şaşırır mı kendini diye
Aman türlü türlü insan var. Laftan anlayacak mantıklı insan zaten böyle saçma sapan hareket etmez gerçekten bazıları biri bana hakaret etsin de rahatlayayim diye düşünüyor galiba

Aman türlü türlü insan var. Laftan anlayacak mantıklı insan zaten böyle saçma sapan hareket etmez gerçekten bazıları biri bana hakaret etsin de rahatlayayim diye düşünüyor galiba
Ya onu geçtim evlenmiş yuva kurmuş aklı hala başka şeylerde demek ki caaağnım. Bilmiyorum ama böyle bunun gibi insanlar evlenmesin bence ya

bilmiyorum ama bana esin masum gelmedi.
sürekli muhattap olma demeler vs
kadın artık her dk işaret veriyor esin hala engelle derdinde
bir sey olmus olmalı sana boyle adım atan esıne kesın atmıstır. konusma vs olmustur en azından bırsey olmustur ben dıdıklerdım

Eşimin eski sevgilisi 10 yıl sonra Instagramdan mesaj atmıştı kısa bir süre önce, oğlumla olan fotoğrafını falan görmüş , esimi görünce bir hos olmuş falan ben anlamıyorum kadınların evli eski sevgilerine olan merakını, sizin konuda amaç ne yani ? Bence iyi yapmışsınız mesaj atatak

Eşim de zaten yıllardır engelli kendisi. Zaten ben kıza mesaj attığımda eşim de hiç bir şekilde panik ya da değişik bir tavır görmedim iyi yapmışsın dedi. Hatta yolda filan denk gelir de rahatsızlık verirse ne istiyorsan yap dedi. Şimdi bir erkek açısından da düşününce bilmiyorum ama eşimin söylediği de mantıklı 'şimdi kalkıp sana saçma sapan bir laf söyler eşi bu sefer biz burun buna geliriz elimden bi kaza çıkar' dedi. Zaten eşimin gizlisi saklısı yoktur. Ha tabi ki yapmak isteyen her türlü bir yolunu bulur. Ama hiç değilse bu X le arasında öyle birşey olmayacağına çok eminim. Bu kızın da amacı o zaten sanırım benim aklımı bulandırmak

İnan ben de anlam veremiyorum.. Bir arkadaş yukarda eşimi de çok masum bulmadığını söylemiş ama bu X'inde amacı o zaten. Benim aklımı bulandırmak. Eşimin böyle bir şey yapacağını hiç sanmıyorum. Valla bir yanım iyi yaptın diyor bir yanım keşke yapmadaydın. Siz birşey yazmış mıydınız o kadına

yine de bu cesareti evli bir kadın kolay kolay almaz siz yine de arastırın körü körüne inanmayın derim.
bilmiyorum bu konularda hep bir pay bırakmak gerekir.
hatta siz kadına cok yumusak davranmıssınız ve devam etmiş.
esınızın akrabalarını eklemek de nedir. bu nasıl bir cesarettir

Bu kadar cesaretli bir kadının eşimle temas halindeyse bana direk bunu yazabileceğini ya da kanıtlar biçimde birşeyler yazacağından çekinmeyeceğini düşünüyorum. Bunun amacı bizim hayatımızı merak konusu yapıp sürekli takıntı haline getirmek bence

Ben yazmadım, esimle kısa bir yazışmaları olmuş ,oglun sana benziyor demiş ilk mesajda sonra hal hatır kadın seni yıllar sonra görünce tuhaf oldum deyince konu baska tarafa gidecek diye belirtmis eşim konuşmayı kesmiş, ben eşimin Instagramına bakarken tesadüfen gördüm yani , burada bile konu actim hatta, eşim gerekli cevabı verdi diye kadına yazmadim. Eşim de kadını engellemis sonrasında, çok sinir bozucu bir durum

Kesinlikle öyle. Bence bu benim konumdaki kadın sürekli hayatımızı ve yaşantımızı merak edip takıntı haline getirmiş diye düşünüyorum..hatta belki başka insanlara bile yapıyordur bunu

belki de esinize göz dagı vermektir amaç
neyse siz zaten benim kocam yapmazcılardansınız..
farklı fikirlere açık değilseniz bu sekilde konu açmamalısınız.
herkes sizin gib düsünmek zorunda değil
çözüme ulasmak icin tüm fikirlere, ihtimallere acık olmak gerekir.

Esin çok doğru söylemiş hiç muhatap olma. Evet bende aynı fikirdeyim bazı insanlar bakın demek icin evleniyor. Benim eski bir tanıdığın eşi evime gelmeye başlamıştı. Bende hatta burda sormuştum. Sonra sağolsun bir arkadaş bana bu gelen kadinin eşinin flashinda benim fotoğrafımı gördüğünü o yüzden benle arkadaş olmak istediğini söyledi ve uyardı. Biz komşu olmuşuz birde. .ama eşiyle ben flörtten ileri gitmedik. Fotoğrafım nasıl nerede bilmiyorum bile. Muhtemelen sosyal medyadan aldı. Zaten arkadaşım falan değildi ama kesinlikle yanyana bile gelmem. Sende engelle bence. Var böyle psikopatlar.

Kesinlikle öyle biri değilim.. Farklı fikirlere de her zaman açığım fakat kendi hayatımı ve yaşantımı eşimle aramdaki diyaloğu bildiğim için ben de kendi açımdan fikrimi söyledim size. Hatta dedim ya yapmak isteyen her türlü bir yolunu bulur zaten dedim size de :) dediğiniz gibi biri olsam bu cümleyi kurmazdım bence

Ne insanlar var gerçekten. Engelledim canım ben de. Amaçları da bu işte eşime karşı şüphe duydurmak sanırım amacı

Kesinlikle öyle. Bence bu benim konumdaki kadın sürekli hayatımızı ve yaşantımızı merak edip takıntı haline getirmiş diye düşünüyorum..hatta belki başka insanlara bile yapıyordur bunu
Neyseki siz de gösteriyorsunuz ne yapıp ettiginizi. Sabah tavada yumurta paylaşmak nedir, herhalde erkek yapınca tavada yumurtayı önemli oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…