bu burak adindaki kisi esinizi yoldan cikarmasin dikkat edin...
bu adami yavastan yavastan esinizden uzaklastirin bence...
hem de zirt pirt evinize yatili misafir olarak kabul etmek zorunda kalmazsiniz
canım bana kalırsa dikkatli ol derim , bu gibi rahat insanlar eşinin de aklını karıştırır. sonra da neler olduğuna sen de inanamazsın. neler neler duyuyoruz , rahat evli çiftler biraraya gelip tuhaf aktivitelerde bulunuyorlar. böyle sık sık gidip gelmeler senin de onlara alışman için çalıştıklarından olabilir. ki hem zaten evli bile değillermiş. ayrıca bir erkeğin (akraba bile olsa) evli bir çiftin evinde kalması bana normal gelmiyor.
garipki ne garip evi barkı olan insanlar niye size kalmaya geliyo anlamadım ki, isterlerse evli olsunlar yine de garip
eşine hayret ettim yani, sen o evin hizmetçisimisin ayol, ohh ne güzel eşin bekar arkadaşlarını getirsin, yesinler içsin yatsınlar, kalkıp gitsinler
valla canım sen yatıya gelen bu arkadaşlara eşine çaktırmadan yüz verme, hatta surat as
eşin düşüncesiz, eşinin arkadaşları düşüncesiz
ben kesinlikle iyi niyet görmüyorum, mutlaka buna bi son verilmesini sağlamalısın
ergen değil eşin, çocuklar der ya birbirlerine, kanka bugün bizde kal playstation oynarız
kov,surat yap misafire de bir daha gelmez,tabii arsız değilse...
canım bana kalırsa dikkatli ol derim , bu gibi rahat insanlar eşinin de aklını karıştırır. sonra da neler olduğuna sen de inanamazsın. neler neler duyuyoruz , rahat evli çiftler biraraya gelip tuhaf aktivitelerde bulunuyorlar. böyle sık sık gidip gelmeler senin de onlara alışman için çalıştıklarından olabilir. ki hem zaten evli bile değillermiş. ayrıca bir erkeğin (akraba bile olsa) evli bir çiftin evinde kalması bana normal gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?