Bir garip eşim bu aralar !

bu burak adindaki kisi esinizi yoldan cikarmasin dikkat edin...
bu adami yavastan yavastan esinizden uzaklastirin bence...
hem de zirt pirt evinize yatili misafir olarak kabul etmek zorunda kalmazsiniz

bence bu söyledigin yanlış bişiy nedemek uzaklaştırmak tamam konu sahibi arkadaş evinde bekar birinin kalmasından rahatsız olabilir ama eşinin sevdigi ve samimi görüştügü bi arkadaşını ondan uzaklaştırmak büyük bi haksızlık olurr.

canım bana kalırsa dikkatli ol derim , bu gibi rahat insanlar eşinin de aklını karıştırır. sonra da neler olduğuna sen de inanamazsın. neler neler duyuyoruz , rahat evli çiftler biraraya gelip tuhaf aktivitelerde bulunuyorlar. böyle sık sık gidip gelmeler senin de onlara alışman için çalıştıklarından olabilir. ki hem zaten evli bile değillermiş. ayrıca bir erkeğin (akraba bile olsa) evli bir çiftin evinde kalması bana normal gelmiyor.

Eşinin arkadaşının düşünmesi lazım evli adamın evinde ne işim var diye...
Eşiniz anlamıyorsa sizi biraz sert bir üslup kullanın ne gerek var ki yani kalmaya

ya arkadaşlar allah aşkına böyle şeyler söyleyipte konu sahibi arkadaşın kafasını karıştırmayınnn arkadaş eşini zzaten tanıyodur yeterince öyle birisi oldugunu sanmıyorummm eşinin öyle insanlar zaten kendilerini belli ederler ilk günden.aynı zamanda dedigim gibi benim evimede eşimin liseden bir ve askerden bir arkadaşı gelir yeri gelir kız arkadaşlarınıda getirirler 4 senedir ne bi terbiyesizliklerini gördüm nede yanlılş bi hareketlerini.sadece şunu desen anlarım evli birinin evine bekar birisi gelip kalamaz bu olabilir herkes bunu kabul edecek diye bişi yok

üstelik sen bu insanları tanımıyosun bile, hadi sende bu insanlarla can ciğer arkadaş olsan neyse... eşine bana müsaitmisin diye sormadan çağırma dersin olur biter, ama bu öyle bu durum değil ki

ayyy arkadaslar yok artık yaaa ben böyle seyleri aklıma getirmiyorum sizde getirmeyin ... eşim kimlerle arkadaslık yapcagını cok ii bilir ii secer arkadaslarını...

Eşiniz, sizin onayınızı almadan arkadasını ve onun sevgilisini eve getirmiş, tuhaf,,

Bir baska zaman arkadasını yanlız getirmiş bu sefer size hiç sormadan bu daha da tuhaf,,

Size saygısı yok mu ki böyle davranıyor,,

Üstelik ilk defa duyuyorum evli bir erkeğin evine bekar bir erkeği rahatlıkla yatıya getirmesini,,

O kişinin de bunu kabul etmesi abes,,

Bence kesin bir tavırla konuşun eşinizle, bu yaptıgı bencillik.

bir keresinde eşim ben ve başka bi arkadası dısarı cıkmıstık ki o arkaası da yeni arkadasıydı 2-3 aylık felan neyse dısarda bişeyler içtik cocugun ablası bizim mahallede oturuyormus o da ona kalmaya gelmis zaten neyse bize geçip film izliyelim yada ps oynalim diye konusmustuk geçtik tabiki saat 11 oldu 12 olduu cocuk hala gitmedi ki gitcegi yer karsı ev BU SEFER EŞİMDE RAHATSIZLIK duydu ama gel görki hadi git diyemiosun belli ki kalıcak dedik saat yine 4e 5e kadar oturduk ertesi günde kalkıp gittiler eşimle beraber...
yani dicegim o ki eşimde aslında evde birinin kalmasından haz duyan biri değildir o günki rahatsızlıgını unutamam zaten her türlü davranışlarına yansıyordu ama bu baska bende diyorum ki demekki bu cocuga güveniyo ki eve alabiliyo ...

yünede uygunsuz bi davranış bence
eşin düşünemiyorsa sen uyar sert bir diille canım
birazda arkadaşlarınızla mesafe koymanız gerek sanki
fazla samimisiniz anladıgım kadarıyla

akrabama değil bişeyim değil elin adamı..gece gecelikle yada her ne ise yatıosan tuvalete kalktığını ve onunda aynı anda kalktığını düşün yani karşılaştığınızı bu hiç hoş bi durum değil..eşin bundan bile rahatsızlık duymalı bence..ya adam art niyetli ise...

henuz nısanlıydık,esyalrımız eve gelmıs yerlesmıstı..esımde evımızde kalıyordu ben de sehır dısında yasıyordum..ama ceyızımı evıme gondermıs ve yerlestrmıstım..neyse 11 senedır arkadası olan bır arkadasını eve getırmıs(bunlar hep yurtlarda beraber kalmıs)ve o gece adam benım evımde kalmıs...bunu duydugumda cinnet gecırecektım adeta nasıl buna ızın verırsın dıye..oysa arkadası sehır dısından gelmıstı,evlı bır arkadasında kalmasındansa bekar olan esımle kalması daha munasıp gorunebılırdı,fakat aılemde boyle seylere hos bakılmaz...eger bunun tekrarı olursa yüzügü
atarım dedım..(cemaat te olanınız varsa bılır sehır dısından bır tanıdık gelınce kalınacak yer yoksa evlı esler evlerını acarlar)ama ben asla kabul etmem boyle bırseyı...namahremım olan bır adamla aynı evın ıcınde...bırdahada tekrarlanmadı...

umarım bıraz evvel esınızde aklını basına alırda kendı karısıının oldugu bır eve elın neyudugu belırsız adamını helede sevgılısıyle kalması ıcın o eve getrmez..cok kotu bır vazıyet ve sıddetlede yanlıs..gece tuvalete kalksan tevbe tevbee...

kesinlikle bu duruma bi çare bul konuş eşinle bence hiç hoş bi durum değil bu

Eşiniz cidden iyice saçmalamış.
Bekar erkeğin siz de ne işi var, ne kadar samimi olurlarsa olsunlar.
Kız arkadaşının bile siz de işi yok, evli değiller bişey değiller, siz de nasıl kalıyorlar.
Eşiniz böyle birşeyi yaparken sizin de fikrinizi sorabilirmiş, bu emrivaki neden.
Umarım konuşmanızdan anlar eşiniz.

evimiz dubleks oldugu içim ust katta yatak odam ve tuvaletim var karsılasma söz konusu değil aslında .. ama herkesin ortak fikri yanlış bi davranıs olması umarım bunu eşimde arkadası da en kısa zamanda görürler

bekar adamın ne kadar samimi olursanız olun sizde ne işi var.ben bu durumu hiç doğru bulmadım.kız arkadaşıyla gelip yatılı kalması da uygunsuz bence
böyle bir şeyi ne ben isterim ne de eşim kabul eder zaten
allahtan etrafımızda bu kadar düşüncesiz ve rahat insanlar yok
eşinle konuş bu durumdan hoşnut olmadığını söyle bence

Asla asla asla kabul etme ne işi var arkadaşının senin evinde hemde içmesi çok saçma nasıl güvenir eşin anlamadım gece kalksa falan nebilim çok saçma herşeyi duyuyoruz tvden bence kayınvalidene söle sen muhatap olma o kızsın

Ben şöyle düşünüyorum: Eğer sevgilimin (yakında eşim olcak allahın izni ile) arkadaşından beni rahatsız edecek bir şey görmediysem sorun yok demektir. Sadece bunu alışkanlık yapmasn yeter. Sürekli gelirse ve kalırsa elbetteki rahatsız olurum. Ama ayda yılda bir olursa sorun etmem svgilimde rahatsız olmaz. Hatta kendi arkaaşlarına o kadar güvenir ki yalnız kalmamızda bile sakınca görmez. Ben de arkadaşların tanırım ve ailem kadar güvenirim hepsine de. Onların gelmesinde bizde kalmasında ben bi sakınca görmem. Ama bir aradaşı var onu hiç sevmem. Beni huzursuz ediyor hiç bir şey yapmamasına söylememesine rağmen onun varlığı bile beni huzursuz ediyor. Mesela ben onu asla evimde istemem. heleki kalmasına asla müsade etmem. Şimdi böyle düşünüyorum tabi evlilik olduğunda ne olur bilmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…