merhaba arkadaslar,
son zamanlarda eşimin huyu suyu oldukça değişti.benim tanımadıgım bi arkadaşı var (burak) arada bi erkek erkege cıkarlardı bigün arkadası yengeyle benim kız arkadasımı tanıstıralım demis bende kabul ettim tabii tanışmaktan bi zarar gelmez hem hep beraber cıkarız akşamları diye düşündüm. neyse bigün, eşim eve normalde 7-8 gibi gelir bende 6 civarı aradım kayınvalidemlere gidelimmi diyecektim bana dedi ki karsıdaki arkaasım gelicek kız arkadasıyla birlikte bişeyler yaparız beraber bende sandım kii aksam cıkcaz cay kahve içcez tanıscaz ama ne bileyim bana KALMAYA geldiklerini !!! hiç tanımadıgım insanlar üstelik evli bile değiller bana kalmaya geliyorlar hem sasırdım hemde cok kızdım ama eşime bişey demedim hemen yemek hazırladım neyse geldiler yemekten snr bide baktım ki içmek istiyorlar normalde biz alkolu sadace özel günlerde kullanırız ama bu ara eşim fazla içmeye başladı
neyse kaldılar ertesi gün akşam gittiler...
veeee bugünnn eşim yine arkadaslarıyla görüşmek için karsıya gitmişti eve dönerken aradı ne desin!!!??? burakla birlikte geliyorum bizde kalıcak bu akşam!! ne biliyim yaa bana garip gelio bu durum hele kii eşimin bunu normal karsılaması daha bi garip!!!