Bir garip eşim bu aralar !

gelmemesi lazim ne isi varmis ? empati yaptim suan aynisini esim yapsa diye .akrabam degilse, kalacak yeri yoksa keyfiyetten geliosa adini ne koyup geliyor anlamiyorum ki. onu gectim kiz arkadasini getirip beraber kalmalari da ilginc. daha da ilginci ilk defa gittigi bi evdeyatacak kadar rahat olabilmesi. en sevmedigim insan tipindendir. ilk gittigin bi eve senelerdir girip cikiyormussun gibi davranmak. yani ben en azindan böyleyim. kac senelik arkadasimin evine bile destursuz gitmem. ayip da bisey...

yok canim onlarin karişmasina gerek yok bence

Benim anlamadığım bu burak ve arkadaşı ne için sizde kalmaya geldi?:26:evleri yokmu bunların,yani bi sebebi olması gerek,ha evleri vardır tamam da neden size geliyorlar:44:evlerinde tadilat falan gibi bi durummu söz konusu nedir yanihoş birinden birinin ev müsaittir kalsınlar madem birbirlerinin evlerinde bu sevgililer yada otele gitsinler neden siz? tanışmak için gibi gelmedi bana çünkü:26:

biz ümraniyede oturuyoruz onlar avcılarda mesafe cok diye gece de gec saatlere kadar oturcaklar diye kalma planı yapmıslar

bunların niyetleri masum değil benceayrı yatak yapmışsınız ama gece ne olmuştur gerisini allah bilir mesafe falan bahane

Bir de onların çarşaflarını makineye at...Ayy,içim bulandı cidden.Atın o çarşafları,illa yanyana yatmaları gerekmiyor,yabancı bir erkek,poff...

bunlar beraber olmak istemişler bence ama en uygun mekan bulamamışlar son çare siz oldunuz gibieşinide kandırmışlardır bi şekil yoksa eşinin arkadaşının kız arkadaşından sana ne demi ya

zaten bekar bir erkeğin,evli arkadaşının evinde işi yoktur.eşiniz yüz veriyor sanırım.bu konu üzerine atasözüde vardır ama burda demeye gerek yok.

bi daha gelirse burak suratını as rahatsızlığını belli et bence yengem de abimin bi arkadaşından daha doğrusu çocuklarından çok rahatsız oluyordu abim kıramam napıyım diyodu yengem suratını astı hep bilgisayarını alıp oturdu ilgilenmedi bi daha adım atamadılar abimlere bazen böyle ayıp falan diye takılmamak bencil olmak lazım ne hakla gelip yatıyo sen de rahatsız oluyosun ama belli etmeyince memnun oluyosun sanıp yüzsüzleşir daha da hiç taviz verme hayat senin hayatın ya eşinin yapamadığını sen yap

kesınlıkle kabul etme...... ve tavız verme net ol kararlı ol...... bana ters de.... yılanın basını kucukken ezeceksın testı krılmadan canım.... oyle ınsanlarıda evıne alma hatta arkadasıyla mesefe koysun...... hrgun ıcmeye baslar huyu susuyu ıyıce zıvanadan cıkmadan ıplerı elıne al derım....... ama bunu tatlılıkla yap.. hem o kızın aılesı yokmu nasıl karsılıyorlar hergun hergun bska bırınde kalmasına.......benden sana dılı yannan bırı olarak benım babamıda arkadas cevresı mahvettı.... yıllarca kahrını cektık..... halada duzelemedı...... sakın ama sakın..... yuvanada kocanada sahıp cık malesef bız kadnlara dusuyr bu ıs..... ve malesef kadınların sagduyuları ve altıncı hıslerı cok gelısmıs keske erkekerınde azıcık gelısseydı belkıde arkadası sızın evı otel gıbı kullanıyor yada bır cıkarı var.... bılemeıyorum esınde sende bu turlu bır kulanıma ıyı nıyetın suıstımal edılmesıne ızın vemryınç...... kız da ılk kez geldıgı evde nasıl yatılı kaluyr ya.....ona takıldım valla...... ben olsam akrabada bıle rahat edemem...... kız nasıl bırıydı bılmıyorum ama kocana yuvana sahıp cık arkadasımsonraaa burnunu ckersın bak

bunlar beraber olmak istemişler bence ama en uygun mekan bulamamışlar son çare siz oldunuz gibieşinide kandırmışlardır bi şekil yoksa eşinin arkadaşının kız arkadaşından sana ne demi ya

öyle oldugunu pek düşünmüyorum acıkcası cocugun evi musaitmiş genelde hatta bizi de davet ettiler ailesi yazlıklarına gidince :S

sevgilisiyle birlikte gelip kalsalar sorun değil bence.ama tek gelip kalması saçma olmuş.benim eşim de bekar birinin bizde kalmasını istemez.bir de içki olayını garipsedim.insan kendi kendineyken içebilir,o ayrı.ama bu hoş olmamış.dışarda bi yerde olsa yine neyse diycem.ama evin içinde uygun gelmedi bana.eşiniz yanlış yapıyor.konuşun,inşallah sizi dinler.

bu ne bencillik anlamadım tipik bencil bi erkek işte. evlendikten sonra hala arkadaş peşinde koşmalarına anlam veremiyorum bizim evliliğimiz de inceldiği yerden arkadaş sevdası yüzünden tamamen koptu. zaten aramızda anlaşmazlıklar vardı ama son zamanlarda benim hiç tasvip etmediğim erkek arkadaşlarıyla takılmaya başlayınca iyice koptu. ben düzeltmeye çalışmadım çünkü zaten bıkmıştım boşandık gitti. ama eğer normal şartlarda eşinle iyi anlaşıyosan o arkadaşlarından kurtar sonra tutamazsın ipin ucunu. .çok değişiyolar..

tavrını koy emrivakilere gelme, kız arkadaşaını geçtim eşiyle bile gelip kalması yanlış çok iyi tanımadığın sürece, kabul etme, bir olur, ikincisi olmaz eğer yüz verirsen devamı gelir. Eşinde bitiyo herşey..

ümraniye avcılar akşam yatıya kalınacak bir mesafe değil. kalmak istemeyene tabi.
gidilemeyecek mesafeymiş gibi kalmak zorundaymış gibi davranmaları iç bulandırıcı
evli olmamaları ayrı bir rahatsızlık sebebi. alkol keza.
taviz tavizi getirmesin.

adam zirt pirt genc ciftin evine gelip kaliyorsa bu uzaklastirmak kelimesi hic te kotu bir niyet tasimiyor bence...
akraba degil bir sey degil, yakin arkadas olabilir konu sahibinin esiyle ama sik sik yatili olarak kalmasini gerektirmez...
samimiyet bir yere kadar...
bizim de yakin arkadaslarimiz var ama aksam oldu mu evli evine koylu koyune gider, abartilmaz...

Son düzenleme:
arkadaslar eşimle konustum ve ne kadar rahatsız oldugumu anlattım o da arkadasına cok güvendiğini aksi takdirde zaten eve getirmeyecegini söyledi.uzuunnn uzuuunnn konustuk ve bunun tekrarlanmamasına karar verdik ama o da benim burda size savundugum seyleri söyledi yani tanıdıgı bildigi güvendiği biri olmasa eve cagırmazdım zaten diyor. yani sonuc olarak konuyu aramızda hallettik

en iyisini yapmışsınız inşallah bundan sonra sorun çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…