Asla asla asla kabul etme ne işi var arkadaşının senin evinde hemde içmesi çok saçma nasıl güvenir eşin anlamadım gece kalksa falan nebilim çok saçma herşeyi duyuyoruz tvden bence kayınvalidene söle sen muhatap olma o kızsın
Benim anlamadığım bu burak ve arkadaşı ne için sizde kalmaya geldi?:26:evleri yokmu bunların,yani bi sebebi olması gerek,ha evleri vardır tamam da neden size geliyorlar:44:evlerinde tadilat falan gibi bi durummu söz konusu nedir yanihoş birinden birinin ev müsaittir kalsınlar madem birbirlerinin evlerinde bu sevgililer yada otele gitsinler neden siz? tanışmak için gibi gelmedi bana çünkü:26:
kesınlıkle kabul etme...... ve tavız verme net ol kararlı ol...... bana ters de.... yılanın basını kucukken ezeceksın testı krılmadan canım.... oyle ınsanlarıda evıne alma hatta arkadasıyla mesefe koysun...... hrgun ıcmeye baslar huyu susuyu ıyıce zıvanadan cıkmadan ıplerı elıne al derım....... ama bunu tatlılıkla yap.. hem o kızın aılesı yokmu nasıl karsılıyorlar hergun hergun bska bırınde kalmasına.......benden sana dılı yannan bırı olarak benım babamıda arkadas cevresı mahvettı.... yıllarca kahrını cektık..... halada duzelemedı...... sakın ama sakın..... yuvanada kocanada sahıp cık malesef bız kadnlara dusuyr bu ıs..... ve malesef kadınların sagduyuları ve altıncı hıslerı cok gelısmıs keske erkekerınde azıcık gelısseydı belkıde arkadası sızın evı otel gıbı kullanıyor yada bır cıkarı var.... bılemeıyorum esınde sende bu turlu bır kulanıma ıyı nıyetın suıstımal edılmesıne ızın vemryınç...... kız da ılk kez geldıgı evde nasıl yatılı kaluyr ya.....ona takıldım valla...... ben olsam akrabada bıle rahat edemem...... kız nasıl bırıydı bılmıyorum ama kocana yuvana sahıp cık arkadasımmerhaba arkadaslar,
son zamanlarda eşimin huyu suyu oldukça değişti.benim tanımadıgım bi arkadaşı var (burak) arada bi erkek erkege cıkarlardı bigün arkadası yengeyle benim kız arkadasımı tanıstıralım demis bende kabul ettim tabii tanışmaktan bi zarar gelmez hem hep beraber cıkarız akşamları diye düşündüm. neyse bigün, eşim eve normalde 7-8 gibi gelir bende 6 civarı aradım kayınvalidemlere gidelimmi diyecektim bana dedi ki karsıdaki arkaasım gelicek kız arkadasıyla birlikte bişeyler yaparız beraber bende sandım kii aksam cıkcaz cay kahve içcez tanıscaz ama ne bileyim bana KALMAYA geldiklerini !!! hiç tanımadıgım insanlar üstelik evli bile değiller bana kalmaya geliyorlar hem sasırdım hemde cok kızdım ama eşime bişey demedim hemen yemek hazırladım neyse geldiler yemekten snr bide baktım ki içmek istiyorlar normalde biz alkolu sadace özel günlerde kullanırız ama bu ara eşim fazla içmeye başladıneyse kaldılar ertesi gün akşam gittiler...
veeee bugünnn eşim yine arkadaslarıyla görüşmek için karsıya gitmişti eve dönerken aradı ne desin!!!??? burakla birlikte geliyorum bizde kalıcak bu akşam!! ne biliyim yaa bana garip gelio bu durum hele kii eşimin bunu normal karsılaması daha bi garip!!!
bunlar beraber olmak istemişler bence ama en uygun mekan bulamamışlar son çare siz oldunuz gibieşinide kandırmışlardır bi şekil yoksa eşinin arkadaşının kız arkadaşından sana ne demi ya
bence bu söyledigin yanlış bişiy nedemek uzaklaştırmak tamam konu sahibi arkadaş evinde bekar birinin kalmasından rahatsız olabilir ama eşinin sevdigi ve samimi görüştügü bi arkadaşını ondan uzaklaştırmak büyük bi haksızlık olurr.
arkadaslar eşimle konustum ve ne kadar rahatsız oldugumu anlattım o da arkadasına cok güvendiğini aksi takdirde zaten eve getirmeyecegini söyledi.uzuunnn uzuuunnn konustuk ve bunun tekrarlanmamasına karar verdik ama o da benim burda size savundugum seyleri söyledi yani tanıdıgı bildigi güvendiği biri olmasa eve cagırmazdım zaten diyor. yani sonuc olarak konuyu aramızda hallettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?