Bir garip eşim bu aralar !

ama kocası zaten arayıp soruyorki. dimi? yani sormasada haber vermek için arıyor işte. belkide eşinde gelmesini istemediği için hanıma sorayım diyodur. sen bigün yine aradığında bi bahane uydur olmaz de.

hele bugünki tam emirvaki oldu bişi uyduramazdım çünkü gecenin 12siydi :)

ama kocası zaten arayıp soruyorki. dimi? yani sormasada haber vermek için arıyor işte. belkide eşinde gelmesini istemediği için hanıma sorayım diyodur. sen bigün yine aradığında bi bahane uydur olmaz de.

ya tamam da işte eşim sormak için arar müsait olup olmadığımı öğrenmek için yani haber vermek için değil..ve ben istemezsem gelemezler yani.. mesela bir seferinde yine aramıştı beni bir arkadaşı yatılı gelcekti ki başka akrabaları da var aynı şehirde beni aradı sormak için arkadaşı da yanında ben de bir arkadaşımıza davetli olduğumuz söylemiştim, böylece gelmemişti..

ya varya allah korusun ama benim 7 yilik evli arkadasimin kocaida boyle yaomisti sonra o herif diyorum cok ozur dilerim eve yerlesti 3 o dadan birini buna verdiler ii lik olsun diye ama bunlarin huzurunu bozdu sonuc bosandilar adam baskasiyla kadinda kiziyla kaldi!! oops allah koruusn

eşimin yaklaşık 1 senelik arkadası ne biliim muhabbet etcek çok sey bulduk muhabbetleri iyi ikisinide cok sevdim görüşme konusunda bi sıkıntım yok ama vakitlice :) kızda gelirken cok cekinmiş söylediğne göre....

ne malum adamın sevgilisi olduğu. hangi erkek kız arkadaşını böyle bir duruma düşürmek isterki. şurda herkes şaşırdı nasıl kalkcak evlı barklı değil diye. bu işte bi iş var bence

hele bugünki tam emirvaki oldu bişi uyduramazdım çünkü gecenin 12siydi :)

inanmıyorum gece yarısı ha? ben eşini ele alarak değerlendirdim konuyu ama bu durumda misafir olarak gelen arkadaşının da nezaket kurallarından bir haber olduğunu anlamış bulunmaktayım:86:

büyütmeyi düşünmüyorum zaten surat da yapmam eşime . ama yarın rahatsızlıgımı dile getircem kii aslında gördüü ... umarım bi daha olmaz !!

Emrivaki çok can sıkıcı birşey hakikaten.
Babam da çok yapardı annem küplere binerdi her seferinde, en sevdiği insanlar dahi olsa.

Bazen evli erkekler bazı bekar arkadaşlarının yanındayken evliliklerinin hayatlarında kısıtlamalar getirdiğini yansıtmak istemezler, kendilerini ispatlama çabasına girerler. Evliliklerinden utandıkları anlamına gelmiyor tabi bu kesinlikle, yanlış anlaşılmasın.

Sert bir tepki gösterirsen sen evde rahatsız oluyorsun diye geç saatlere kadar dışarılarda da kalabilir arkadaşlarıyla eşin. O daha da can sıkıcı olur.

Erkekler hayır yapamazsın dediğin zaman oyundan alıkonmuş çocuk gibi surat asarlar. Neden yapamayacağını uygun bir dille izah etmekte işin sırrı sanırım.

inanmıyorum gece yarısı ha? ben eşini ele alarak değerlendirdim konuyu ama bu durumda misafir olarak gelen arkadaşının da nezaket kurallarından bir haber olduğunu anlamış bulunmaktayım:86:

öyle zaten eşim normalde çagırmaz ama geliim diyenede hayır gelme diyemez maalesef !! karsıdaki kişinin düşünceli olması sart bu durumda ama bizde öyle diil maalesef

ne malum adamın sevgilisi olduğu. hangi erkek kız arkadaşını böyle bir duruma düşürmek isterki. şurda herkes şaşırdı nasıl kalkcak evlı barklı değil diye. bu işte bi iş var bence

Sevip sevmediqini bilemeyiz. her ikisinede sevqili deniyor =) bunu bu şekilde ayırt etmemiz imkansız. BEn işin orasında deqilim. sevqilisi olsun olmasın milletin namus bekçiliqinimi yapıcam..

Burda benım dıkkatımı sevqılısıyle arkadasının eşinin evleri davet etmesi deqil.

EŞİNİN ARKADAŞINI EVE TEK BAŞINA GETİRMESİ..Bu bence çok daha önemli bir olay.

ben eşimi hiç kısıtlamadım arkadas konusunda istegi zaman istediği yerde oldu hatta o gitmekten çekindiğinde ben zorladım gitsin diye...

ben eşimi hiç kısıtlamadım arkadas konusunda istegi zaman istediği yerde oldu hatta o gitmekten çekindiğinde ben zorladım gitsin diye...

Ben de yapıyorum aynı şeyi, çık arkadaşlarınla diye dürtüyorum, sosyal hayatı kısıtlanmasın diye.

Can sıkıcı olur dediğim şey, kendi açımdan düşününce, kadınlar olarak anaç bi yapıya sahibiz, karnı tok mu, aç karna mı içiyor, güvenli bir yerde mi, sağ salim eve döner mi diye evin kapısından içeri girene kadar huzursuz kalmak mevzusuydu.

bence eşine hiçbişi söleme gelen misafire eşine çaktırmadan surat et

bide şöyle bişi var tamam karşimdaki gelmekle düşüncesizlik etti diyorum hatta diyoruz ama o kadar mahcup duruyokii surat da yapılmıyo :) mesela bu gece geldiler karınları açmıs ikisinde evde hazır yemek yoktu hemen aparatıf bişiler hazırlıım dedim makana patates fln cocuk ben yapıım yende sen ugrasma dedi yaptım hala seni yorduk hakkını helal et dio nası surat yapıım ben şimdi buna ??? amaaaannnn ne biliim işte

cnm bence sorun yapma eşin belliki hoşlanmış arkadaşından beraber vakit geçirmek hoşuna gidiyor.belkide sen gelmesinler kalmasınlar dediğinde eşin onların tarafına kayıcak bu sefer seni ihmal edicek bence biraz daha sessiz kal baktın abartılıyo bu durum o zamn knuş eşinle

bu nasil is arkadasim hic insan karisiyla yasadigi evine bekar arkadasini alirmi hemde yatili esinize pessss diyorum
bence tavrinizi net bir sekilde koyun öyle sakin sakin konusmayin bence ciddi ciddi bir kavga sart ki adam olayi anlasin bize tersssssssssss

bu burak adindaki kisi esinizi yoldan cikarmasin dikkat edin...
bu adami yavastan yavastan esinizden uzaklastirin bence...
hem de zirt pirt evinize yatili misafir olarak kabul etmek zorunda kalmazsiniz

eşinizle oturun ciddi ciddi konuşun
sürekli bekar bir insanın evime yatılı gelmesi beni de rahatsız ederdi
ayrıca eşim fazla içmeye başladı diyorsunu bence buda ciddi bir sorun

canım senin rahatsız olmanı anlıyorum ama bence eminimki eşin bu durumu iyice düşünerek arkadaşını eve davet etmiştir.dedigin gibi eşin eger kötü gözle bakacak yada saygısızlık yapacak birisi oldugunu falan görseydi kendi arkadaşlıgını sürdürse bile evine almazdı çocugu.o yüzden bence bu durumu sorun etme belliki eşin onu çok seviyo ve birlikte zaman geçirmek istiyo.bekar olmasıda önemli degil tabiki bu benim görüşüm biz 4 senelik evliyiz eşimin liseden çok samimi oldugu arkadaşları gelirler bize kalırlar otururuz muhabbet ederiz hatta oldukçada samimiyizdir.aynı şekilde benim can kız arkadaşlarımda gelir kalırlar onlarda eşimle samimidir.o yüzden bence sende sorun etme bunu

garipki ne garip evi barkı olan insanlar niye size kalmaya geliyo anlamadım ki, isterlerse evli olsunlar yine de garip
eşine hayret ettim yani, sen o evin hizmetçisimisin ayol, ohh ne güzel eşin bekar arkadaşlarını getirsin, yesinler içsin yatsınlar, kalkıp gitsinler
valla canım sen yatıya gelen bu arkadaşlara eşine çaktırmadan yüz verme, hatta surat as
eşin düşüncesiz, eşinin arkadaşları düşüncesiz
ben kesinlikle iyi niyet görmüyorum, mutlaka buna bi son verilmesini sağlamalısın
ergen değil eşin, çocuklar der ya birbirlerine, kanka bugün bizde kal playstation oynarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…