ama kocası zaten arayıp soruyorki. dimi? yani sormasada haber vermek için arıyor işte. belkide eşinde gelmesini istemediği için hanıma sorayım diyodur. sen bigün yine aradığında bi bahane uydur olmaz de.
ama kocası zaten arayıp soruyorki. dimi? yani sormasada haber vermek için arıyor işte. belkide eşinde gelmesini istemediği için hanıma sorayım diyodur. sen bigün yine aradığında bi bahane uydur olmaz de.
ya bisi sorcam bunlarin muhabbetleri nasildi ? ne konsutunuz o saat bu saat ? kiz nasil ? burak olan adami ne kadardir tanio esin ? yada neler biliosun onlar hakkinda?? ne iliyim esine kas goz yapmadin mi emri vaki yapti yada kaldilar ama bidaha olamz diye evli degiller bisi degiler.> artik millette cok rahat ehh amerikada yasayn ben ama turkiyede cook rahat olmus ehh sasirdim bekar kiz sevgisoyle kacamak degil bi baskasinin hatta tanimadigi adamin evinde kalio ne cesaret.. kalmadi o kimsenin evine gitme arabasina binme olaylari,..
ne malum adamın sevgilisi olduğu. hangi erkek kız arkadaşını böyle bir duruma düşürmek isterki. şurda herkes şaşırdı nasıl kalkcak evlı barklı değil diye. bu işte bi iş var benceBence bu konuyu büyütme.. Eşinin arkadaşının kız arkadaşına onu istemediqini belli et anlıcaqından eminim..yüz qösterme kız zaten qelmek istemez..o istemezse sevqiliside onu huzursuz olucaqı biryere qetirmez..Sende kurtulmuş olursun..
O deqilde beni düşündüren eşinin arkadaşını tek başına eve qetirmesi oldu kalmaya..kız arkadaşıyla hadi 1qün qelirler oturup sohbet edersiniz,severseniz birdaha davet edersinizde..
Evde başbaşa ikiniz başka kimse yok. Elin adamının ne işi var evde..? Ben anlayamadım cok rahatsz olurdum zaten cokta belli ederdim hatta bizzat söylerdim. Hadi uzun yoldan qelir bir işi olur kalır arkadaşındada böyle bir durumda yok anladıım kadarıyla ortada..
hele bugünki tam emirvaki oldu bişi uyduramazdım çünkü gecenin 12siydi :)
Bence bu konuyu büyütme.. Eşinin arkadaşının kız arkadaşına onu istemediqini belli et anlıcaqından eminim..yüz qösterme kız zaten qelmek istemez..o istemezse sevqiliside onu huzursuz olucaqı biryere qetirmez..Sende kurtulmuş olursun..
O deqilde beni düşündüren eşinin arkadaşını tek başına eve qetirmesi oldu kalmaya..kız arkadaşıyla hadi 1qün qelirler oturup sohbet edersiniz,severseniz birdaha davet edersinizde..
Evde başbaşa ikiniz başka kimse yok. Elin adamının ne işi var evde..? Ben anlayamadım cok rahatsz olurdum zaten cokta belli ederdim hatta bizzat söylerdim. Hadi uzun yoldan qelir bir işi olur kalır arkadaşındada böyle bir durumda yok anladıım kadarıyla ortada..
inanmıyorum gece yarısı ha? ben eşini ele alarak değerlendirdim konuyu ama bu durumda misafir olarak gelen arkadaşının da nezaket kurallarından bir haber olduğunu anlamış bulunmaktayım:86:
ne malum adamın sevgilisi olduğu. hangi erkek kız arkadaşını böyle bir duruma düşürmek isterki. şurda herkes şaşırdı nasıl kalkcak evlı barklı değil diye. bu işte bi iş var bence
Emrivaki çok can sıkıcı birşey hakikaten.
Babam da çok yapardı annem küplere binerdi her seferinde, en sevdiği insanlar dahi olsa.
Bazen evli erkekler bazı bekar arkadaşlarının yanındayken evliliklerinin hayatlarında kısıtlamalar getirdiğini yansıtmak istemezler, kendilerini ispatlama çabasına girerler. Evliliklerinden utandıkları anlamına gelmiyor tabi bu kesinlikle, yanlış anlaşılmasın.
Sert bir tepki gösterirsen sen evde rahatsız oluyorsun diye geç saatlere kadar dışarılarda da kalabilir arkadaşlarıyla eşin. O daha da can sıkıcı olur.
Erkekler hayır yapamazsın dediğin zaman oyundan alıkonmuş çocuk gibi surat asarlar. Neden yapamayacağını uygun bir dille izah etmekte işin sırrı sanırım.
ben eşimi hiç kısıtlamadım arkadas konusunda istegi zaman istediği yerde oldu hatta o gitmekten çekindiğinde ben zorladım gitsin diye...
söyledim zaten ama napıım adama gelme mi diim dio :S
bence eşine hiçbişi söleme gelen misafire eşine çaktırmadan surat et
bide şöyle bişi var tamam karşimdaki gelmekle düşüncesizlik etti diyorum hatta diyoruz ama o kadar mahcup duruyokii surat da yapılmıyo :) mesela bu gece geldiler karınları açmıs ikisinde evde hazır yemek yoktu hemen aparatıf bişiler hazırlıım dedim makana patates fln cocuk ben yapıım yende sen ugrasma dedi yaptım hala seni yorduk hakkını helal et dio nası surat yapıım ben şimdi buna ??? amaaaannnn ne biliim işte
merhaba arkadaslar,
son zamanlarda eşimin huyu suyu oldukça değişti.benim tanımadıgım bi arkadaşı var (burak) arada bi erkek erkege cıkarlardı bigün arkadası yengeyle benim kız arkadasımı tanıstıralım demis bende kabul ettim tabii tanışmaktan bi zarar gelmez hem hep beraber cıkarız akşamları diye düşündüm. neyse bigün, eşim eve normalde 7-8 gibi gelir bende 6 civarı aradım kayınvalidemlere gidelimmi diyecektim bana dedi ki karsıdaki arkaasım gelicek kız arkadasıyla birlikte bişeyler yaparız beraber bende sandım kii aksam cıkcaz cay kahve içcez tanıscaz ama ne bileyim bana KALMAYA geldiklerini !!! hiç tanımadıgım insanlar üstelik evli bile değiller bana kalmaya geliyorlar hem sasırdım hemde cok kızdım ama eşime bişey demedim hemen yemek hazırladım neyse geldiler yemekten snr bide baktım ki içmek istiyorlar normalde biz alkolu sadace özel günlerde kullanırız ama bu ara eşim fazla içmeye başladıneyse kaldılar ertesi gün akşam gittiler...
veeee bugünnn eşim yine arkadaslarıyla görüşmek için karsıya gitmişti eve dönerken aradı ne desin!!!??? burakla birlikte geliyorum bizde kalıcak bu akşam!! ne biliyim yaa bana garip gelio bu durum hele kii eşimin bunu normal karsılaması daha bi garip!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?