Bence de rahatsızlık duyuyorsan eşinle konuşman gerekir.
Aynı çatı altında yaşayan insanlar olarak, birilerini davet ederken, bir yere giderken eşinin fikrini almak bir saygı göstergesidir, ama erkekler bu tip konularda düşüncesiz olabiliyor maalesef. O yüzden eşinin senin rahatsızlığını farketmesini beklemeden konuyu biran önce açman gerekir diye düşünüyorum.
nefret ederim böyle düşüncesiz insanlardan. bekarsın tamam ama karşındaki evli yaaa. bencede eşinle konuş güzel bi dille anlatmaya çalışsın arkadaşına. ne bilim bikaç kere müsait değiliz desin bişeyler uydursun inşaallah anlar arkadaşıda. emin ol arkadaş çok önemli, melek gibi kocan şeytan oluverir arkadaşa uyupta.
en iisi sen surat yap mesgulum agda yaptim cok yoruldum seviselim falan de onu kendine cekk.. ne blyiim hastayim dersen belki de sen kal ben onlarla cikiyim der ki fene olur bu.. hmm hoslan,madim bu durumdannn
bence eşinin düşünmesi lazım.. nasıl senin fikrini almadan eve misafir çağırabilir ki.. benim eşim öyle birşey yapsa kıyameti koparırımve her seferinde bana sorar misafir geleceğinde ve çoğu sefer kabul etmemişimdir ve bir şekilde halletmiştir. hiç sevmem emrivakileri....
canım bence sevgiliyle onların gelmesi çok sapma olmuş aynı yataktamı yattılar çekindiler mi acaba oyle rahat biriyle arkadaşlığıda gözden geçirmek lazım elalemin evine kız götürür gibi ne bilim .
benim eşimin arkadaşı da geldi ama tanımadığım arkadaşı değildi ve başka şehirden ankaraya mülakat için gelmişti 1 gece kaldı gitti .yok tanımasam ya da öyle iş güç için olmasa bende izin vermem .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?