Bir garip eşim bu aralar !

shqiptare

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2009
362
0
116
İstanbul
merhaba arkadaslar,
son zamanlarda eşimin huyu suyu oldukça değişti.benim tanımadıgım bi arkadaşı var (burak) arada bi erkek erkege cıkarlardı bigün arkadası yengeyle benim kız arkadasımı tanıstıralım demis bende kabul ettim tabii tanışmaktan bi zarar gelmez hem hep beraber cıkarız akşamları diye düşündüm. neyse bigün, eşim eve normalde 7-8 gibi gelir bende 6 civarı aradım kayınvalidemlere gidelimmi diyecektim bana dedi ki karsıdaki arkaasım gelicek kız arkadasıyla birlikte bişeyler yaparız beraber bende sandım kii aksam cıkcaz cay kahve içcez tanıscaz ama ne bileyim bana KALMAYA geldiklerini !!! hiç tanımadıgım insanlar üstelik evli bile değiller bana kalmaya geliyorlar hem sasırdım hemde cok kızdım ama eşime bişey demedim hemen yemek hazırladım neyse geldiler yemekten snr bide baktım ki içmek istiyorlar normalde biz alkolu sadace özel günlerde kullanırız ama bu ara eşim fazla içmeye başladı neyse kaldılar ertesi gün akşam gittiler...
veeee bugünnn eşim yine arkadaslarıyla görüşmek için karsıya gitmişti eve dönerken aradı ne desin!!!??? burakla birlikte geliyorum bizde kalıcak bu akşam!! ne biliyim yaa bana garip gelio bu durum hele kii eşimin bunu normal karsılaması daha bi garip!!!

ikincisi gelisinde sadece burak mi geldi yoksa sevgisiyle mi ???

bence her ikiside yanlis esine deki gelsinelr adam gibi 1 de gitsinler en gec... ben asla kabuletmem hatta esim getirmez..

Bence de rahatsızlık duyuyorsan eşinle konuşman gerekir.

Aynı çatı altında yaşayan insanlar olarak, birilerini davet ederken, bir yere giderken eşinin fikrini almak bir saygı göstergesidir, ama erkekler bu tip konularda düşüncesiz olabiliyor maalesef. O yüzden eşinin senin rahatsızlığını farketmesini beklemeden konuyu biran önce açman gerekir diye düşünüyorum.

beni,m eşimde bu zamana kadar hiç getirmedi arkadaslarını 4 yıllık evliyiz arkadaslarımız geldimi vakitlice kalkarlar hatta söyle diim 4e 5e kadar oturalim yine giderler evlerine ama diyorum yaa bu aralar bi garip yapmadıgı seyleri yapıo beni de sinir edio ... bu sefer sadece burak geldi

nefret ederim böyle düşüncesiz insanlardan. bekarsın tamam ama karşındaki evli yaaa. bencede eşinle konuş güzel bi dille anlatmaya çalışsın arkadaşına. ne bilim bikaç kere müsait değiliz desin bişeyler uydursun inşaallah anlar arkadaşıda. emin ol arkadaş çok önemli, melek gibi kocan şeytan oluverir arkadaşa uyupta.

yarın ola hayrola diyorum arkadası bi gitsin ciddi bi şekilde konusup rahatsızlıgımı anlatmam gerek . allah için cook saygılı iyi bi cocuk ama bekar birinin kusura bakmasında benim evimde kalmasını doğru bulmuyorum...

gelme denmez ama mesafe konur canım,sen eşinle konuş eve gidip gelicek insanlar için bencede:2:

müsait değiliz faln desin.zaten bi kaç kez kabul etmeyince, karşı taraf durumu anlayıp kalalım demez...

cocukta melek gibi allah için öyle aksini söyleyemem ama evet düşüncesiz !!!

en iisi sen surat yap mesgulum agda yaptim cok yoruldum seviselim falan de onu kendine cekk.. ne blyiim hastayim dersen belki de sen kal ben onlarla cikiyim der ki fene olur bu.. hmm hoslan,madim bu durumdannn

bence eşinin düşünmesi lazım.. nasıl senin fikrini almadan eve misafir çağırabilir ki.. benim eşim öyle birşey yapsa kıyameti koparırım ve her seferinde bana sorar misafir geleceğinde ve çoğu sefer kabul etmemişimdir ve bir şekilde halletmiştir. hiç sevmem emrivakileri....

en iisi sen surat yap mesgulum agda yaptim cok yoruldum seviselim falan de onu kendine cekk.. ne blyiim hastayim dersen belki de sen kal ben onlarla cikiyim der ki fene olur bu.. hmm hoslan,madim bu durumdannn

sen mi ben mi ezgi!!! hiç hoşlanmadım hemde bakalım noolcak ... yaa diyorum yaa istedikleri kadar otursunlar ama evli evine köylü köyüne demişler dimi ???

canım bence sevgiliyle onların gelmesi çok sapma olmuş aynı yataktamı yattılar çekindiler mi acaba oyle rahat biriyle arkadaşlığıda gözden geçirmek lazım elalemin evine kız götürür gibi ne bilim .
benim eşimin arkadaşı da geldi ama tanımadığım arkadaşı değildi ve başka şehirden ankaraya mülakat için gelmişti 1 gece kaldı gitti .yok tanımasam ya da öyle iş güç için olmasa bende izin vermem .

ama kocası zaten arayıp soruyorki. dimi? yani sormasada haber vermek için arıyor işte. belkide eşinde gelmesini istemediği için hanıma sorayım diyodur. sen bigün yine aradığında bi bahane uydur olmaz de.

canım benim evim dublex yatak odam ust katta ben onlara asağıda ayrı yatak actım ama gerisini bilmiyorum tabi ben sabaha kadar uyumadım o ayrı huzursuzluktan ... evet bize göre rahatlar biraz !!

ya bisi sorcam bunlarin muhabbetleri nasildi ? ne konsutunuz o saat bu saat ? kiz nasil ? burak olan adami ne kadardir tanio esin ? yada neler biliosun onlar hakkinda?? ne iliyim esine kas goz yapmadin mi emri vaki yapti yada kaldilar ama bidaha olamz diye evli degiller bisi degiler.> artik millette cok rahat ehh amerikada yasayn ben ama turkiyede cook rahat olmus ehh sasirdim bekar kiz sevgisoyle kacamak degil bi baskasinin hatta tanimadigi adamin evinde kalio ne cesaret.. kalmadi o kimsenin evine gitme arabasina binme olaylari,..

Bence bu konuyu büyütme.. Eşinin arkadaşının kız arkadaşına onu istemediqini belli et anlıcaqından eminim..yüz qösterme kız zaten qelmek istemez..o istemezse sevqiliside onu huzursuz olucaqı biryere qetirmez..Sende kurtulmuş olursun..

O deqilde beni düşündüren eşinin arkadaşını tek başına eve qetirmesi oldu kalmaya..kız arkadaşıyla hadi 1qün qelirler oturup sohbet edersiniz,severseniz birdaha davet edersinizde..

Evde başbaşa ikiniz başka kimse yok. Elin adamının ne işi var evde..? Ben anlayamadım cok rahatsz olurdum zaten cokta belli ederdim hatta bizzat söylerdim. Hadi uzun yoldan qelir bir işi olur kalır arkadaşındada böyle bir durumda yok anladıım kadarıyla ortada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…