- 31 Temmuz 2009
- 10.487
- 52.479
Simdı vermek ıstedıgı 20 bin TL yı engelle bari onu kaptırmasınAdam sormaz bence aylık veriyor çünkü krediyide öyle ödüycem dedi
milenahanım siz dünyayı gezmiş bir üyemiz olarak bu konuyu nasıl yorumlarsınız?bizim devreler yandı anlamlandıramadık konuyu bir türlü.nereden tutsak elimizde kalıyor.dolandırıcılığın bile bir mantığı olur bu olayda mantık yokkkkkk
Hiçbir şey olmasa bile bir şeyler olmuş kesinlikleBilmiyorum bi kaç kere ben kocamı kesinlikle aldatmadım ondan başkasıyla olmadım olamam ben sadece merhametine kurban olduğum yardım etmek istedim dedi
Yangın bebeğim .ben onu ulaştırçem bradleyciğime. Niye şimdi öyle diyorsun ki ama amaSimdı vermek ıstedıgı 20 bin TL yı engelle bari onu kaptırmasın
lanet olsun içimdeki insan sevgisine diye bir replik vardı bir zamanlarLanet olsun merhametime diyormus, merhametten vermıs
adam duymasın direkt boşar kadını vallaAdam sormaz bence aylık veriyor çünkü krediyide öyle ödüycem dedi
Merline söyleyin o halleder işinizi.İyi akşamlar arkadaşlar konu sahibi ben değilim arkadaşım haberi bile yok ben yazmak akıl almak istedim (bir gün benimde böyle ben değilim yazıcağım aklıma gelmezdi cidden arkadaşım) .Arkadaşım yaz aykarından bende borç istedi bi arkadaşım için dedi yüklü bir paraya ihtiyaçı varmış olmadığı için yok dedim.Gel zaman güt zaman neşesi yoktu bugün görüştüğümüzde gene neşesizdi bira neyin var diye üstüne gittim eve gidince yazdı başımda iş var diye Bradley james diye ünlü bir oyuncu kendisine ulaşmış bundan yardımm istemiş şuana. Kadar 35000 göndemiş şimdide sonkez 20 bin istemiş bunuda gönderirse taahhüt name vereceklermiş.Bu bana çok saçma geliyor ama kendisi inanıyor eşinden tepkisinden çekiniyor yanlış düşünür diye ben eşimi aldatmadım yardım etme amacıyla diyor anlattım ama korkuyorum diyor bir akıl verin kredi çekip ödüycem diyor yoksa savcışığa vereceklermiş eşinin durumu var öder ama düpedüz dolandırma değilmiBir akıl verin
Tam da mevzu bu yani bunu nasıl engellerim vermesin verme diyorum hani başka çare bulalım savcılıkta savcı polisi burada hiç vermeyerek ya da değişti benim hakkımda bir evraklar varmış o evrakları işte hani gemiyle gelecekmiş buraya parayı yatırırsa güya o evrak dolu çantayı gemiye vereceklermiş kapısına kadar teslim olacakmış inanın hiç mantığa yatar bir yanı yokSimdı vermek ıstedıgı 20 bin TL yı engelle bari onu kaptırmasın
Bence cogalmasa daha iyiLa ilahe illallah
Arkadasiniz bolunerek mi cogaliyor yoksa trake solunumu mu yapiyor? Biyolojik acidan yasam agacinin neresinde bu tür merak ettim
Bence tardigrad.La ilahe illallah
Arkadasiniz bolunerek mi cogaliyor yoksa trake solunumu mu yapiyor? Biyolojik acidan yasam agacinin neresinde bu tür merak ettim
Yemin ediyorum david fıncher fılmı gıbı senaryo.Tam da mevzu bu yani bunu nasıl engellerim vermesin verme diyorum hani başka çare bulalım savcılıkta savcı polisi burada hiç vermeyerek ya da değişti benim hakkımda bir evraklar varmış o evrakları işte hani gemiyle gelecekmiş buraya parayı yatırırsa güya o evrak dolu çantayı gemiye vereceklermiş kapısına kadar teslim olacakmış inanın hiç mantığa yatar bir yanı yok
Yarın bu konu hakında görüşcez bende kendisine sçık açık konuş diyeceğimYemin ediyorum david fıncher fılmı gıbı senaryo.
Arkadasın manyak mı ya, ne gemisi ne dosyası ne bradleysi?. Ya durust olsun sana olayı anlatsın ya da boyle senaryo yazmasın. Hem komık hem uzucu.
35 bin tl, kur farkıyla adam herkesten 5 bin dolar mı çarpıyor yani
Ve o arkadaşınız da bunu yemiş ve para yollamış, öyle mi?
Arkadaşınız ya mal oğlu mal ya da bu zekayla başka bir şeyleri örtmeye çalışıyor...
Aynen oyle ne gemisi ne dosyası film mı cevırıyoruz de.Yarın bu konu hakında görüşcez bende kendisine sçık açık konuş diyeceğim