Bir garip dolandırıcılık hikayesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tam da mevzu bu yani bunu nasıl engellerim vermesin verme diyorum hani başka çare bulalım savcılıkta savcı polisi burada hiç vermeyerek ya da değişti benim hakkımda bir evraklar varmış o evrakları işte hani gemiyle gelecekmiş buraya parayı yatırırsa güya o evrak dolu çantayı gemiye vereceklermiş kapısına kadar teslim olacakmış inanın hiç mantığa yatar bir yanı yok
ayy delireceğimm ne çantası ne evrağı bradley nereden bulmuş bu kadına ait evrakları hangi gemi amerikadan gemiyle nasıl gelecek neden uçak değil :kızgın:

:halay: :halay: eski üye olmasan fake derdim.
Ama sana inandım ya, bazı insanlar gel beni dolandir diye dolaşıyorlar.
Benim annem de dolandırıcının biriyle arkadaş. Adam devamlı para konuşuyor yok Ankara'ya gidiyor alacağı için ,yok bakan bunu arıyor 🤪
O kadar akla hayale gelmeyecek cümleler kurup insanlardan para istiyor ki, şöyle bir seyi kendi kulaklarimla duydum. Bir kaymakam bunu çağırmış da şey demis 'ee, (işte alacagi neyse o para) gelince bir okul yaparsınız,size yakışır' demiş. Bu da söz vermiş, okul yapacakmış falan 😂😂😂 bu arada adam siyasi bilmemnesi olan bir adam hesapta (ki kesinlikle dolandırıcı) . Bu kadar zengin, bu kadar kaymakamın okul dinlendiği adam tutup annemden ,başka eşinden dostundan elli lira dileniyor ikide bir. Alacağı gelmemis 🤪
Ve insanlar da gönderiyor.
Ama ne diyeyim ki, insanlar dolandirilmak istiyor. Ben dolandirici deyince bana kızıyorlar.
O yüzden karismiyorum ben de.
Sen de karışma, dolandirilmak isteyen dolandırılsin
İşte bu mevzuda sonu gelmez ozaman karşıyma zaten .diyor ki bu son olacak son olsaydı karışmayacaktım bu kaçıncı para göndermem diyor ozamana kadar 35.000 göndermiş şimdi 20.000 adam diyor muş bu son tahütname yollayacağım ne kadar da verilecek acaba

Birkaç hafta önce arkadaşımda ydim hafta sonunda ve akşam yemeğinden sonra televizyona baktık. Orda gördüm, almanyada 50 yaşını geçmiş, baya toplu bir kadın, internette ilan vermiş erkek arkadaş arıyorum diye. Bir (sözde amerikali pilot) yazmış, kadına çok fena aşık olduğunu ve kendisi kadından 14 yaş küçük, cok başarılı, cok yakışıklı, cok zengin olduğunu yazmış. Bunlar başlamışlar yazışmaya ve sonra telefonlasmaya. Kadın hiç ömründe bir defa bile görmediği adama iyice aşık olmuş. Sonra bir gelmiş pilot ona yazmış, ben afrikadayim, cok fena kaza geçirdim, ben yaralı yatarken, cüzdanımı çalmışlar, hiç param kalmadı ve hastane beni ameliyat etmiyor. Senden başka kimsem yok, bana 20000 Euro lazım. Yoksa hiç beraber olamiyacagiz, ben ölürsem diyor. Salak kadın hemen bankaya gidip, biriktirdiği parasından çekiyor ve gönderiyor. Sonra başka bir ameliyat için yine para istiyor adam, o gene gönderiyor. Sonunda hemen hemen 250000 Euro yok oluyor. Hepsini adama göndermiş. Bir 20000, bir 30000 bir 10000 derken, parası bitmiş. Sonra anlamış, dolandırıcı beni kandırdı diye. Ağzımız açık kaldı bakarken. Kadının aptallığına ma kızayım, adamın yankesiciligine.

İşte bu mevzuda sonu gelmez ozaman karşıyma zaten .diyor ki bu son olacak son olsaydı karışmayacaktım bu kaçıncı para göndermem diyor ozamana kadar 35.000 göndermiş şimdi 20.000 adam diyor muş bu son tahütname yollayacağım ne kadar da verilecek acaba
Arkadasa bi ara benim hesap numarasini da atsak mi acaba, Brad Pitt sikismis, ativersin bi 20lik desek?

Taahütnamenin ingilizcesi neymiş acaba o aşamada nasıl anlaşmışlar 🤔

İşte var bir şeyler ceycey. Bazılarına rahatlık batıyor.
çok haklısın nice kadınlar gidecek yeri olmadığından işi ailesi olmadığından şiddet uygulayan hakaret eden adamları çekiyorlar bazı kadınlar da bolluk içerisinde rahatça yaşarken saçma sapan olayların içine giriyorlar bu konu da olduğu gibi

Niye şaşıyorsun, olabilir; Frodo da Selda Bağcan'a hayran mesela.
Hikayedeki tek olmayacak şey, tel no +90 mıydı? O da yurt dışıysa tamam bence.
iyi de de selda bağcanın kendi de ünlü hayran olan da ünlü bağlantı gayet normal.konu sahibinin arkadaşıyla ne işi olur bradley abininnnnnn sen onu bir mantıklı açıkla o zaman gangsta :kızgın:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X