Bir garip dolandırıcılık hikayesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
milena :kızgın: :KK70: hanım siz dünyayı gezmiş bir üyemiz olarak bu konuyu nasıl yorumlarsınız?bizim devreler yandı anlamlandıramadık konuyu bir türlü.nereden tutsak elimizde kalıyor.dolandırıcılığın bile bir mantığı olur bu olayda mantık yokkkkkk

Yahu ya arkadasta zeka yok ya da arkadaş konu sahibini cok salak goruyor yer diye boyle bir hikaye uydurmus , baska bir aciklamasi olanaz bunun

Bilmiyorum bi kaç kere ben kocamı kesinlikle aldatmadım ondan başkasıyla olmadım olamam ben sadece merhametine kurban olduğum yardım etmek istedim dedi
Hiçbir şey olmasa bile bir şeyler olmuş kesinlikle

Bak şimdi arkadaşın bradley james sandığı birine para kaptırmasına mı üzüleyim yoksa başka bir şey olup da bradley bana yazdııı bahanesine inanacağınızı sanmasına mı üzüleyim 🤦‍♀️

Bradley bir başkası bence...
Has Türk yani...
Tabii arkadaşın gerçekten olgun ve aklı başında biri ise...
Eşini aldatmış olabilir mi? Adam da bunu tehdit ediyor olabilir mi?
Aklıma mantıklı başka bir şey gelmiyor.

Koskoca Kral ' ın hazinesi vardır herhalde:)
Bunu arkadaşın da bilir.. Asıl kral Arthur ona bir inci gerdanlık vermesi gerekiyordu.
Senaryoda hata var gibi...

İyi akşamlar arkadaşlar konu sahibi ben değilim arkadaşım haberi bile yok ben yazmak akıl almak istedim (bir gün benimde böyle ben değilim yazıcağım aklıma gelmezdi cidden arkadaşım) .Arkadaşım yaz aykarından bende borç istedi bi arkadaşım için dedi yüklü bir paraya ihtiyaçı varmış olmadığı için yok dedim.Gel zaman güt zaman neşesi yoktu bugün görüştüğümüzde gene neşesizdi bira neyin var diye üstüne gittim eve gidince yazdı başımda iş var diye Bradley james diye ünlü bir oyuncu kendisine ulaşmış bundan yardımm istemiş şuana. Kadar 35000 göndemiş şimdide sonkez 20 bin istemiş bunuda gönderirse taahhüt name vereceklermiş.Bu bana çok saçma geliyor ama kendisi inanıyor eşinden tepkisinden çekiniyor yanlış düşünür diye ben eşimi aldatmadım yardım etme amacıyla diyor anlattım ama korkuyorum diyor bir akıl verin kredi çekip ödüycem diyor yoksa savcışığa vereceklermiş eşinin durumu var öder ama düpedüz dolandırma değilmi 🤷‍♀️Bir akıl verin
Merline söyleyin o halleder işinizi.

Simdı vermek ıstedıgı 20 bin TL yı engelle bari onu kaptırmasın
Tam da mevzu bu yani bunu nasıl engellerim vermesin verme diyorum hani başka çare bulalım savcılıkta savcı polisi burada hiç vermeyerek ya da değişti benim hakkımda bir evraklar varmış o evrakları işte hani gemiyle gelecekmiş buraya parayı yatırırsa güya o evrak dolu çantayı gemiye vereceklermiş kapısına kadar teslim olacakmış inanın hiç mantığa yatar bir yanı yok

Tam da mevzu bu yani bunu nasıl engellerim vermesin verme diyorum hani başka çare bulalım savcılıkta savcı polisi burada hiç vermeyerek ya da değişti benim hakkımda bir evraklar varmış o evrakları işte hani gemiyle gelecekmiş buraya parayı yatırırsa güya o evrak dolu çantayı gemiye vereceklermiş kapısına kadar teslim olacakmış inanın hiç mantığa yatar bir yanı yok
Yemin ediyorum david fıncher fılmı gıbı senaryo.
Arkadasın manyak mı ya, ne gemisi ne dosyası ne bradleysi?. Ya durust olsun sana olayı anlatsın ya da boyle senaryo yazmasın. Hem komık hem uzucu.

Yemin ediyorum david fıncher fılmı gıbı senaryo.
Arkadasın manyak mı ya, ne gemisi ne dosyası ne bradleysi?. Ya durust olsun sana olayı anlatsın ya da boyle senaryo yazmasın. Hem komık hem uzucu.
Yarın bu konu hakında görüşcez bende kendisine sçık açık konuş diyeceğim

:halay: :halay: eski üye olmasan fake derdim.
Ama sana inandım ya, bazı insanlar gel beni dolandir diye dolaşıyorlar.
Benim annem de dolandırıcının biriyle arkadaş. Adam devamlı para konuşuyor yok Ankara'ya gidiyor alacağı için ,yok bakan bunu arıyor 🤪
O kadar akla hayale gelmeyecek cümleler kurup insanlardan para istiyor ki, şöyle bir seyi kendi kulaklarimla duydum. Bir kaymakam bunu çağırmış da şey demis 'ee, (işte alacagi neyse o para) gelince bir okul yaparsınız,size yakışır' demiş. Bu da söz vermiş, okul yapacakmış falan 😂😂😂 bu arada adam siyasi bilmemnesi olan bir adam hesapta (ki kesinlikle dolandırıcı) . Bu kadar zengin, bu kadar kaymakamın okul dilendiği adam tutup annemden ,başka eşinden dostundan elli lira dileniyor ikide bir. Alacağı gelmemis 🤪
Ve insanlar da gönderiyor.
Ama ne diyeyim ki, insanlar dolandirilmak istiyor. Ben dolandirici deyince bana kızıyorlar.
O yüzden karismiyorum ben de.
Sen de karışma, dolandirilmak isteyen dolandırılsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X