Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir garip dolandırıcılık hikayesi
- Konu Sahibi Emaaa
- Başlangıç Tarihi
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.150
- 598
- 40
Simdı vermek ıstedıgı 20 bin TL yı engelle bari onu kaptırmasınAdam sormaz bence aylık veriyor çünkü krediyide öyle ödüycem dedi
- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.365
- 598
milena hanım siz dünyayı gezmiş bir üyemiz olarak bu konuyu nasıl yorumlarsınız?bizim devreler yandı anlamlandıramadık konuyu bir türlü.nereden tutsak elimizde kalıyor.dolandırıcılığın bile bir mantığı olur bu olayda mantık yokkkkkk
Yahu ya arkadasta zeka yok ya da arkadaş konu sahibini cok salak goruyor yer diye boyle bir hikaye uydurmus , baska bir aciklamasi olanaz bunun
- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.301
- 528
Hiçbir şey olmasa bile bir şeyler olmuş kesinlikleBilmiyorum bi kaç kere ben kocamı kesinlikle aldatmadım ondan başkasıyla olmadım olamam ben sadece merhametine kurban olduğum yardım etmek istedim dedi
Bak şimdi arkadaşın bradley james sandığı birine para kaptırmasına mı üzüleyim yoksa başka bir şey olup da bradley bana yazdııı bahanesine inanacağınızı sanmasına mı üzüleyim
Yangın bebeğim .ben onu ulaştırçem bradleyciğime. Niye şimdi öyle diyorsun ki ama amaSimdı vermek ıstedıgı 20 bin TL yı engelle bari onu kaptırmasın
- 30 Kasım 2010
- 9.574
- 19.203
- 448
Bradley bir başkası bence...
Has Türk yani...
Tabii arkadaşın gerçekten olgun ve aklı başında biri ise...
Eşini aldatmış olabilir mi? Adam da bunu tehdit ediyor olabilir mi?
Aklıma mantıklı başka bir şey gelmiyor.
Koskoca Kral ' ın hazinesi vardır herhalde:)
Bunu arkadaşın da bilir.. Asıl kral Arthur ona bir inci gerdanlık vermesi gerekiyordu.
Senaryoda hata var gibi...
Has Türk yani...
Tabii arkadaşın gerçekten olgun ve aklı başında biri ise...
Eşini aldatmış olabilir mi? Adam da bunu tehdit ediyor olabilir mi?
Aklıma mantıklı başka bir şey gelmiyor.
Koskoca Kral ' ın hazinesi vardır herhalde:)
Bunu arkadaşın da bilir.. Asıl kral Arthur ona bir inci gerdanlık vermesi gerekiyordu.
Senaryoda hata var gibi...
- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
lanet olsun içimdeki insan sevgisine diye bir replik vardı bir zamanlarLanet olsun merhametime diyormus, merhametten vermıs
- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
adam duymasın direkt boşar kadını vallaAdam sormaz bence aylık veriyor çünkü krediyide öyle ödüycem dedi
- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.169
- 798
Merline söyleyin o halleder işinizi.İyi akşamlar arkadaşlar konu sahibi ben değilim arkadaşım haberi bile yok ben yazmak akıl almak istedim (bir gün benimde böyle ben değilim yazıcağım aklıma gelmezdi cidden arkadaşım) .Arkadaşım yaz aykarından bende borç istedi bi arkadaşım için dedi yüklü bir paraya ihtiyaçı varmış olmadığı için yok dedim.Gel zaman güt zaman neşesi yoktu bugün görüştüğümüzde gene neşesizdi bira neyin var diye üstüne gittim eve gidince yazdı başımda iş var diye Bradley james diye ünlü bir oyuncu kendisine ulaşmış bundan yardımm istemiş şuana. Kadar 35000 göndemiş şimdide sonkez 20 bin istemiş bunuda gönderirse taahhüt name vereceklermiş.Bu bana çok saçma geliyor ama kendisi inanıyor eşinden tepkisinden çekiniyor yanlış düşünür diye ben eşimi aldatmadım yardım etme amacıyla diyor anlattım ama korkuyorum diyor bir akıl verin kredi çekip ödüycem diyor yoksa savcışığa vereceklermiş eşinin durumu var öder ama düpedüz dolandırma değilmi Bir akıl verin
Tam da mevzu bu yani bunu nasıl engellerim vermesin verme diyorum hani başka çare bulalım savcılıkta savcı polisi burada hiç vermeyerek ya da değişti benim hakkımda bir evraklar varmış o evrakları işte hani gemiyle gelecekmiş buraya parayı yatırırsa güya o evrak dolu çantayı gemiye vereceklermiş kapısına kadar teslim olacakmış inanın hiç mantığa yatar bir yanı yokSimdı vermek ıstedıgı 20 bin TL yı engelle bari onu kaptırmasın
- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
- 598
- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
Bence cogalmasa daha iyiLa ilahe illallah
Arkadasiniz bolunerek mi cogaliyor yoksa trake solunumu mu yapiyor? Biyolojik acidan yasam agacinin neresinde bu tür merak ettim
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.473
- 548
- 33
Bence tardigrad.La ilahe illallah
Arkadasiniz bolunerek mi cogaliyor yoksa trake solunumu mu yapiyor? Biyolojik acidan yasam agacinin neresinde bu tür merak ettim
- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.150
- 598
- 40
Yemin ediyorum david fıncher fılmı gıbı senaryo.Tam da mevzu bu yani bunu nasıl engellerim vermesin verme diyorum hani başka çare bulalım savcılıkta savcı polisi burada hiç vermeyerek ya da değişti benim hakkımda bir evraklar varmış o evrakları işte hani gemiyle gelecekmiş buraya parayı yatırırsa güya o evrak dolu çantayı gemiye vereceklermiş kapısına kadar teslim olacakmış inanın hiç mantığa yatar bir yanı yok
Arkadasın manyak mı ya, ne gemisi ne dosyası ne bradleysi?. Ya durust olsun sana olayı anlatsın ya da boyle senaryo yazmasın. Hem komık hem uzucu.
- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
Yarın bu konu hakında görüşcez bende kendisine sçık açık konuş diyeceğimYemin ediyorum david fıncher fılmı gıbı senaryo.
Arkadasın manyak mı ya, ne gemisi ne dosyası ne bradleysi?. Ya durust olsun sana olayı anlatsın ya da boyle senaryo yazmasın. Hem komık hem uzucu.
- 17 Ağustos 2011
- 22.890
- 144.712
- 798
eski üye olmasan fake derdim.
Ama sana inandım ya, bazı insanlar gel beni dolandir diye dolaşıyorlar.
Benim annem de dolandırıcının biriyle arkadaş. Adam devamlı para konuşuyor yok Ankara'ya gidiyor alacağı için ,yok bakan bunu arıyor
O kadar akla hayale gelmeyecek cümleler kurup insanlardan para istiyor ki, şöyle bir seyi kendi kulaklarimla duydum. Bir kaymakam bunu çağırmış da şey demis 'ee, (işte alacagi neyse o para) gelince bir okul yaparsınız,size yakışır' demiş. Bu da söz vermiş, okul yapacakmış falan bu arada adam siyasi bilmemnesi olan bir adam hesapta (ki kesinlikle dolandırıcı) . Bu kadar zengin, bu kadar kaymakamın okul dilendiği adam tutup annemden ,başka eşinden dostundan elli lira dileniyor ikide bir. Alacağı gelmemis
Ve insanlar da gönderiyor.
Ama ne diyeyim ki, insanlar dolandirilmak istiyor. Ben dolandirici deyince bana kızıyorlar.
O yüzden karismiyorum ben de.
Sen de karışma, dolandirilmak isteyen dolandırılsin
Ama sana inandım ya, bazı insanlar gel beni dolandir diye dolaşıyorlar.
Benim annem de dolandırıcının biriyle arkadaş. Adam devamlı para konuşuyor yok Ankara'ya gidiyor alacağı için ,yok bakan bunu arıyor
O kadar akla hayale gelmeyecek cümleler kurup insanlardan para istiyor ki, şöyle bir seyi kendi kulaklarimla duydum. Bir kaymakam bunu çağırmış da şey demis 'ee, (işte alacagi neyse o para) gelince bir okul yaparsınız,size yakışır' demiş. Bu da söz vermiş, okul yapacakmış falan bu arada adam siyasi bilmemnesi olan bir adam hesapta (ki kesinlikle dolandırıcı) . Bu kadar zengin, bu kadar kaymakamın okul dilendiği adam tutup annemden ,başka eşinden dostundan elli lira dileniyor ikide bir. Alacağı gelmemis
Ve insanlar da gönderiyor.
Ama ne diyeyim ki, insanlar dolandirilmak istiyor. Ben dolandirici deyince bana kızıyorlar.
O yüzden karismiyorum ben de.
Sen de karışma, dolandirilmak isteyen dolandırılsin
- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
- 598
35 bin tl, kur farkıyla adam herkesten 5 bin dolar mı çarpıyor yani
Ve o arkadaşınız da bunu yemiş ve para yollamış, öyle mi?
Arkadaşınız ya mal oğlu mal ya da bu zekayla başka bir şeyleri örtmeye çalışıyor...
Sterlinden hesap et sterlinden.
- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.150
- 598
- 40
Aynen oyle ne gemisi ne dosyası film mı cevırıyoruz de.Yarın bu konu hakında görüşcez bende kendisine sçık açık konuş diyeceğim
Olayı duzgunce anlatsın sana. Ya da sonsuza dek sussun.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.