Bir garip dolandırıcılık hikayesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Türktür ya
Yabancı bence bu fikri saçma bulmuştur
Kim inanacak bana şimdi demiştir

Daha da önemlisi bu adamla ne konuştu da gönderdi, sadakatsizliğe kadar gider bu.
Aslında ilk aklima bu geldı, adamın fan sayfalarını falan takip ediyorsa bırı bunu fark etmistir. Zarf atmıstır iki İngilizce cumleyle konu sahıbı de yetmıstır diyecegim ama nasil yer ya.
Bradley bana kamera acsa gene onun bradley olduguna inanmam ben

Ben de inanmam hatta bir dolandırılanlar yakın ailemde de oldu bileziklerini götürüp veren hiç inanmıyordum bana yoldan geçen birisi şunu bana ver dese çok cüz iyi bir miktar değilse ona da inanmam ben acaba bazen kendime diyorum çok mu acımasızım millet mi çok merhametli ama bu bildiğin saflık salaklık yani şu konuyu şuraya yazarken bile acaba bana inanırlar mı dedim çünkü ben de inanamıyorum

Öyle bir oyuncu mu var hajaj dolarla kazanıyordur adam tl yi ne yapsın
Arkadaşınız yazsın bana 35 bin dolar borç ver diye bakalım ne diyecek
Hangi dil de yazışıyorlar?

ben de angelina cınım
Ya arkadaşınız sizi dolandırıyor desem yalan desem çok da kötü bir yalan
Psikolojik rahatsızlığı olabilir mi?

siz aklı başında gördüğüm üyelerdensiniz ama arkadaşınız için aynını düşünemeyeceğim kusura bakmayın
Yok estağfurullah niye kusura bakayım ben de çok şaşırdım arkadaşımın başına hani böyle bir şey gelmesin gerçekten merhametine insanlığını güvendiğim hümanist bir insan ben de çok şaşırdım

Bunun merhametle ılgısı yok, adam unlu ve zengin ona neden merhamet etsin ki insan?
Gıdıp cocuk giydir desen param yok der buyuk ıhtımal. Merhamet bu bana gore.
Onun ki asırı hayranlıktan dogan aptallık gibi olmus.
Ee kocasına ne diyecek giden para ıcın?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…