Bir garip dolandırıcılık hikayesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla sonu sizden para istemeye gelecek gibi bence.
İ
Valla sonu sizden para istemeye gelecek gibi bence.
Zaten en başında istedi ama şöyleki ben de kendi kazancım yok yani benim öyle bir lüksüm yok veremem bunuda biliyor ve dedim ki bu konuyu anlattığında ben yardım edecek durumda değilim tek yardımın savcılık polise gitmek avukat bunlara yardım edebilirim dedim

Arkadasinizin zeka seviyesi ne ?
milena :kızgın: :KK70: hanım siz dünyayı gezmiş bir üyemiz olarak bu konuyu nasıl yorumlarsınız?bizim devreler yandı anlamlandıramadık konuyu bir türlü.nereden tutsak elimizde kalıyor.dolandırıcılığın bile bir mantığı olur bu olayda mantık yokkkkkk

Hahahaha bradley james mi... Hani şu lisedeyken merlin dizisinde izleyip eridiğim kral arthur... Sonra birde medicileri anlatan bi dizide oynamıstı Yakında da netflixe dizisi geliyor yeni Belki de coktan gelmistir Mis gibi adam Keske burnunu yaptırmasaydı İngiliz o 1 sterlin kaç tl biliyo mu arkadasınız... 35000in 20 binin değeri mi var oralarda Vah benim bradleyim paralarını vermiyolarmıs demek ki

İ

Zaten en başında istedi ama şöyleki ben de kendi kazancım yok yani benim öyle bir lüksüm yok veremem bunuda biliyor ve dedim ki bu konuyu anlattığında ben yardım edecek durumda değilim tek yardımın savcılık polise gitmek avukat bunlara yardım edebilirim dedim
arkadaşınız dolandırıcının ta kendisi değildir inşallah .tövbe tövbe aklımıza neler getiriyor gece gece bu konuu

milena :kızgın: :KK70: hanım siz dünyayı gezmiş bir üyemiz olarak bu konuyu nasıl yorumlarsınız?bizim devreler yandı anlamlandıramadık konuyu bir türlü.nereden tutsak elimizde kalıyor.dolandırıcılığın bile bir mantığı olur bu olayda mantık yokkkkkk
Milana22 Milana22 Kıskandı bence :KK66: dedi ki beni nasıl bulmadı:KK66:

Bunun merhametle ılgısı yok, adam unlu ve zengin ona neden merhamet etsin ki insan?
Gıdıp cocuk giydir desen param yok der buyuk ıhtımal. Merhamet bu bana gore.
Onun ki asırı hayranlıktan dogan aptallık gibi olmus.
Ee kocasına ne diyecek giden para ıcın?
Adam sormaz bence aylık veriyor çünkü krediyide öyle ödüycem dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X