- 11 Aralık 2018
- 39.727
- 246.230
Ayakkabı numarasıyla iq eşitArkadasinizin zeka seviyesi ne ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayakkabı numarasıyla iq eşitArkadasinizin zeka seviyesi ne ?
Korktuğu başka bisey mi var evliliğini sarsacak cinstenYok estağfurullah niye kusura bakayım ben de çok şaşırdım arkadaşımın başına hani böyle bir şey gelmesin gerçekten merhametine insanlığını güvendiğim hümanist bir insan ben de çok şaşırdım
İValla sonu sizden para istemeye gelecek gibi bence.
Zaten en başında istedi ama şöyleki ben de kendi kazancım yok yani benim öyle bir lüksüm yok veremem bunuda biliyor ve dedim ki bu konuyu anlattığında ben yardım edecek durumda değilim tek yardımın savcılık polise gitmek avukat bunlara yardım edebilirim dedimValla sonu sizden para istemeye gelecek gibi bence.
Seviyesi yok bence
milena hanım siz dünyayı gezmiş bir üyemiz olarak bu konuyu nasıl yorumlarsınız?bizim devreler yandı anlamlandıramadık konuyu bir türlü.nereden tutsak elimizde kalıyor.dolandırıcılığın bile bir mantığı olur bu olayda mantık yokkkkkkArkadasinizin zeka seviyesi ne ?
Bilmiyorum bi kaç kere ben kocamı kesinlikle aldatmadım ondan başkasıyla olmadım olamam ben sadece merhametine kurban olduğum yardım etmek istedim dediKorktuğu başka bisey mi var evliliğini sarsacak cinsten
Hahaha para istemesin. Bende yok :)kıskanmayalım belki bizi de arar günün birinde
Inşallah bradley james kandırıyordur öbur türlüsü daha trajikomikAdam kral ya kimde para var biliyordur
Tamam Konuya geri dönüyorum
Arkadaşınız düpedüz saf değilse bana bradley james diye kandırıyor aslında başka biri
Valla minninin dedigi gibi bence hic yok , ayakkabi numarasi bile yuksek kalir yaniAyakkabı numarasıyla iq eşit
Ya bu nasıl bir yorum. Kahkaha attirdinArkadasinizin zeka seviyesi ne ?
Orası şüpheli gibiBilmiyorum bi kaç kere ben kocamı kesinlikle aldatmadım ondan başkasıyla olmadım olamam ben sadece merhametine kurban olduğum yardım etmek istedim dedi
arkadaşınız dolandırıcının ta kendisi değildir inşallah .tövbe tövbe aklımıza neler getiriyor gece gece bu konuuİ
Zaten en başında istedi ama şöyleki ben de kendi kazancım yok yani benim öyle bir lüksüm yok veremem bunuda biliyor ve dedim ki bu konuyu anlattığında ben yardım edecek durumda değilim tek yardımın savcılık polise gitmek avukat bunlara yardım edebilirim dedim
onu nikinden bile anladık zatennn kuzummHahaha para istemesin. Bende yok :)
Milana22 Kıskandı bence dedi ki beni nasıl bulmadımilena hanım siz dünyayı gezmiş bir üyemiz olarak bu konuyu nasıl yorumlarsınız?bizim devreler yandı anlamlandıramadık konuyu bir türlü.nereden tutsak elimizde kalıyor.dolandırıcılığın bile bir mantığı olur bu olayda mantık yokkkkkk
Lanet olsun merhametime diyormus, merhametten vermısEşimi aldatmadım diyormuş birde arkadaşınız, Bradley de kollarını açmış onu bekliyordu zaten
Adam sormaz bence aylık veriyor çünkü krediyide öyle ödüycem dediBunun merhametle ılgısı yok, adam unlu ve zengin ona neden merhamet etsin ki insan?
Gıdıp cocuk giydir desen param yok der buyuk ıhtımal. Merhamet bu bana gore.
Onun ki asırı hayranlıktan dogan aptallık gibi olmus.
Ee kocasına ne diyecek giden para ıcın?