Bence de. 3 seçenek var:Ay benim beynim yandı kusura bakmayın ama bu olaya benim 8 yaşında ki oğlum bile inanmaz kimbilir nasıl bı dolandırıcıyla muhatap arkadaşıniz böyle birşeye inanıyorsa acilen tedavi olması lazım tabi söyledikleri bir senaryodan ibaret olabilir iyice bı dinleyin anlatsın bakalım ya yalancı arkadaşınız ya hasta ya da dolandırıcılar bunu bir şekilde tehdit ediyorlar böyle bir şeyse şikayet etmeli
Ona benim matematiğim yetmiiiSterlinden hesap et sterlinden.
banlanmak iyidir tatil oluyor işlerimizi güçlerimizi yapıyoruz o aradaİpimi sağlam kestiler bu sefer
Sen gidince dayanamadım zatenbanlanmak iyidir tatil oluyor işlerimizi güçlerimizi yapıyoruz o arada
şimdi bu koskocaaa ünlü mü ünlüü meşhur mu meşhurr zengin mi zenginn bradley dolandırıcı mı ben orda takılıyım halaa.yazıklar olsun sana bradleySen gidince dayanamadım zaten
Adamı tanımam bilmem de ‘kanan’ arkadaşa pek üzüldüm.şimdi bu koskocaaa ünlü mü ünlüü meşhur mu meşhurr zengin mi zenginn bradley dolandırıcı mı ben orda takılıyım halaa.yazıklar olsun sana bradley
amanın koskoca hoca bile niyeti bozdu hayırlısı bakalımBradley, bebişim, bu satırları okuyorsan ve paraya ihtiyacın varsa bana yaz.
Yalnız öyle beleşe olmaz bilesin
Benim niyetim adama zarf atıp gerçekleri ortaya çıkarmak, kendim için bir şey istiyorsam namerasdffgghhhamanın koskoca hoca bile niyeti bozdu hayırlısı bakalım
zaten ben de öyle düşünmüştüm başka türlü aklıma gelmezzzz 007 bond esra hanımmBenim niyetim adama zarf atıp gerçekleri ortaya çıkarmak, kendim için bir şey istiyorsam namerasdffgghhh
Bankayı batirmamis bari ilginç..Gece gece ne güldüm beeÖyle diyor güya menajerinden kurulmak Sadece bana yardıma ihtiyacım var Bu kişi bradley james. Yönetiminin kendisine hatvan gobi davrandığını evrakları olan çantası eline geçince yeni bir sözleşme imzalamayacagini özgür olacağını söyledi (diyor arkadaş birde üni mezunu bu arkadaş yıllarca bankacılık yapmış inanın
defalarca sordum ayrıntılı anlatsın diye parça parça yazdı hiçbirşey anlamadım valla belgeler var avukatlar var menajerler var gemiyle gelecek evraklar var çok ünlü bir adam var tahaütnameler var var da var konuda .Anlayan beri gelsinArkadaşınız bunları anlatınca siz ne dediniz? Kahkahalarla gülmediniz mi, bunlara kim inanır, ne saçmalıyorsun, sen şu işin doğrusunu bir anlat, demediniz mi? Demediniz ve sanırım siz inandınız olanlara, yada bizimle dalga geçiyorsunuz.
Farz edelim ki konu gerçek ama öyle saçma ki şu yazdıklarınız, sorulan sorulara da cevap vermemişsiniz. Arkadaşınız nasıl tanışmış, niye para veriyor, adam bunu niye savcılığa verecek ne hakla yani? Madem arkadaşınız çok merhametli, çevresinde hiç yokmu muhtaç birileri, onlara yardım etsin olmadı bir hayır kurumuna versin 30 bini. Yazık yahu adam çalışıyor tomarla parayı karısına veriyor, oda elin adamlarına yediriyor kocasının parasını.
Nerden tutarsan tut çok saçma bir konu.
adam sözleşmesinin feshini istiyormuş köle gibi çalışıyorum diye ünlü avukat tutacakmış parası yokmuş konu sahibinin verdiği 30000 20000 ile ingilterenin en ünlü avukatı tutulacakmış bunu anladım ben.ama gemiyle gelecek evrakları anlamadım.hadi doğru olsun yazanda bradley olsun.E be kadın elin ingiliz oyuncusunu kurtarmak sana mı düştü adam kurtulunca sana mı koşacak sen de eşini boşayıp bradley imi eş yapacaksın ?vallahi yazdıkça akıllara daha da zarar olduğunu anladım konununKadın çalışmıyorsa, eşinden alıyorsa nasıl kredi çekebiliyor? Eğer gerçekse, kadın büyük ihtimal özel fotoğraflar göndermiştir, yada görüntülü konuşmada soyunmuştur. Adam da bunları kaydetmiştir. Şantaj yapıyordur. Değil İngiliz bir ünlüyü, yerli ünlülerden biri para istese insan inanır mı? Hiç mi magazin okumuyor? 35 bin adamın bir montu yada ayakkabı parası. Bize göre çok ama, onlar o parayı bir ayakkabıya verir. Hadi ünlü olmasını da geçtim, internetten tanıştığın biri ameliyat olacaksa ilk aklına sen mi gelirsin, bu insanın hiç mi ailesi, arkadaşı, dostu yok. O adama üzüleceğine o kadar hasta çocuk var, onlara gönderseymiş parayı. Merhametse Lösev’e bağışla, SMA’lı çocuklara bağışla. Adam bir günde 35 binden fazla kazanıyordur tabi gerçek olanı. Arkadaşınızın görüştüğü, kimbilir tipsiz bir şeydir.
Daha oralara çalışmadı bellikidefalarca sordum ayrıntılı anlatsın diye parça parça yazdı hiçbirşey anlamadım valla belgeler var avukatlar var menajerler var gemiyle gelecek evraklar var çok ünlü bir adam var tahaütnameler var var da var konuda .Anlayan beri gelsin