Bir garip dolandırıcılık hikayesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlk başta ameliyat falan da vardı sanki öyle hatırlıyorum. 30 bin, 20 bin lira onların para birimine çevirince bir şey değil ki, akıl alır gibi değil. O değil de adam ismini aratsa bu konu çıksa, Google translate’ten çevirse şok olur.

Ama justin da bi hi demedi kral artur neler neler konuşmuştur kim bilir 35binlik
Justin in karısına mesajını çevirmişler geçen gördüm gözüm kanadı.
4 you olan her şeyi dört sen şeklinde türkçeleştirmişler, acaba bu abimiz 35 bini isterken ne kullandı, onu merak ettim

Arkadaşınızın şizofren olma ihtimalini de düşünün derim. Hayal dünyasında da yaşıyor olabilir.
Az once instada cihangir Ceyhan ı stalkladım ve aklıma bradley geldı. Millete bradley yazar ben cihangiri stalklarım asırı adaletsiz bir dunya degıl mı?

Arkadaşınızın bence kafadı yerınde değil.

Ya da ne halta karıştı da elin adamına bu paraları vermeye mecbur derim...

yani bunu da o anlattigi esnada soylersin direk sen su isin aslini anlat diye.
dunyaca unlu aktor niye benden zor durumdayim diye para istesin ya, bana yazdi dedigi anda basardim ben kahkahayi para istemesini gectim.
Taahhutname falan ne alaka, gemiler, evraklar

adamin biriyle yazismis, mustehcen icerikli tehdit ediliyor suan bariz belli oda konu dogruysa.
Konusturana kadar sorardim baktim hala james falan diyor mal oldugunu dusunur kendi haline birakirdim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…