- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
İç güveysinden hallice, hepimiz gibinasılsın
zaten onun icin yazilmiş bir konu bencebu konu ekşiye bile düşer demedi demeyin
konunun kralıni kacirdin ama olsunİç güveysinden hallice, hepimiz gibi
Sen nasılsın??
Çok soğuk ya, donuyorum valla..
Şöyle konular da olmasa içimiz ısınmaz
İlk başta ameliyat falan da vardı sanki öyle hatırlıyorum. 30 bin, 20 bin lira onların para birimine çevirince bir şey değil ki, akıl alır gibi değil. O değil de adam ismini aratsa bu konu çıksa, Google translate’ten çevirse şok olur.adam sözleşmesinin feshini istiyormuş köle gibi çalışıyorum diye ünlü avukat tutacakmış parası yokmuş konu sahibinin verdiği 30000 20000 ile ingilterenin en ünlü avukatı tutulacakmış bunu anladım ben.ama gemiyle gelecek evrakları anlamadım.hadi doğru olsun yazanda bradley olsun.E be kadın elin ingiliz oyuncusunu kurtarmak sana mı düştü adam kurtulunca sana mı koşacak sen de eşini boşayıp bradley imi eş yapacaksın ?vallahi yazdıkça akıllara daha da zarar olduğunu anladım konunun
Ney türkçe mi konuşmuşlar, bizim Mahmut abi olmasın ya oHahahaha bu kadar saflık kaldı mı halatürkçe konuşmustur bide ha
Justin bebarla konuşan ergenler vardı bi arada
Justin iyi durumda bradley in adı dolandırıcıya çıktıHahahaha bu kadar saflık kaldı mı halatürkçe konuşmustur bide ha
Justin bebarla konuşan ergenler vardı bi arada
geç kaldın konu akıllara zarar hele yorumlar tam kopmalıkkkBrad abi Türkçe mi istemiş parayı?
Neye lazımmış, şehre büyü laboratuvarı mı inşa ettireceklermiş
Gece gece bunu da okudu ya bu gözler vay arkadaş
Ney türkçe mi konuşmuşlar, bizim Mahmut abi olmasın ya o
Ama justin da bi hi demediJustin iyi durumda bradley in adı dolandırıcıya çıktı
Justin in karısına mesajını çevirmişler geçen gördüm gözüm kanadı.Ama justin da bi hi demedikral artur neler neler konuşmuştur kim bilir 35binlik
Ya da ne halta karıştı da elin adamına bu paraları vermeye mecbur derim...Arkadasim gelip boyle bir sey anlatsa atesine falan bakarim iyi mi diye. Bu kadar sacmaligi dinleyip hic mi soru sormaz insan.
Bende anlamadim deyip durmussunuz.
Yillardir burada bir suru konu okudum en absurt top 1 bu oldu valla
Az once instada cihangir Ceyhan ı stalkladım ve aklıma bradley geldı. Millete bradley yazar ben cihangiri stalklarım asırı adaletsiz bir dunya degıl mı?Arkadaşınızın şizofren olma ihtimalini de düşünün derim. Hayal dünyasında da yaşıyor olabilir.
Arkadaşınızın bence kafadı yerınde değil.İyi akşamlar arkadaşlar konu sahibi ben değilim arkadaşım haberi bile yok ben yazmak akıl almak istedim (bir gün benimde böyle ben değilim yazıcağım aklıma gelmezdi cidden arkadaşım) .Arkadaşım yaz aykarından bende borç istedi bi arkadaşım için dedi yüklü bir paraya ihtiyaçı varmış olmadığı için yok dedim.Gel zaman güt zaman neşesi yoktu bugün görüştüğümüzde gene neşesizdi bira neyin var diye üstüne gittim eve gidince yazdı başımda iş var diye Bradley james diye ünlü bir oyuncu kendisine ulaşmış bundan yardımm istemiş şuana. Kadar 35000 göndemiş şimdide sonkez 20 bin istemiş bunuda gönderirse taahhüt name vereceklermiş.Bu bana çok saçma geliyor ama kendisi inanıyor eşinden tepkisinden çekiniyor yanlış düşünür diye ben eşimi aldatmadım yardım etme amacıyla diyor anlattım ama korkuyorum diyor bir akıl verin kredi çekip ödüycem diyor yoksa savcışığa vereceklermiş eşinin durumu var öder ama düpedüz dolandırma değilmiBir akıl verin
Ya da ne halta karıştı da elin adamına bu paraları vermeye mecbur derim...