Bir garip boşanma

Benimkinde eşlerin imzası yok, çok tereddütte kaldım.
Sizinkinde nasıldı? Mehir için ayrı bir dava açıp mi aldınız boşandıktan sonra
Ümitlendim şuan
Eslerin imzası da var. Ayrı dava açmadım ama pişman oldum. Şuan sırf onlar yüzünden hala o cirkefin soyadindan kurtulamadım ben bilmiyordum avukat da bu konuda uyarmadi beni...

Hem hayal kırıklığı, hem maddi kayıplar, çöpe giden güven ve yıllar... Neler neler... Rabbim alsın intikamımı ona bıraktım... Yoruldum çünkü...
Bir yandan da duymak istiyorum canının yandığını, kötü şeyler yaşadığını...

Eslerin imzası da var. Ayrı dava açmadım ama pişman oldum. Şuan sırf onlar yüzünden hala o cirkefin soyadindan kurtulamadım ben bilmiyordum avukat da bu konuda uyarmadi beni...
Boşanma gerçekleşince açarsın davanı alırsın, hiç dert etme hukuki süreçlere girmeden insan ne hakkı olduğunu anlayamıyor.

Narsist.. Duyguları olduğunu düşünmüyorum, en çok da insana bu koyuyor.

Siz ayrıldıktan sonra duygularınızı yaşarken onun bunları hiç hissetmemesi.. İlahi adalete inanıyorum, onlar sizde olan onda olmayan duyguların, merhametin kokusunu alıyorlar. Çok üzücü ama gerçek olamayacak kadar gerçek.

İnsanların duygularını sömürmek bu kadar kolay olmamalı, şunu düşünün siz kendinizi toparladığınızda aynı duyguları hissedebileceksiniz tekrar belki içiniz şu anda buruk ama o asla bunları yaşama şerefine erişemeyecek.. O da en büyük ceza ona.
Hakkınızda hayırlısı olsun, eminim herşey yoluna girecek..

Kimse uzun süre rol yapamaz. Gerçek yüzünü göstermiş..

Engelliyim diye yalan mı söylüyor bi de anlamadım

Gözünde engel varsa siz artık bunu bilirsiniz yani aynı evde yaşayınca artık bilinir bu kadar şey

Engelliyim diye yalan mı söylüyor bi de anlamadım

Gözünde engel varsa siz artık bunu bilirsiniz yani aynı evde yaşayınca artık bilinir bu kadar şey
Ben engeli ne bilmiyorum. Muhtemelen işe girmek için uydurma rapor. Ya adam araç kullanıyordu gözlüksüz gece gündüz. Kör olsa kullanabilir mi? Ki özel ehliyet de değil normal ehliyetle

İnşallah insallah. Ama istinafta şuan. İnşallah biter biran önce. İstinaf ne kadar sürer bilemiyorum avukat 3-4 ay dedi ama daha uzun diyenler de var. Uzadıkça keyfim iyice kaçıyor.
İyi düşünün iyi olsun. Ben sonunda adalet yerini bulacağına inanıyorum.

konuyu baştan sona okumak hiç yormadı beni, film gibi heyecanlıydı. çok sinirlendim ama aşırı çok. kadınlar kocalarına aldatır diye güvenemezler genelde ama böylesi pes. umarım her şey sizin için iyi sonuçlanır.

İnsan ayrılırken belli olur demislwr ama bu nasıl bir insanmış ya
Adam her seyi ince ince planlamis konunun hepsini okuyamadım ama umarım hakkını alirsin iğneden ipliğe kadar ve bu adamın perişan olduğunu görürsün iğrenç bir adam iğrenç bir aile

Adam profesyonel dolandırıcı. bu dünyada kimseye güvenilmez

Sevgili M mackali61 aklıma düştün nasılsın ne oldu dava

Merhaba ne durumdasınız umarım herşeyi istediğiniz gibi alabilmiş şuanda da çok mutlu bir hayat yasiyorsunuzdur o da surunuyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…