Bir garip boşanma

sonuç ne oldu şimdi nasılsınız

sonuç ne oldu şimdi nasılsınız
Sonuç. İstinafa gidildi. Hem karşı hem ben... Daha iyiyim ama bazen yine canımı sikabiliyor. Geçenlerde ortak bir tanıdık geldi iş yerime. Şimdi olduğu yerde beni kotuluyormus. Ben ortak hesapları boşaltmisim. Evi vermiş ama ben anlasmamisim ona rağmen, uyumsuz musum vs vs. Yani tam toparliyorum yine sinirleirmi hoplatiyor. Rabbim versin cevabını ben yoruldum artık ..

Etti. Etmez mi. Ben de tekrar istinaf ettim itiraz ettim. Hafif kusuru dahi kabul etmiyorum. O mesaj eski mesajdi. Adam engelliydi bunu gizledi vs diye sonradan çıkanları belirttim..
Allah sabir versin peşinden geliyorim bende vala durusmalar bitsin kesin benim ki de istifnafa gider

Allah'a havale edin hiç bir mahkeme Allah'ın adaletinin kıyısından köşesinden geçemez. Elinden oyuncağı alınan bebeler gibi ağlayıp zırlasın o da amacı sizi demorilize etmek zaten bir kurs vb bir şeylerle ilgilenin ben de şimdi kurs arıyorum hamak yogasına başlıcam inşallah

Ben çalışıyorum zaten bir de son 9 aydır farklı bir meslek yapıyorum, yeni ortam yeni iş baya iyi geldi ama boş vaktim olsa da kursa da gitsem iyi olur. Hem sosyallik hem de kafa iyice dağılır

Konuyu baştan sona okudum ve adamın engelli çıktığı noktada güldüm.
Ne kadar dolandırıcı bir tip.
Cemaat vs.ye de dini nedenlerle değil, çıkar için yanaşmıştır.
Siz de Karadenizliymişsiniz ama doğu karadenizlilere direkt önyargım var.
Fazla uyanık ve arsız oluyor erkekleri bence.

Bir erkek arkadaşım vardı o taraflardan çocuğun geleceğe dair benimle ilgili hayalleri şöyle: senin evini satar üzerine biraz daha ekleyip şuradan ev alırız :)))
Evlilikten önce edinilen mallar ortak değil ya, adam benim evi satıp kendine ev alma derdinde.
O yöreden erkek denince tüylerim diken diken oluyor. Orta karadenize nötrüm, batı karadeniz'den de sakarya, düzce vs at çöpe.

Size katılıyorum. İşin aslı ben evlenemeden hep derdim Karadenizli ile evlenmem, köyü olanla hiç. Çünkü ben köyde büyüdüm ve çok yorucu bir hayatım vardı. Ama büyük konuşmuşum evlendim hem de hırsız, dolandırıcı olaniyla. Şimdi bitiyor herşey ama içim dolu dolu. Rabbime havale ettim. O cikardikca haklarımı icim soğuyacak...
Bendeki paragöz gozukmemek için elinden geleni yaptı ama arkadan arkadan soydu soğana çevirdi pislik... Allah yedirmesin ne diyeyim.

Aminn

Mehir davasını kazandınız mı, benzer süreçten geçtiğim için sormak istedim.

Yazılı olması ve şahitlerin isim ve imzaları yeterli oluyor mu acaba

Mehir davasını kazandınız mı, benzer süreçten geçtiğim için sormak istedim.

Yazılı olması ve şahitlerin isim ve imzaları yeterli oluyor mu acaba
Mehir kabul edildi evet. Yazılı olması yeterli. Yazılı ve şahit imzaları vardı benimkinde. Hatta arapça idi. Bilirkişi ile cevirttirdim onu

Mehir kabul edildi evet. Yazılı olması yeterli. Yazılı ve şahit imzaları vardı benimkinde. Hatta arapça idi. Bilirkişi ile cevirttirdim onu
Benimkinde eşlerin imzası yok, çok tereddütte kaldım.
Sizinkinde nasıldı? Mehir için ayrı bir dava açıp mi aldınız boşandıktan sonra
Ümitlendim şuan

Yaşadiklariniz gerçekten hiç kolay şeyler değil. Evin gitmesine üzüldüm ama psikolojik olarak yiprandiginizin yerine hicbirsey konamaz, adam bildiğin evi alma peşine düşmüş en başından beri belki de, en çok yaşadıklarının yalan olmasi yaralıyor sizi.. umarım karşınıza iyi niyetinizi hak eden birisi çıkar malesef iyi olmak, karşındakine değer vermek el üstünde tutmak bunları herkes haketmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…