- 24 Aralık 2010
- 1.138
- 1.881
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay çok cahiller ya sevgiliyken anlamadınız mı bu kafa yapısıni
Eşiniz manyağın teki. Psikolojisi bozuk hasta. Normal bir insan bunlarla uğraşmaz yok eski mesajlar yok onu dedi bunu yaptı yapmadı. Psikolojinizi bozmadan kurtulursunuz inşallah
Yuh vallahi çok şerefsiz gördük okuduk ama bu nedir arkadaş.Ödemenin karşısına kredi ödemesi yazmadım ama kredinin olduğu hesaba yolladım. Avukata göre altınları alıyoruz, mehiri alıyoruz.bide şu gizli kredileri ortaya çıkarırsak tazminat ta alıyoruz. Bakalım o zaman kendi borclarini mi ödeyecek benimkileri mi. Adam evlendik evleneli değişik miktarlarda kredi çekiyormuş bazılarını kapatmış bazılarını kapatamamis ben para vermeyi kesince de anlaşamıyoruz bosanalim....
Vallahi arkadaşlar Rabbim kimseyi böyleleri ile sınav yapmasın. İşin maddi boyutunu düşünmüyorsun bile hayatıma aldığım adam neler yaptı diyorsun, insanlara karşı sıfır güven konumuna düşüyorsunYuh vallahi çok şerefsiz gördük okuduk ama bu nedir arkadaş.
Git kredi cek gizli gizli karının ev kredisi erkenden bitsin diye gönderdiği paralarla kredini öde.
Allah'tan böyle bı karakter yoksunu adama çocuk yapmamışsınız.
Arkadaşım elinden ne geliyorsa yap. Hatta elinden gelenin daha fazlasını yap.
Ve ben bir sorunumuz yok, ev kredimiz de bitti, okulum da bitti çok şükür deyip çocuk için Dr a gitmeye başlamıştım. Bir süredir gidiyordum aslında. Çok şükür Rabbime ki vermemiş çocuk.Yuh vallahi çok şerefsiz gördük okuduk ama bu nedir arkadaş.
Git kredi cek gizli gizli karının ev kredisi erkenden bitsin diye gönderdiği paralarla kredini öde.
Benimde başımdan çok talihsiz bı evlilik geçti.Yuh vallahi çok şerefsiz gördük okuduk ama bu nedir arkadaş.
Allah'ın çok çok sevgili kuluymuşsunuz.Ve ben bir sorunumuz yok, ev kredimiz de bitti, okulum da bitti çok şükür deyip çocuk için Dr a gitmeye başlamıştım. Bir süredir gidiyordum aslında. Çok şükür Rabbime ki vermemiş çocuk.
Ay anasına kardeşine yedirmistir o paraları. Yazıklar olsun.Ödemenin karşısına kredi ödemesi yazmadım ama kredinin olduğu hesaba yolladım. Avukata göre altınları alıyoruz, mehiri alıyoruz.bide şu gizli kredileri ortaya çıkarırsak tazminat ta alıyoruz. Bakalım o zaman kendi borclarini mi ödeyecek benimkileri mi. Adam evlendik evleneli değişik miktarlarda kredi çekiyormuş bazılarını kapatmış bazılarını kapatamamis ben para vermeyi kesince de anlaşamıyoruz bosanalim....
Bunlar kişisel.bilgilere ulasma ve suç degilmi. Sizin.maillerinize sizden izinsiz girip.dekontlari alması.Telefonumu değiştirdim bunu düşündüğüm için. Yapmıştır cunku bir dönem internet bankaciligindan yaptığım herşeyin dekontunu almış dosyaya sunmuş. Şu kadar para var şuraya gönderdi diye.
Amin Allah razı olsunnAllah'ın çok çok sevgili kuluymuşsunuz.
Bu adama çocuk asla yapılmaz.
Ay bu karakterde adam ilerde çocuğu olsaydı, ne yalanlar atar tutardı.
Allah size güç kuvvet kolaylık versin. Davanız kısa sürede istediğiniz gibi hızlıca bitsin.
Haram zehir zıkkım olsun kime yedirdiyseAy anasına kardeşine yedirmistir o paraları. Yazıklar olsun.
Bunları gündeme getirdim ama avukat diyor ki evliyken bunu yaptığı için suç sayılmıyor. Bu adam plan yapmış herşeyi evlilik içinde çıkarmış sonra kalkmış ayagaBunlar kişisel.bilgilere ulasma ve suç degilmi. Sizin.maillerinize sizden izinsiz girip.dekontlari alması.
Başka türlü kanıtlama durumun olmazsa suç sayılmaz diye biliyorum.Bunları gündeme getirdim ama avukat diyor ki evliyken bunu yaptığı için suç sayılmıyor. Bu adam plan yapmış herşeyi evlilik içinde çıkarmış sonra kalkmış ayaga
Aslinda onun dosyaya ekledigi her seyi kendiniz icin kullanabilirsiniz yani adam bunca zaman zaten bosanmak ile mesgulmus bu da suc olmali siz evliliginiz icin ugrasirken guven duygunuzu sarsmisAvukat sorsan iyi. Altınları ve mehiri alırız, tazminat davası da actik. Ya inanın para pul önemli değil insan merak ediyor neden bunlar oldu diye? Adam aylarca plan yapmış.bir günde geldi soyledi gitti. Sonra beni engrlledi her yerden. Bunları neden yaptın diye soramadım bile. Bu kadar aşağılık nasıl oldun diyemedim bile. Ev kalmadı ki ortada. İcraya düşüyor ev. Ben evden çıkıyorum abime gidiyorum abime mesaj atıyor evden alacağınız eşyaları alın gerisini ben alacağım diye, sonra da dava dosyasına koyuyor eşyaları aldı diye. Kaldı ki hepsini almadım zaten salak kafam onada bıraktım. Ama yaptıklarını bilmiyordum. Tabi kendisi avizelere kadar sokup alıyor. Ya adamlar ben daha evden çıkmadan buzdolabimi bosaltmislar. Ve hiç belli etmedi.kednini hep iyi davrandı bana. En çok anlam veremedigim o
Evet evlilik içinde yaptığı için malesef suç sayılmıyor. Dava tarihinden önce yapmış olması kurtaruyor onuBaşka türlü kanıtlama durumun olmazsa suç sayılmaz diye biliyorum.
Zaten yazdım. Birsuru şikayette bulunmuş şunu yaptım, bunu yaptım diye. Yapmasaymis zorla mı yaptı? Mesajları saklaması vs planlı olduğunu gosterir diye.Aslinda onun dosyaya ekledigi her seyi kendiniz icin kullanabilirsiniz yani adam bunca zaman zaten bosanmak ile mesgulmus bu da suc olmali siz evliliginiz icin ugrasirken guven duygunuzu sarsmis
Mecburen bulastik bir kere.