Bir gaf yaptım ve bunu düzeltemiyorum!! Yardım

arkaşım sen

"Çünkü önce ben oraya gidersem annem gücenirdi. Beni çiğneyip kızım kendi başına iş yapıyor diye. Takım elbiseleri giydi, geldi ve tanıştı. Biz farklı şehirlerde yaşıyoruz bu arada. Annemde o şehre pek sıcak bakmıyor. İlk baştaki tavrı bu yönde oldu."

derken evlenincemi sıcak bakmıyor yoksa,resmiyet yok diyemi oraya gitmeni istemiyor.????

valla arkadasım ne olursa olsun daha sımdıden boyle bır durumda aılesıne bu sekılde senı zoprda bırakacak aılesıne karsı bır ongörü yaratacak konusmalar yapabılıyorsa ılerısını dusunemıyorum.....aılesını ne kadar bunaltırsa bunaltsın anne baba vcs herneyse su an ıcın ısı var gucu var vs gelemıcek ben gelecegı zaman sızı bılgılendırrım demelıydı....çocuk deglkı aılesı bunlatıyor dıye sız tanısmadan sana karsı tavır olusmasına sebeb oluyor...ben olsam adam bır mesaj atardım...benı yanlıs anladıgını ,annemle tanıstıgı ıcın benı cok mutlu ettıgını aılesıyle tanısmayı cok ıstedıgmı ama farklı sehır problemı her evlenecek ınsanda oldugu gıbı kafamı kurcaladıgını,bu ufak sorunlarda bıle cozum yolu bulamazsak evlılıgın getırdıgı sorumluluklarda dagılacagımızı...yazardım....sureklı arayıp da durmazdım....gıden gerı gelmıyosa sen elınden gelenı yapmıssan ne gerek var ya bole yana yakıla canını uzmeye senı anlamak ısteyen ınsanın tavırları ıcın kendınden gecıp uyuyamayıp yemeden ıcmeden kesılmeye......aradın acmadı aradına cmadı tamam mesajını at o arasınn.......

tamam öölesine bişi çıkmış ağzından,olur normal..
nasıl bi insan bu karşındaki ya..hala siniri geçmiyo..gücenme ama sinirr oldum sevgiline..bu kadar da abartılmazkii..
ne var bunda???

siniri çoktan geçerdi ama sen üstüne düştükçe o daha çok naz yapmış bırak biraz suçlu gibi davranmayı..akışına bırak arama ilgilenme bak nasıl sakinleşiyor buldu bi açığını üstüne geldikçe geliyor takma bukadar herşey olacağına varırı hem ortada aman aman abartılcak bi durum yok...

sizin aile düzeniniz yaşantınız nasıl bilemicümm ama
kendimden örenk vereyim kendimi sizin yerinize koyarak

1. benim ailem izin vermezdi tek başıma sevdiğim adamın şehrine gitmeme
çünki uygun diil.ayıp kaçabilirdi (bakın aile yaşlantınız nasıl bilemicem ben kendimden konuşuyorum)
bence gereksiz çünki bi ciddiyet varsa önce onun ailesi gelmeli!
sonra kız tarafı gitmeli

2.bu okadar da abartılıcak bi konu da diil bence
gerksiz tavır yapıyo

3.ve bunu anakuzusu gibi gidip hemen ailesine anlatması çok yanlış
o aileye gelin kendine eş olarak istiyo birede seni şikayetediyo
bu davranışı ailesinin senin hakkında yanlış düşünmesine sebebp olabilir
ben böyle birşey karşısında çok kızardım
hatta düşünürdüm her sorunumuzu anlatıyomu diye???
bazı şeyler özel kalmalı
kendisi sorunları çözemiyosa baya işin zor be güzelim

4.demekki seni tam tanımamış ,
ben bunu anladım ,
anlamadan dinlemeden kız gibi naz yapmalar telefonu açmamalar ,aramamalar çok saçma
olgun bi insan bunun nekadar çocuça davranış olduğunu bilir

5.yapabileceğin tek şey ona "yanlış cümle kullandığını yanlış anladığını ...onunla ciddi olduğunu onu sevdiğini ,bence uzatmaması gerektiğini eğer seni seviyosa araya soğukluk girmesine sebep olmamasını" söyle

konuşmuyo benimle diyosunn yaa olurmu böyle şey sanki sen erkek o kızz tamam kırılmıştır ama konşmamak ne yaa
engel koyuyo sana kendini ona anlatamaman için
seninle evlenmek istemiyormu eeee derdi neee niye uzatıyo

Son düzenleme:
çok gereksiz bir tavir yapiyor senin sevdigin erkek
bende senin oraya gitmeni tavsiye etmem açikçasi
çok istiyorlarsa, onlar gelsin tanissinlar
onun gelmesi normal
ama senin kiz basina gidip de onlarla tanisman bana tuhaf geldi
ustelik sirf bunun yuzunden sana bu kadar tavir yapmasi da acayip
seni bu kadar da yipratma kendini canim...cunku bana gore hakli olan sensin !

canım kırılmakta haklı ama ailesine yansıtması çok yanlış.ailesinin senin hakkında fikirlerinin değişmesi onu daha çok üzer.yarın öbür gün her kavganıza ailesini dahilmi edicek çok yanlış senin bir hatan olsan en başta ailesine karşı bu hatayı kapatması örtbaz etmesi lazım.ama senin hatanın telafiside bence özür dileyip burda hatanı anlayıp anlattığın paylaştığın gibi sevgilinede anlatmak ve yarın müsaitseniz ailelenle tanışmak istiyorum deyip yanına gitmek

biz aynı şehirde yaşıyoruz, ancak 3. yılımızda ilerisi için ne düşündüğümüzü (allah ömür verirse emeklilik, yaşlılık) bilmek istedik ve detaylarıyla konuştuk. bu konuyu hallettik. benim üstelememle konuştuk hatta. ben esnek değilim bu konuda, neresi olursa olsun diyemiyorum. ama bunun karşılığında pazarlıkçısın vb şeyler duymadım duymamalıydım da. hayatımı geçirdiğim, kendimi parçası hissettiğim yerden koparsam ben ben olamam ki... bunu bilmeye hakkı vardı.

bunun dışında; her şeyden öte bir cümle yüzünden bu kadar kapris yapıyorsa işiniz zor. erkek arkadaşınızın çok genç olduğunu düşündüm yaptıklarından. bir erkek her zaman eşi ve ailesi arasında dengeyi ayarlamalı. kaldı ki, daha tanışmadan ortalığı velveleye vermiş sizinki, bilemiyorum daha büyük sorun olsa, ne yapar?

kendinizi suçlu gibi görmeye devam ederseniz, o da triplerinden vazgeçmeyecektir bence de. sizin de alınmanız gereken noktalar var bu durumda: neden daha tanışmadan ailene beni böyle tanıtttın? diye sormak hakkınız.

bilmiyorum ama bana çok çocukça hareket ediyor gibi geldi. gamyoncuiremsu

bu konu yüzünden konusmamakta sacma yaa bir erkek seviyorsa her sorunun üstesinden gelir ki bu önemli bi mevzu diil çok kaldırmısın poposunu karadeniz damarıymış düşme üstüne bukadar bırak küssün sen madem kendini haksız görüyosun özür dilediysen üstüne düşeni yapmısındır ötesini zamana bırak.

Senin dediğin bi gaf olamaz ki cnm , bunda büyütecek bişey de yok aslında...
Ama erkeklerin de bazen bizim gibi alınganlığı tutabiliyor...Aramama,tlf cvp vermeme, sert konuşma bunlar bi bayan olarak seni nasıl huzursuz ediyor tahmin ediyorum...Sen de biraz rahat olmaya çalış cnm, sadece bi msj at derdini kısa ve öz anlatan ,,,sonra bekle ,,,arar ya da aramaz ,yumuşar ya da yumuşamaz o onun bileceği iş olur .Sen elinden geleni yap,yanlış anlaşıldığını düşünüyosun düzeltme yap,hala da yumuşamazsa asla alttan alan taraf olma. İlerde aynı tarz olaylarda hep aynı davranmaya alışır çünkü ,şimdiki olayı çözdüm dersin ileridekilerin önüne geçemezsin...
Oraya gitmeni ben de istemiyorum , henüz nişanlı bile değilsin. Bunu da ona farklı bi şekilde , "annenin izin vermediği " yönünde ,ya da "sen erkeksin ben bayan " şeklinde bi açıklamayla yapabilirsin, o geldi diye sen de gideceksin diye bi kural yok...

sorunu sizle konuşarak halletmeliydi gidipte ailesine anlatmamalıydı...
yarın öbür gün barışıp evlenseniz bile o unutur ama ailesi o sözünüzü hiç unutmaz..
arkadaşınız bunu hesaba katmadı galiba...

bence hem o kadar ciddi hemde öyle adetlere bağlı ve bide karadeniz erkeğiyse bir şehirden başka bir şehire bekar bi kız aile görmeye götürülmez daha doğrusu aynı şehirde olsa bile kız o eve gitmez. erkek ailesini alır tanışmaya size gelir öyle bi başına sen git o gelsin olmaz bu işler............

Melekxxx arkadaşım ona seni isteyip istemediğini sor istiyorum diyorsa bu olayın kapanmasını istediğini ve geleceğini söyle yok kem küm eder ama mama derse ok sen bilirsin çok uzadı bu konu demekki hala şüphelerin var galiba. Yani hem suçlu hem güçlü ol boş ver. Yani tamam herşey söylenebilirde yok tlf açmıyo yok şöyle yok böyle. Hee beni seviyosan al aileni gel ben her şeye açığım ve seni seviyorum de sevmiyorsan da hadi güle güle...

yanı bunu neden bu kadar olay haline getirip büyütmüş bir anlam veremedim hiç hoş değil bir konuyu bu kadar uzatması.hem sen neden başka bir şehire gidip onun ailesi ile tanışıyorsun ki onlar senin oraya gelsin seni görsünler.gelin olacak sensin daha ortada fol yok yumurta yok bilmiyorum.ben şahsen güvenip gidemezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…