Bir gaf yaptım ve bunu düzeltemiyorum!! Yardım

Melekxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2009
79
1
86
İzmir
Sevdiğim insan ailesi ile tanışmamı istiyordu. Neyse bende ondan annemle tanışmasını istedim önce. Çünkü önce ben oraya gidersem annem gücenirdi. Beni çiğneyip kızım kendi başına iş yapıyor diye. Takım elbiseleri giydi, geldi ve tanıştı. Biz farklı şehirlerde yaşıyoruz bu arada. Annemde o şehre pek sıcak bakmıyor. İlk baştaki tavrı bu yönde oldu. Her neyse sevdiğim insan hadi sıra sende benden istedin ben geldim tanıştım ailenle sende tanış" dedi. Arada bir resmiyet olmasını çok istiyor çünkü. Hayatımızda netlikler istiyor. Bende eşşek arısı sokası dilimle ona önce şu farklı şehir işine çözüm bulalım ben sonra ailenle tanışırım dedim. Bu da onu ailesi ile tanışmak için şartlar ve bahaneler öne sürüp erteliyorum diye fena halde kızdı ve gücendi. Şimdi ne desemde beni dinlemiyor. Benim için onunla yaşadığım şehrin önemi yok. Ama gel gelelim o şu anda sen benle ailemle tanışmak için pazarlık şartları sunmaya başladın gibi şeyler demeye başladı. Ne desem yumuşamıyor. Daha da öfkeleniyor. Ve ben onu kaybetmek istemiyorum. Ben aileler tanışmadan o sorunu çözüp daha rahat onların karşısına çıkmak istedim sadece. Birde onun ailesi beni çok istiyordu. O öfkeyle ailesine nasıl anlattıysa öyle bir aktarmış ki bu lafı duyunca biz size şunu yapın bunu yapın diye şartlar sürmedik ne demek bu diye onlarda çıkdı meydana. Bende ablasını aradım kendi izahatimi vereyim diye. Ablası bize ne dediyse onu biliyoruz. Sonuçta o erkek ve karadenizlilik damarı da var. Bu onun gururunu da incitmiştir. Şu anki ekonomik krizi de düşünmeden bu sözü nasıl sarf ediyor diye de kızmıştır dedi. Valla ben böyle olmasına üzüldüm dedi ama hakkınızda ne yazılmışsa o olsun dedi. Biz karışmıyoruz çünkü dedi.

Ona telefon ediyorum öfkesi dinmediği için sürekli tartışıyoruz. Ve artık telefonları da açmaz oldu. Ben onu kaybetmek istemiyorum.

Onu nasıl yumuşatabilirim? O bu lafı gitti en olmadık yerden bağladı. Ailesi tanışmak için onunla pazarlığa oturduğuma benim de diğer kendi çıkarları doğrultusunda hareket eden bayanlardan farkım olmadığına kadar vardı olay. Bunu nasıl düzeltebilirim gerçekten bilmiyorum ne olur yardım edin. Yemek yiyemiyorum, uyuyamıyorum, nefes alamıyorum sanki.
Ona benim diğer bayanlar gibi oyunlar hileler yapmadığımın sözümün tek ve net olduğunu göstermem gerek. Onun güvenini geri kazanmam gerek. Onu kaybetmek istemiyorum ben.

Ne vardı sanki gitsem paşa paşa ailesi ile tanışsam onunda gönlü hoş olsaydı demi. Şehir meselesi varsın şimdi çözülmeyiversindi. Offffffffffffffffffffffffffffffff

Son düzenleme:
tamamda canım şöyle birşey var... farklı şehirlerdeyseniz şuan senin tanışmak için onların oldugu şehire gitmen yanlş bence... o geldi tanıştı tamam şimdi sıra ailesinde gelsin tanışsın istesinler....
sen farklı şehire tanışmak amaçlı gitme...
haa sevgilininde gönlünü almak için ona "sen nerdeysen ben seninle ordayım " de lafımı yanlış anladın de...
çok kafana takma... rahat ol en önemlisi bu...

bence bu kadar büyütülcek bişey yok.hem ablasını ailesini bu konuya dahil edene kadar sizinle konuşup neden böyle davrandığınızla ilgili konuşabilir anlamaya çalışabilirdi.maazallah yarın evlenseniz her soruna ailesini dahil mi edecek?
siz sevgilinizden eminseniz ortak bir noktada buluşun.ailesini size düşman ediyor böyle.siz yarın unutursunuz ama ailesi farklı davranabilir.
sonuçta siz onu sevmeseniz ve istemeseniz ailenizle tanıştırmazdınız.bir yandan da başka şehir sorununuda baştan çıkarmamalıydınız...
yanlış anlaşıldığınızı,heyecanlandığınızı,paniklediğinizi,aileyle tanışacağınız için stres yaptığınızı izah edin.anlayış isteyin.ve bir an önce küçük güzel hediyelerle tanışmaya gitmeye çalışın.gönüllerini alın..ama bunu sevgiliniz ve ailesi hakediyor olsun umarım :)hakkınızda hayırlısı olsun.

O bunu 3,5 aydır diyor. Ben ona bir kere dedim ve o benim dediğimi iki etmeden yaptı. Hemde gayet ciddiye almış bir şekilde yaptı. Aynı ciddiyeti de benden bekledi. Hani o sözü sarf etmemiş olsam ona rahatlıkla aileni ve yüzüklerimizi al gel derdim ama şimdi konuşamıyoruz bile.

O benden evet geliyorum ailenle tanışmaya yada senin aileni yüzüklerle bekliyoruz gibi cevaplar beklerken ben ona bu tarz bir cevap verince kızdı. Ailesi de benim olmamı istedikleri için ona iki de bir ne zaman geliyor, biz ne zaman gidiyoruz diye sıkıştırıyordu zaten. O da bunlardan bunaldığı için gelmeyin üzerime ona dedim o da bu cevabı verdi diye vermiş cevabı. Yani bir yerde ailesine karşı onun cevapsız kalmasına ve muallakta kalmasına neden oldum. Bu nedenle zaten bana kırgınlığı geçmemişken ailesi de böyle deyince çıkışı bunda bulmuş.

Son düzenleme:
Bence her şeyde bir hayır vardır.Şahsen bende olsam sevgilimde olsa başka bir şehire tanışmak için gidemezdim.Gitmezdim.Ve gidilmemesi gerektiğini düşünüyorum.Niyetlar halisane olduktan sonra senin gidip onlarla tanışmana gerek yok,alırlar yüzüklerini gelirler işi resmiyete dökerler.Bence çok küçük bir mesele canım bu ama bu kadar uzadıysa belki bunda göremediğin bir hayır vardır.

Canım benm üzülme....ben olsam ben de kırılırdım doğrusu...uygun olduğun bi zamanda ara tanışacağını söyle bence...

farklı şehirlerdeyken onun ailesiyle tanışmaya gitmen bence hata olur ... onun senin gelmeni istemesi bile bana ters geldi bilmiyorum ..
ama onu arayıp arkadaşlarında dediği gibi konusup gönlünü alabilirisin .. eğer sırf gelmedin diyede tavır alıyorsa o onun sorunu takma bile bence. nasıl olsa sana hak verecektir.

Ya madem ailesi de seni o kadar istiyordu gidip tanışmaya ne gerek vardı, direkt çıkıp gelselerdi ya.
Sen kız halinle ortada resmi hiçbir şey yokken ne demeye çıkıp hem de başka şehire gidecekmişsin ki?
Bunu beklemeleri bile bence hata.
Ben olsam gitmem.. tanımam etmem.. dünyanın bin tane hali var... hiç gereği yok.
Çıkıp gelip isteselermiş, doğrusu da buymuş.
Böyle her yaptıklanın karşılığını mı bekleyecekler senden ailecek ömür boyu?
Ayrıca senin söylediğin sözde de bu kadar ortalığı birbirine katacak hiçbir yan göremedim, kadınsın nihayetinde, korkmuş çekinmiş, gitmek istememiş olabilirsin, anlayışlı olmak lazım biraz bunları düşünmesi lazım, amma da abartmış olayı.
Naz evi kız evidir... oğlan evi değil...

Canım benm üzülme....ben olsam ben de kırılırdım doğrusu...uygun olduğun bi zamanda ara tanışacağını söyle bence...

Konuşmuyor benimle. Haklı olduğunu biliyorum. O bununla yatıyor bununla kalkıyor nerdeyse. Ve ben kalkıp ne diyorum ona. Sevgililer günü hediyesini bile veremedim ona. Ben nasıl annem gücenir dediysem o da aynı şekilde kendi ailesine karşı da bu durumdan mahcubiyet yaşadığı için de geriliyor. Hediyesini kargo ile göndereceğim önden. Hafta sonuna da haber vermeden gideyim diyorum. Ailesi ile tanışmaktan ziyade onunla yüz yüze konuşabilmek için istiyorum bunu da.

Birde hediyeyi görünce söylediğin sözü bununla mı affettireceksin yani şimdi deyip geri gönderirse yada konuşmamaya devam ederse diye düşünüyorum. Hediyesini de sırf hafta sonuna kadar yatışsın istediğim için gönderiyorum. Oraya varıp da tlf da daki tartışmaya yüz yüze devam etmek istemiyorum. O gerginliği yaşamak istemiyorum. Onu kaybetmek istemiyorum ben ya. Bu düşünce bile beni allak bullak ediyor. Düzeltmeye çalıştıkça daha da içinden çıkılmaz bir hale getirip onun ipleri koparmasından korkuyorum. Şu anda telefonlarıma cevap vermiyor. Bende biraz ortalık durulsun diye Cumartesi'den beri aramıyorum onu. Ama gelin de bana sorun bu şekilde nasıl durduğumu.

Son düzenleme:

sevgili edaya aynen katılıyorum
arada hç bir resmiyet yokken erkegin ailesiyle samimi olmayı, evlerine gidip oturup kalkmayı yanlış buluyorum
niyetler ne kadar ciddi olursa olsun...

gelir Allahın emriyle isterler yüzük takılır tanışırız
ki zati oyle bi halt yesem ailem duysa babam evlatlıktan reddeder

ya senin gitmeni doğru bulmuyorum ben
gelmiş ailenle tanışmış
ailen onay verdiyse onun ailesi de gelsin
aileler de bi tanışsın
arada bir resmiyet olsun
sen en başta "hele sen bi gel tanış sonra ben de gelirim" demeseydin:1no2:
ya ben böle bişi yapsam babam napar acep beniCADIARZU
kardeşimin sevgilisi bile böyle tanışmaya gelse
eminim ona bile izin vermez babam
bence sen sevgilini yumuşat onun ailesi gelsin
sen kır dizini otur evinde:1rolleyes:

Onu nasıl yumuşatacağımı bir bilsem zaten. Gerilim hattı gibi şu anda. Yumuşatmaya çalışırken bir de ben üzerine gidersem daha da fazla uzaklaşmasından çekiniyorum.

olur böyle şeyler diye düşünüyorum
hatalı olduğunu düşünüyorsan biraz
zamana bırak çok üstüne gitme
zaten kaderiniz birse her sorun çözülür
zamanla çözülür herşey

canım eğer erkek arkadaşın ciddi düşünüyorsa ailesiyle toplasın gelsinler
ben değil ayrı şehirlerde aynı şehirlerde olsam bile gitmem.
ne olcağı hiç belli olmaz.yarın bigün kayınvaldemle papaz olurum.sen taaa bizim kapımıza geldin hiçbişi yokken dese nasıl cevap veririm.
eskiden varmıymış böyle tanışmak.
hem evlendikten sonra yeterince görcem onları evlenmeden önce neden tanıyimki

bana da arada resmiyet olmadan ailesinin evine gitmek doğru gelmiyor
helede başka bir şehre gitmek,
erkek arkadaşınız ailenizle tanıştı ve ciddi bir ilişkiniz varsa -ailesi çok istiyor beni demiştiniz- bence aileleri tanıştırın daha sağlıklı bir çözüm olur,
bence bahaneler bulduğunuzu da düşünmez böyle olunca

Onu nasıl yumuşatacağımı bir bilsem zaten. Gerilim hattı gibi şu anda. Yumuşatmaya çalışırken bir de ben üzerine gidersem daha da fazla uzaklaşmasından çekiniyorum.

hmm
ailenin izin vermediğini ailenin onun ailesiyle tanışmak istediğini falan söylesen
yoksa gelmeyi çok isterim ama aileler tanışsın bir resmiyet olsun falan desen
ama yumuşak dille bağırmadan
CADIARZU

yaaaaaaaaa beyfendı biraz fazla abrtmş bence .ne var ki bundaa. onların gelip seni görmesi daha doğru
monaya kalıtılıyrum naz evi olan kız evi.. oğlan evi degıl

Eğer ortada söz, nişan bir resmiyet yokken gidersen bu davranışın daha sonra kayınvaliden veya eşin tarafından hatırlatılma ihtimali çok yüksek olur canım. Ailem izin vermiyor de. Kendini de hiç yorma.

farklı bir şehre sen tek başınamı gideceksin..olmazki..ailenle gidin..bir gece otelde kalın sonra dönün..öyle olmuyor mu ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…