Sevdiğim insan ailesi ile tanışmamı istiyordu. Neyse bende ondan annemle tanışmasını istedim önce. Çünkü önce ben oraya gidersem annem gücenirdi. Beni çiğneyip kızım kendi başına iş yapıyor diye. Takım elbiseleri giydi, geldi ve tanıştı. Biz farklı şehirlerde yaşıyoruz bu arada. Annemde o şehre pek sıcak bakmıyor. İlk baştaki tavrı bu yönde oldu. Her neyse sevdiğim insan hadi sıra sende benden istedin ben geldim tanıştım ailenle sende tanış" dedi. Arada bir resmiyet olmasını çok istiyor çünkü. Hayatımızda netlikler istiyor. Bende eşşek arısı sokası dilimle ona önce şu farklı şehir işine çözüm bulalım ben sonra ailenle tanışırım dedim. Bu da onu ailesi ile tanışmak için şartlar ve bahaneler öne sürüp erteliyorum diye fena halde kızdı ve gücendi. Şimdi ne desemde beni dinlemiyor. Benim için onunla yaşadığım şehrin önemi yok. Ama gel gelelim o şu anda sen benle ailemle tanışmak için pazarlık şartları sunmaya başladın gibi şeyler demeye başladı. Ne desem yumuşamıyor. Daha da öfkeleniyor. Ve ben onu kaybetmek istemiyorum. Ben aileler tanışmadan o sorunu çözüp daha rahat onların karşısına çıkmak istedim sadece. Birde onun ailesi beni çok istiyordu. O öfkeyle ailesine nasıl anlattıysa öyle bir aktarmış ki bu lafı duyunca biz size şunu yapın bunu yapın diye şartlar sürmedik ne demek bu diye onlarda çıkdı meydana. Bende ablasını aradım kendi izahatimi vereyim diye. Ablası bize ne dediyse onu biliyoruz. Sonuçta o erkek ve karadenizlilik damarı da var. Bu onun gururunu da incitmiştir. Şu anki ekonomik krizi de düşünmeden bu sözü nasıl sarf ediyor diye de kızmıştır dedi. Valla ben böyle olmasına üzüldüm dedi ama hakkınızda ne yazılmışsa o olsun dedi. Biz karışmıyoruz çünkü dedi.
Ona telefon ediyorum öfkesi dinmediği için sürekli tartışıyoruz. Ve artık telefonları da açmaz oldu. Ben onu kaybetmek istemiyorum.
Onu nasıl yumuşatabilirim? O bu lafı gitti en olmadık yerden bağladı. Ailesi tanışmak için onunla pazarlığa oturduğuma benim de diğer kendi çıkarları doğrultusunda hareket eden bayanlardan farkım olmadığına kadar vardı olay. Bunu nasıl düzeltebilirim gerçekten bilmiyorum ne olur yardım edin. Yemek yiyemiyorum, uyuyamıyorum, nefes alamıyorum sanki.
Ona benim diğer bayanlar gibi oyunlar hileler yapmadığımın sözümün tek ve net olduğunu göstermem gerek. Onun güvenini geri kazanmam gerek. Onu kaybetmek istemiyorum ben.
Ne vardı sanki gitsem paşa paşa ailesi ile tanışsam onunda gönlü hoş olsaydı demi. Şehir meselesi varsın şimdi çözülmeyiversindi. Offffffffffffffffffffffffffffffff
Ona telefon ediyorum öfkesi dinmediği için sürekli tartışıyoruz. Ve artık telefonları da açmaz oldu. Ben onu kaybetmek istemiyorum.
Onu nasıl yumuşatabilirim? O bu lafı gitti en olmadık yerden bağladı. Ailesi tanışmak için onunla pazarlığa oturduğuma benim de diğer kendi çıkarları doğrultusunda hareket eden bayanlardan farkım olmadığına kadar vardı olay. Bunu nasıl düzeltebilirim gerçekten bilmiyorum ne olur yardım edin. Yemek yiyemiyorum, uyuyamıyorum, nefes alamıyorum sanki.
Ona benim diğer bayanlar gibi oyunlar hileler yapmadığımın sözümün tek ve net olduğunu göstermem gerek. Onun güvenini geri kazanmam gerek. Onu kaybetmek istemiyorum ben.
Ne vardı sanki gitsem paşa paşa ailesi ile tanışsam onunda gönlü hoş olsaydı demi. Şehir meselesi varsın şimdi çözülmeyiversindi. Offffffffffffffffffffffffffffffff
Son düzenleme: