Cilt Bakımı Ürünleri Bir Fikrim Geldi :)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

ultimareina

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2010
448
2
Merhaba kızlar... Sitenin bakımda olduğu zaman dilimi içersinde bi fikrim geldi ehehehe =) Şimdi cilt bakım ürünleri, losyonlar, kremler falan kullanıyoruz ya çoğumuz... Diyorum ki ben ilerde kendi evim olduğu zaman falan, şu plastik sıvı sabunluklar var ya duvara monte edilen, onlardan ettireyim sıra sıra ahahaha :)) Birisine bebak krem, birisine bitkisel yağlar birisine ev yapımı tonikler falan :)) Evet kabul çok delice ama napiym iş arıyorum kendime :)) butonlara bas bas kullan ultima diyorum kendi kendime :)) zemuszemus

Allah iyiliğini versinsırnaşık şey
Çivisi çıktı bu forumun dalaelaelaelaelae
Uyarı cezasıyla yırtarsın umarımsempatiksalakcinni

Çok yaratıcı bir fikir olmuş.delikafadulden Bi tane de ben önereyim şu fısfıslı deterjan şişeleri var ya onları da biriktirip içine bolca tonik doldurmak lazım, gece gündüz yüzümüze püskürtürüz artık (insanlığa hizmet). delikafadulden delikafadulden delikafadulden

ivet ben zaten yarın onlardan alıcam, evde tonik hazırladım onu koymak için, geceden fıs fıs sıkıcam yüzüme ohh miss gelsin ferahlık kaydirigubbakcemile2

şerefime çok dahiyane de ewe gelen konuklar aklımızı yedigimizi düşünüp korkar kaçarlarsa bir daha gelmezlerse ???

şerefime çok dahiyane de ewe gelen konuklar aklımızı yedigimizi düşünüp korkar kaçarlarsa bir daha gelmezlerse ???

Hadi canım ne sıkıcı misafir onlar da kaydirigubbakcemile3
Ya da ne bileyim anlatırsınız ben kk diye bir yere üyeyim arada çok deli üyeler çıkıyor bizim de aklımızı çeliyor diyehihoyyyt

Ne kadddaaan iyi olur..türk kadınının zekasına hayranım zaati..:hulya:

Herhalde tatligaci, git bir de Almanlara İngilizlere bak, bööyle mel mel bakıyorlar anacım-tatlicadiarzu- Sıfır yaratıcılık :umursamaz:

(Sanki bütün o şahane teknolojiyi bulanlar Almanlar değilmiş gibi çamur attım bir de hahahaha, kıskanç ultima seniii)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…