• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

köpekten çok korkuyorum artık dışarı çıkmakta korkar hale geldim:(

Geçen arkadaşıma gittim, kuşu salmışlar aniden benim olduğum yere doğru hızlandı anam ben bir topuk hol uzun, o da mutfağa geliyor. Masanın altına girdim, zangır zangır titriyorum. :52:

Şuan bu halime gülüyorum ama öyle, yoksa direkt kafama gelecek. Arkadaşımın babası bir kere ben otururken omzuma dokundu hiç hareket etmiyorum ama, elini bir çekti sırtımla boynum arası bir tuhaflık hissettim dönmeye kalmadı kanatlarının çıkardığı sesi duyunca.. :30:
Yine bende bir çığlık.. :ssz:

smuwila alemsin yaaa napıcak kız sana küçücük kuş :1:
gerçi benim bi arkadaşım var senin gibi ona da diyorum bak bikere gelsin omzuna alışcaksın diye
hayıııırr böyle ayakları sıcacık kımıl kımıl çok tuhaf oluyorum diyo:37:
bu da ayrı bişey anlamadım ben:9:

Geçen arkadaşıma gittim, kuşu salmışlar aniden benim olduğum yere doğru hızlandı anam ben bir topuk hol uzun, o da mutfağa geliyor. Masanın altına girdim, zangır zangır titriyorum. :52:

Şuan bu halime gülüyorum ama öyle, yoksa direkt kafama gelecek. Arkadaşımın babası bir kere ben otururken omzuma dokundu hiç hareket etmiyorum ama, elini bir çekti sırtımla boynum arası bir tuhaflık hissettim dönmeye kalmadı kanatlarının çıkardığı sesi duyunca.. :30:
Yine bende bir çığlık.. :ssz:

Minicik hayvan.. :)) korkudan şekilden şekle girmişsin :1: arkadaşının elindeyken hafif hafif sevmeye çalış..sonra parmağına çıkmasına izin ver..bak göreceksin nasıl tatlı bir hayvan.. :34:

Benim de kuşum var miniğim yaa.. çok seviyorum :16: kafesine yemek için bir de sevdiği oyuncağı için gidiyor.. hep tepemizde :))

Dün konunu görmüşdum ve baya güldürmüştün, özellikle eşin bekleyip, senin kaçma sahnesinde. Zadece düşüp yaralanmana üzüldüm. Onun dışında cok şirin anlatmişsin:1:bende korkarım ama sosyete köpekleri yanaşinca, havamı bozmamak için hihi diye gülümseyip hızlı bir şekilde okşayıp, cakdirmadan bir kaç adım arkaya çekiliyorum.

şimdi eşim bir köpek istiyor, allahdan Bahçeli bir evim yok! Bu bahaneden şimdilik yırtıyorum:))

Bende çok korkuyorum hayvanlardan yaa köpekten, kuştan, kediden hepsinden.Denizde minik balık görünce bile kaçıyorum düşün artık :) Parkta kediler bazen geziniyolar gitsin gitsin bas bas bağırıp ortalığı yıkıyorum şaşkın şaşkın bakıyolar nasıl yenilir bu korku bilmem :59:

Bende çok korkuyorum hayvanlardan yaa köpekten, kuştan, kediden hepsinden.Denizde minikbalık görünce bile kaçıyorum düşün artık :) Parkta kediler bazen geziniyolar gitsin gitsin bas bas bağırıp ortalığı yıkıyorum şaşkın şaşkın bakıyolar nasıl yenilir bu korku bilmem :59:
Tatilde ben korka korka balıkların icinde yüzmüştüm, daha sonra cok eylenceli olumuştu:27:

Bu sene biri sokak biri de sahipli iki köpek oyun oynamak için üzerime atladı.Hızla koşup üzerime atlayınca patileri çok acıtıyor. Yaralamıycak şekilde ıssırsalarda yinede canın acıyor tabi. Hayvanlardan korkmadığım için o an benim için sorun değil hatta keyifli ama köpekten korkan biri için kabus gibi. Bunu hayvanın oyunu değilde ölümcül saldırı olarak algılayabilirsin.
Çevrende uysal köpek sahibi kimseler varsa onların yanına yaklaşıp dokunmaya çalışsan belki faydası olur. Ya da bi psikoloğa danışıp bu korkuyu nasıl yeneceğine dair fikirler alabilirsin.

Köpek korkusunu yenmenin en iyi yolu evde köpek beslemek.
En fazla iki saat içinde alışıyorsunuz.
Ölümüne korkardım ben de, köpeğimiz oldu sonra. Annem ilk gün bizi evde başbaşa bırakıp gitti, alışıverdim.
Abartılacak bir şey değil.

canım nasıl yapacağımızı biraz daha ayrıntılı anlatırmısın bende köpeklerden korkuyorum ama kedilerden daha çok korkuyorum onlarda inadına üzerime daha çok geliyorlar bu korkularla hayat çok daha zor oluyor

kedi hayatta ustune gelmez, bı adım atmanla kacar, yanı ben nasıl yaptım dersen tabıkı korkumun ustune gıderek, korkmuyorum, sevıyorum, bana bısı yapmıycaklar dedım, cok korktugumda gel oğlum falan gıbı cagırıp sevdım, sevdıkçe gectı, sımdı gorsem agızlarına dusuyorum, koşup pynuyorum, zarar vermz hıcbırı, korktugunuzu bellı edınce artıslesıyorlar :))) tedırgın oluyorlar, natıonal da kopeklere fısıldayan adam dıye bı program var ordan ızleyemessenız netten ızleyın, program sıze gekli bilgileri verır

Back
X