• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

köpekten çok korkuyorum artık dışarı çıkmakta korkar hale geldim:(

Yanına spreyli limon kolonyası al. Her daim çantanda dursun. Hatta korktuğun yerlerden geçerken hep elinde bulunsun, yanına saldırma eğiliminde yaklaştıklarında spreyi burunlarına doğru sık. Bir köpeğin en nefret ettiği şey limon kolonyasıdır.
Benimde köpeğim var, bunu yazması üzücü, ama bana da saldırmaya kalksalar kendimi korumak benim görevim sonuçta.

peki o nefretle daha cok saldirmazlarmiki?

edepsiz bir dişi köpeğim var, başka köpekleri kızdırmakta üstüne yok, sahipli/sahipsiz fark etmiyor onun için. (çiftleşmeye çalışıyorlar kızımla, kızım da namusunu koruyor:1:) neyse, havlar, üstlerine üstlerine gider, kimi zaman tepki verenler oluyor köpeklerden ya da biz yolumuzda yürürken bölgelerini korumak için atağa geçebiliyorlar.

ne kolonya ne kovucu. tek çözüm bağırmanız. sert, kendinden emin ve kesin bir şekilde "HAYIR" demeniz. köpeklerde biliyorsunuz sürü lideri olayı var. kendinden üstün olana teslim oluyorlar. siz baskın çıkınca size itaat ediyorlar ister istemez. neredeyse 6 senedir bu şekilde yapıyorum ben(kendi kızıma değil, diğer köpüşlere)

edepsiz bir dişi köpeğim var, başka köpekleri kızdırmakta üstüne yok, sahipli/sahipsiz fark etmiyor onun için. (çiftleşmeye çalışıyorlar kızımla, kızım da namusunu koruyor:1:) neyse, havlar, üstlerine üstlerine gider, kimi zaman tepki verenler oluyor köpeklerden ya da biz yolumuzda yürürken bölgelerini korumak için atağa geçebiliyorlar.

ne kolonya ne kovucu. tek çözüm bağırmanız. sert, kendinden emin ve kesin bir şekilde "HAYIR" demeniz. köpeklerde biliyorsunuz sürü lideri olayı var. kendinden üstün olana teslim oluyorlar. siz baskın çıkınca size itaat ediyorlar ister istemez. neredeyse 6 senedir bu şekilde yapıyorum ben(kendi kızıma değil, diğer köpüşlere)

Ben de köpekleri çok seviyorum...Ama tanımadığım köpeğe pek yaklaşamıyorum..Ürküyorum nedense...
Bu söylediğiniz bir pitbulla veya bir rot'a işlemez sanıyorum...
Ben hayır diye bağırınca, ya onlar da "evet evet" diye üstüme atlarlarsa?:31:

hayatim boyunca kopeklerden hic korkmamisimdir oyle fobim falan yok.gecer giderim.hatta kac kez mahalle kavgasi yapan kopeklerin arasindan gecip gitmisligim vardir. suan amerikadayim Allahim her evde kopek...herkes elinde tasmayla geziyor..kimisinde 2-3 tane var..o kadar seviyorlar kopegi..kopekleri icin ozel kocaman magzalar var..host desen sikayet ederler..bir kere arkadasin ayagina dolandi oda korkar kopekten ciglik atmaya basladi kopegi ittirdi ama ne yaptiginin farkinda bile degil korkudan..sahibi o kadar kizdiki siz kopegime vurdunuz ne yaptiginizi saniyorsunuz diye..ben yok oyle bisey arkadasim korkuyor farkinda degil oyle yapmak istemedi falan dedim.gecen gun de yururken kadinin biri kopegini almis gezdiriyor..kadin 1.50 boylarinda..kopek 4 ayak ustunde kadinin belini gecmis o kadar buyuk..suana kadar hic oyle bisey yasamamistim.kadin selam verdi bende verdim oanda kopek ustume bi atladi.agzi agzima yaklasti deli gibi havliyor patileri hizli hizli vuruyor bide guclu ki sormayin kadin kucucuk haliyle tutmaya calisiyor.kurban oncesi kacan bogayi tutanlar gibiydi.inanin gogsum bacaklarim o kadar acidiki vurmalarinda.dondum kaldim kizsam sikayet edcekler korkusu var..kadin defalarca ozur diledi onemli degil deyip gittim..28 yasina girecegim bu yasima kadar korkmamisim simdi kucuklere bile yandan yandan kacarak bakiyorum...

Yanlız degilsin arkadasım bende çok korkuyorum bana dokunmalarını istemiyorum Burdada okadar çok köpek varki insanların cocukları yok 3 tane köpekleri var asansör falan beklerken köpek cikicak diye çok korkuyorum bide her yer köpek pisliği iğrenç ya iğrenç

Son düzenleme:
evet kızlar belki bazı insanlara çok saçma gelebilir ama ben ufak ta olsa büyük de olsa köpeklerden inanılmaz korkuyorum. daha önce 3 kere saldırıya uğradım allahtan ısırmadılar ama lütfen baştan söyleyim kimse "korktuğunu belli etme" "koku salgılıyorsan vs" demesin çünkü bu laftan çok sıkıldım son saldırıdan önce hiç korkmuyordum hatta ikinci saldırıda eşimle beraber geziyorduk orada köpek olduğunu bile farketmemiştim birden havlayarak üstümüze koşmaya başladılar kaçmayalım dedik ama çok sinirli ve hızlı bir şekilde üstümüze koşuyorlardı ben koşmaya başladım garibim eşim de kendine saldırsınlar diye durdu:( ordan birileri çıkıp durdurdu köpekleri ama tabi ben o hızla koşarken çok kötü düştüm ellerim dizlerim parçalandı:( birinci de de bir fabrikanın önünden geçerken yine köpek olduğunu farketmeden yürüyordum birden havlama sesine döndüm baktım üzerime koşmaya başladı allahtan bekçi yetişti de kurtuldum tabi baya kovaladı köpek vee en son geçtiğimiz mart ayında iki köpek tarafından saldırıya uğruyordum köpekleri ilerde ağacın altında yataraken gördüm aramızda biraz mesafe vardı ben de içimden mecazi kullanılır ya aslında 'köpeğe dalaşma çalıyı dolaş' dedim azcık ilerledim bir havlama sesi arkamı döndüm nasıl deli gibi koşuyorlar durdum kaçmadım önce hoşt hoşt diye ayaklarımı yere vurarak üstlerine gittim yok durmadılar kaçıyorum ama kaçacak yerim yok kesin bu sefer ısırırlar diye içimden geçiriyorum çok acır mı acaba diyorum neyse ordan bir araba geldi kadın sağolsun arabaya aldı beni araba durunca karşılarında bunlarda durdu...

ben 2 ay falan evden eşim olmadan çıkamadım dışarıya o da nasıl koluna yapışmış bir şekilde yok ordan geçmeyelim köpek vardır yok arkadan köpek geliyor mu sen bak diye diye sonra köpek savar aldık sinyal gönderen bişey hiçbir işe yaramadı şimdi ben dışarı çıktığımda arkama baka baka yürüyorum sitenin bahçesinden çıkarken önce sağıma soluma iyice bakıyorum köpek var mı diye deli gibi bişey oldum düşünsenize arkasına baka baka yürüyen bir insan hani derler ya yılanın sevmediği ot burnunun dibinde biter hep de benim mi karşıma çıkar arkadaş! bir köpek gördüğümde korkunca yanında biri varsa o sana bişey yapmaz diye alaycı bir tavırla konuşuyor hep karşılaştığım tepki bu bıktım artık anlamazlar ki tabii ben de önceden korkmuyordum ama şimdi köpekle karşı karşıya kalınca elim ayağım titriyor belki çoğu hayvansever bana kızacak ama köpeklerden nefret ediyorum dışarı çıkmayı hiç sevmiyorum yeni de bir yere taşındık o kadar çok köpek var ki size anlatamam ilerimizde köy var belediye oraya atıyormuş sokak köpeklerini onlar da buralara kadar iniyormuş:( ne yapacağım ben bilmiyorum korkmamak istiyorum nasıl yenebilirim hiçbir fikrim yok

Ben de cok korkuyorum kopeklerden. Bizim oturdugumuz apartmanda 4-5 kiside kopek var. Asansore binerken-inerken, binadan cikarken hep bir korku oluyor bende de. :43:
Ben de hic sevmiyorum kopekleri. Bir de kopek ona bir sey yapmayinca saldirmaz diyorlar sinir oluyorum. :47:

Köpekleri çok severim ama bazılarından ürküyorum.
Hayvanlara o kadar kötü davranılıyorki yazık onlarda sürekli kendilerini koruma
dürtüsü içerisinde geziyorlar.

Alışmak zorundasınız. Sokaklarda sizin dolaşma hakkınız olduğu kadar onların da bu hakkı var.
O yüzden alışmaktan başka çareniz yok.

Ben de köpekleri çok seviyorum...Ama tanımadığım köpeğe pek yaklaşamıyorum..Ürküyorum nedense...
Bu söylediğiniz bir pitbulla veya bir rot'a işlemez sanıyorum...
Ben hayır diye bağırınca, ya onlar da "evet evet" diye üstüme atlarlarsa?:31:

büyüklüğü, ırkı ne olursa olsun bu işe yarar. büyük ırkları sahiplenenler, köpeklerini nasıl eğitiyorlar sanıyorsunuz? siz gayet kararlı, kendinden emin şekilde söyledikten sonra işe yarar emin olun.

hayatımda ilk defa böyle bir hikaye okudum ve çok şaşırdım gerçekten, talihsizlik diyebiliyorum sadece

16 senedir köpek besliyorum, evime alıp belirli sürelerde misafir edip sahiplendirdiğim onlarca farklı cins köpeğimde oldu ama böyle bişey yaşamadım :)

bir köpek asla ve asla durduk yere kimseye saldırmaz, bu davranışın tek bir nedeni vardır sahiplendiği bölgesini koruyordur

köpeklerin kendi aralarında iletişim yolları vardır bunlardan biride 'görmezden gelmek'tir. bunu açmak gerekirse, bir köpek normal dışı davranışlarda bulunuyorsa, aşırı heyecan, agresiflik, saldırganlık vs.. diğer köpekler o yokmuş gibi davranır, sizinde aynen onların yaptığı gibi davranmanız gerekiyor

bir köpek gördüğünüzde yapmamanız gerekenler

konuşmayın
bakmayın
fiziksel aktivite yapmayın (sevmeyin, üzerine direkt olarak yürümeyin bu meydan okumak demektir, köpeklere yan durarak yaklaşılır)

havlayan köpek asla ısırmaz! köpeklerin havlaması ikaz niteliği taşımaktadır. ısıracak olan köpek kulaklarını yelken gibi havaya kaldırır, bazılarının kuyruğu dik ve kalkık vaziyete geçer, kuyruğunu aşağıda tutan köpek korkuyordur, sallayan köpek heyecanlıdır dik tutan köpek dominant haldedir

köpek kovucu kolonya sprey vs taşımak yerine kuru mama yada ödül maması taşıyın, size doğru koşan bi köpek görürseniz yere atın mamayı sizi bırakıp mamaya yönelecektir, usulca yürüyün ve gidin, böylece ilerki geçişleriniz içinde referans sağlarsınız köpekler unutmaz

Bigün marketten geliyorum yürüyerek. sokak sakin sessiz, akşam olmak üzere. Arkamda bir hareket hissettim, baktığım anda iki tane köpeğin tüm hızlarıyla üzerime koştuklarını gördüm. O anda tamamen bilinçsiz, korkuyla HÖÖÖÖYYT gibi bi ses çıktı ama, sanki o ses benden çıkmadı, semt inledi sesimden. O tüm hızlarıyla koşan köpekler, bir anda frene bastılar ve arkalarını döndüler gittiler. Haklısınız yani :) O köpekler üstüme gelirken ben kolonyayı nasıl düşünecektim :27:

hayatımda ilk defa böyle bir hikaye okudum ve çok şaşırdım gerçekten, talihsizlik diyebiliyorum sadece

16 senedir köpek besliyorum, evime alıp belirli sürelerde misafir edip sahiplendirdiğim onlarca farklı cins köpeğimde oldu ama böyle bişey yaşamadım :)

bir köpek asla ve asla durduk yere kimseye saldırmaz, bu davranışın tek bir nedeni vardır sahiplendiği bölgesini koruyordur

köpeklerin kendi aralarında iletişim yolları vardır bunlardan biride 'görmezden gelmek'tir. bunu açmak gerekirse, bir köpek normal dışı davranışlarda bulunuyorsa, aşırı heyecan, agresiflik, saldırganlık vs.. diğer köpekler o yokmuş gibi davranır, sizinde aynen onların yaptığı gibi davranmanız gerekiyor

bir köpek gördüğünüzde yapmamanız gerekenler

konuşmayın
bakmayın
fiziksel aktivite yapmayın (sevmeyin, üzerine direkt olarak yürümeyin bu meydan okumak demektir, köpeklere yan durarak yaklaşılır)

havlayan köpek asla ısırmaz! köpeklerin havlaması ikaz niteliği taşımaktadır. ısıracak olan köpek kulaklarını yelken gibi havaya kaldırır, bazılarının kuyruğu dik ve kalkık vaziyete geçer, kuyruğunu aşağıda tutan köpek korkuyordur, sallayan köpek heyecanlıdır dik tutan köpek dominant haldedir

köpek kovucu kolonya sprey vs taşımak yerine kuru mama yada ödül maması taşıyın, size doğru koşan bi köpek görürseniz yere atın mamayı sizi bırakıp mamaya yönelecektir, usulca yürüyün ve gidin, böylece ilerki geçişleriniz içinde referans sağlarsınız köpekler unutmaz

Verdiğiniz bilgiler çok güzel. Ama onlar hayvan, ne zaman ne yapacakları belli olmaz diye düşünüyorum. Yani güvenemiyorum.
Mesela bu yaz köyde amcamların köpeği saldırganlaştı bir anda ve yengemi ısırdı. Bana aman ne korkaksın diyorlardı, o zaman dedim işte beni anlamışsınızdır diye :19:

Köpekleri ben de seviyorum. Hayvanları çok seviyorum aslında. Ve herkes yeni doğmuş bir köpeği kendin beslersen, alışırsın ve korkunu yenersin diyor. Bir ara düşündüm gittim baktım köpeklere, ama sonra ya alışamazsam diye vazgeçtim. Alıp sonra geri vermek bir eşya gibi sanki.. hiç içime sinmedi..Korkumu biraz olsun yenip böyle bir şey yapabilirim ancak.

Uzaktan uzağa sevsem de, içim gitse de dokunamıyorum ve yaklaşamıyorum hayvanlara.
Yolda yürürken filan fazla efelenen köpeklerden kaçarım ama kendi halinde olanlardan kaçmam
Bizim evimizle fırının arası 5 dk ama o arada inşaatlar var bir sürü bekçi köpekleri
Her defasında insanların peşine koşuyorlar, korumaya çalışıyorlar.

Bir keresinde de yokuş aşağı yürürken arkamdan bildiğiniz sürü kovaladı
Artık daha fazla koşamadım ve yere yapıştım
Onlarda gerisin geriye geri dönüp bana yolun başından havladılar
Onları öyle gördükten sonra daha da arttı hayvanlara dokunma korkum
Ama dokunmayı, sevmeyi çok istiyorum halbuki..

Seninkide şanssızlıkmış be canım :ssz: korkan göze çöp kaçar derler ya o misal :1: bence korkunu yenmek için sahipli köpekler sevmeye başla belki bu sayede korkunda gider en azından kovalamazlar :26:

Arkadaşım sen de benim gibi korkuyorsun demek köpeklerden..
Ben laborant ve veteriner teknikerim...Ama yine de köpeklere karşı korkumu yenemedim...Sanırım çok kez köpeklerin saldırısına uğradım o yüzden..
Yani insan bazen mecburen istemese de köpekten kendiini korumak istiyor...
Köpeklere dahil ne varsa öğrendim, vücut dili , davranış hareketleri...
Kaç tane köpeğin ameliyatına girdim.Aşı ve anestezilerini yaptım...Ama bunları yaparken sonuçta veteriner hekimler oluyordu yanımda..Ama sokakta tek başıma yürürken köpek görünce yine de korkuyorum işte.....

Bigün marketten geliyorum yürüyerek. sokak sakin sessiz, akşam olmak üzere. Arkamda bir hareket hissettim, baktığım anda iki tane köpeğin tüm hızlarıyla üzerime koştuklarını gördüm. O anda tamamen bilinçsiz, korkuyla HÖÖÖÖYYT gibi bi ses çıktı ama, sanki o ses benden çıkmadı, semt inledi sesimden. O tüm hızlarıyla koşan köpekler, bir anda frene bastılar ve arkalarını döndüler gittiler. Haklısınız yani :) O köpekler üstüme gelirken ben kolonyayı nasıl düşünecektim :27:

Verdiğiniz bilgiler çok güzel. Ama onlar hayvan, ne zaman ne yapacakları belli olmaz diye düşünüyorum. Yani güvenemiyorum.
Mesela bu yaz köyde amcamların köpeği saldırganlaştı bir anda ve yengemi ısırdı. Bana aman ne korkaksın diyorlardı, o zaman dedim işte beni anlamışsınızdır diye :19:

Köpekleri ben de seviyorum. Hayvanları çok seviyorum aslında. Ve herkes yeni doğmuş bir köpeği kendin beslersen, alışırsın ve korkunu yenersin diyor. Bir ara düşündüm gittim baktım köpeklere, ama sonra ya alışamazsam diye vazgeçtim. Alıp sonra geri vermek bir eşya gibi sanki.. hiç içime sinmedi..Korkumu biraz olsun yenip böyle bir şey yapabilirim ancak.

canım benim, inan bana insanların ne zaman ne yapacağı belli olmaz ama köpeklerin olur :) köpekleri tanımakla alakalı bir durum, tabiki herkesin böyle bir vakti şansı yada uğraşı olamaz olmak zorunda da değil, basit kurallar var sadece onlara uymak kafi

dengeli bir köpeğin her hareketinin bir nedeni var, aniden saldırganlaşıyorsa ve araştırmalar sonucu altında bir neden bulunamıyorsa köpeğin reabilite edilmesi gerekir, insanlar gibi düşün psikolojik sıkıntılar yaşamıyormuyuz?

misal sokak kedileri genelde elinizi uzatınca tırmalar, nedenini düşündünüz mü?

geçen akşam balkonda oturuyorum, bi kesi apartman kapısının girişinde 2 tane yüksel duvar var oraya sinmiş oturuyor, totosunu sokağa dönmüş yüzü apartman kapısına dönük, sokaktan bir çocuk geçti geçerken bir tokat attı kedinin totosuna ben duydum 5. kattan paaaaat etti kedi yuvarlandı düştü yere, boyun damarlarım patladı bağırmaktan o derece sinirlendim, ayıptır yazıktır yahu duran kediden ne istiyorsun, sonra o kedi sevmek isteyen birini tırmalayınca vahşi oluyor kötü oluyor, e köpeklerde aynı geçen bir evcil hayvan sitesinde okudum köpeği bahçeden kaçırıp bacağını parçalamışlar neyle kestilerse artık, sonra o köpek insanlara düşmanca yaklaşınca aaaa tinsinç köpek oluyor çok afedersiniz ama asıl tinsinç olanlar savunmasız hayvanlara eziyet eden insansı canlılar bence

o hayvanlarıda bu hale getiren biziz, yanlış anlamayın yengeniz için söylemiyorum verdiğim örnekler tamamen sokak hayvanları ile ilgili

buarada hanımlar şunuda yazayım çok bilmiş gibi konuşuyorum ama ben kedi ve köpekten inanılmaz derecede korkarım :)

küçükken kedi gördüm mü annemin kafasına tırmanırdım, okuldan eve gelirken köpek görürsem yolumu değiştirirdim :) sonra evlendim eşimin köpeği vardı ben köpekle aynı ede yaşayamam dedim, hayır seviyorum hayvanları ama fobi işte elde değil, çok yaşlıydı zaten 15 yaşındaydı biz 1 senelik evliyken rahmetli oldu ama eşim köpekleri çok sever alışmış onlarla yaşamaya illa alalım dedi 2 aylık bi pekinese aldık kahve içtiğiniz kupa büyüklüğünde :) ondan bile korktum ilk başlarda sonra zaman içinde alıştım şimdi birlikte yatıyoruz gündüzleri yapışık ikiz gibiyiz ben nereye o oraya :)

fobi mi aştım mı? hayır :)

evdeki yemek artıklarını indiriyorum her akşam kedilere, önce ortamı kolluyorum bakıyorum kedi yok yere koyup kaçıyorum :D ama inatla besliyorum onları, ama köpek fobim oldukça azaldı diplerinden geçebiliyorum sokakta biliyorum çünkü ne yapmam yada ne yapmamam gerektiğini allaha şükür hiç sorun yaşamadım

havlayan köpeklerden inanışmaz derecede korkuyorum. küçükken havlayan bi köpek peşlemişti beni sonrasında yere kapaklandım her tarafım yarıldı artı bi de köep k üstümde zıpladı o yüzden olsa gerek. havlayan bir köpek gördüm mü tirtir titrerim. ama böyle olmasına rağmen evimde köpek var =) eşim yalvarmalarıma karşı gelemeyip aldı. onunla çok mutluyum yalnız kızımda en az annesi kadar korkak :1: gezerken bi köepk havlasa hmen bacaklarımın arasına kaçıyor.

ben şu an köpekle gezmeye çıktığımda etraftaki bütün köpekler havlıyor ve başımıza toplanıyor saldırmaya çalışıyorlar bende çok korkuyorum ama diğer taraftandan o canı hep eve kapatamam ki . onun için şöyle birşey yapıyoruz ben köpüşümle yürüyorum eşimde arkamızdan ya da önümüzden gidiyorum. eşim yokkende yola kadar çıkıyorum şimdilik tam önlerinden geçemedim bi başıma ama onu da yapcam yakında .

sizde öyle yapmayı deneseniz gerçekten iyi geliyor

Arkadaşım sen de benim gibi korkuyorsun demek köpeklerden..
Ben laborant ve veteriner teknikerim...Ama yine de köpeklere karşı korkumu yenemedim...Sanırım çok kez köpeklerin saldırısına uğradım o yüzden..
Yani insan bazen mecburen istemese de köpekten kendiini korumak istiyor...
Köpeklere dahil ne varsa öğrendim, vücut dili , davranış hareketleri...
Kaç tane köpeğin ameliyatına girdim.Aşı ve anestezilerini yaptım...Ama bunları yaparken sonuçta veteriner hekimler oluyordu yanımda..Ama sokakta tek başıma yürürken köpek görünce yine de korkuyorum işte.....

ben de veterinerde danışmada ya da ne bilim sekreterlik gibi bir işe mi girsem bir yaz diye bile düşünmüştüm demek çok da faydası olmuyormuş :31:

ciddi anlamda korkuyorum kızlar dışarda köpek havlayınca kalbim çarpıyor birden ya da sıçrıyorum malesef... bazı arkadaşlar çok güzel öneriler vermiş ama uyabilsem bana uzaktan köpek görmek bile yetiyor:( ama ciddi anlamda bu korkuyu yenmek istiyorum ve kararlıyım kedilere deli oluyorum mesela hemen seviyorum sokakta vs görünce köpeklere de öyle olmak istiyorum ve rahat rahat kulaklığımda müzik dinliyerek yürüyüş yapmak istiyorum Melodi'nin tavsiye ettiği yöntemi araştırıcağız eşimle sağolsun

hayatim boyunca kopeklerden hic korkmamisimdir oyle fobim falan yok.gecer giderim.hatta kac kez mahalle kavgasi yapan kopeklerin arasindan gecip gitmisligim vardir. suan amerikadayim Allahim her evde kopek...herkes elinde tasmayla geziyor..kimisinde 2-3 tane var..o kadar seviyorlar kopegi..kopekleri icin ozel kocaman magzalar var..host desen sikayet ederler..bir kere arkadasin ayagina dolandi oda korkar kopekten ciglik atmaya basladi kopegi ittirdi ama ne yaptiginin farkinda bile degil korkudan..sahibi o kadar kizdiki siz kopegime vurdunuz ne yaptiginizi saniyorsunuz diye..ben yok oyle bisey arkadasim korkuyor farkinda degil oyle yapmak istemedi falan dedim.gecen gun de yururken kadinin biri kopegini almis gezdiriyor..kadin 1.50 boylarinda..kopek 4 ayak ustunde kadinin belini gecmis o kadar buyuk..suana kadar hic oyle bisey yasamamistim.kadin selam verdi bende verdim oanda kopek ustume bi atladi.agzi agzima yaklasti deli gibi havliyor patileri hizli hizli vuruyor bide guclu ki sormayin kadin kucucuk haliyle tutmaya calisiyor.kurban oncesi kacan bogayi tutanlar gibiydi.inanin gogsum bacaklarim o kadar acidiki vurmalarinda.dondum kaldim kizsam sikayet edcekler korkusu var..kadin defalarca ozur diledi onemli degil deyip gittim..28 yasina girecegim bu yasima kadar korkmamisim simdi kucuklere bile yandan yandan kacarak bakiyorum...

bak işte şimdi senin ne suçun varmış üstelik bir korkun yokken bişey yapmadığıın halde köpek saldırıya geçmiş çok kötü birşey gerçekten küçük köpekten kaçarken bir de gülünç hale düşüyoruz ya ne diyim :43:

Back
X