evet kızlar belki bazı insanlara çok saçma gelebilir ama ben ufak ta olsa büyük de olsa köpeklerden inanılmaz korkuyorum. daha önce 3 kere saldırıya uğradım allahtan ısırmadılar ama lütfen baştan söyleyim kimse "korktuğunu belli etme" "koku salgılıyorsan vs" demesin çünkü bu laftan çok sıkıldım son saldırıdan önce hiç korkmuyordum hatta ikinci saldırıda eşimle beraber geziyorduk orada köpek olduğunu bile farketmemiştim birden havlayarak üstümüze koşmaya başladılar kaçmayalım dedik ama çok sinirli ve hızlı bir şekilde üstümüze koşuyorlardı ben koşmaya başladım garibim eşim de kendine saldırsınlar diye durdu

ordan birileri çıkıp durdurdu köpekleri ama tabi ben o hızla koşarken çok kötü düştüm ellerim dizlerim parçalandı

birinci de de bir fabrikanın önünden geçerken yine köpek olduğunu farketmeden yürüyordum birden havlama sesine döndüm baktım üzerime koşmaya başladı allahtan bekçi yetişti de kurtuldum tabi baya kovaladı köpek vee en son geçtiğimiz mart ayında iki köpek tarafından saldırıya uğruyordum köpekleri ilerde ağacın altında yataraken gördüm aramızda biraz mesafe vardı ben de içimden mecazi kullanılır ya aslında 'köpeğe dalaşma çalıyı dolaş' dedim azcık ilerledim bir havlama sesi arkamı döndüm nasıl deli gibi koşuyorlar durdum kaçmadım önce hoşt hoşt diye ayaklarımı yere vurarak üstlerine gittim yok durmadılar kaçıyorum ama kaçacak yerim yok kesin bu sefer ısırırlar diye içimden geçiriyorum çok acır mı acaba diyorum neyse ordan bir araba geldi kadın sağolsun arabaya aldı beni araba durunca karşılarında bunlarda durdu...
ben 2 ay falan evden eşim olmadan çıkamadım dışarıya o da nasıl koluna yapışmış bir şekilde yok ordan geçmeyelim köpek vardır yok arkadan köpek geliyor mu sen bak diye diye sonra köpek savar aldık sinyal gönderen bişey hiçbir işe yaramadı şimdi ben dışarı çıktığımda arkama baka baka yürüyorum sitenin bahçesinden çıkarken önce sağıma soluma iyice bakıyorum köpek var mı diye deli gibi bişey oldum düşünsenize arkasına baka baka yürüyen bir insan hani derler ya yılanın sevmediği ot burnunun dibinde biter hep de benim mi karşıma çıkar arkadaş! bir köpek gördüğümde korkunca yanında biri varsa o sana bişey yapmaz diye alaycı bir tavırla konuşuyor hep karşılaştığım tepki bu bıktım artık anlamazlar ki tabii ben de önceden korkmuyordum ama şimdi köpekle karşı karşıya kalınca elim ayağım titriyor belki çoğu hayvansever bana kızacak ama köpeklerden nefret ediyorum dışarı çıkmayı hiç sevmiyorum yeni de bir yere taşındık o kadar çok köpek var ki size anlatamam ilerimizde köy var belediye oraya atıyormuş sokak köpeklerini onlar da buralara kadar iniyormuş

ne yapacağım ben bilmiyorum korkmamak istiyorum nasıl yenebilirim hiçbir fikrim yok