• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım, ne yapacağım? Hiçbir fikrim yok.

Anlattığım gibi, sevgilisi olduğunu bile sms attıktan sonra öğrendim canım. Zaten sevgilisi olmasaydı da bir beraberlik düşünmezdim. Düşünmüyorum. İnan ki hoşuma gittiği de yok. Konuşup anlatacağım olgun bir şekilde ve görüşmeyeceğimizi söyleyeceğim. Okulda görürse de yolumu değiştiririm artık.

Bende aynısını söyledim zaten dedimki hadi sms attın konuştun falan filan
sevgili olayını öğrenince hemen kesicektin muhabbeti dedim yoksaa
oda senin ondan hoşlandığını zanneder hoşuna gidiyor onunda demmekki der..
dedim...
dedim dedim....
nitekimde öyle anlamıştır bence ben buna böylee afilli davranıyor laflar söylüyorum sevgilimle mutlu olmadıımıda söyledim ama yinede konuşuyo benle ama kendini naza cekiyo falan die düşünüyodurr...
arkadaşın dediği gibi fresh et avcısı:ssz:

Bende aynısını söyledim zaten dedimki hadi sms attın konuştun falan filan
sevgili olayını öğrenince hemen kesicektin muhabbeti dedim yoksaa
oda senin ondan hoşlandığını zanneder hoşuna gidiyor onunda demmekki der..
dedim...
dedim dedim....
nitekimde öyle anlamıştır bence ben buna böylee afilli davranıyor laflar söylüyorum sevgilimle mutlu olmadıımıda söyledim ama yinede konuşuyo benle ama kendini naza cekiyo falan die düşünüyodurr...
arkadaşın dediği gibi fresh et avcısı:ssz:

Ama her kuşun eti yenmez.
Hele ki benimki, hiç yenmez. :)

Aradı konuştum yine başladı direkt konuları değiştirmelere,
"Sen o kötü insanlar yüzünden böyle düşünüyorsun, kimseye güvenemiyorsun"
"Yemeğe çıkalım bi görüşelim"
"Görüyorsun işte hemen seni unuttu, onla bunla takılıyor işte"

Böyle saçmalıklar sıraladı. Yorum yapmasına engel oldum bu sefer. Çıkmayacağım dedim, istemiyorum dedim. Bu kadar.

Herkese önyargıyla yaklaşmam aslında.İnsan insandan etkilenir,kapılabilir anlarım.
Ama bu çocuk gayet ısrarlı ve istikrarlı şekilde,basmakalıp duygusal replikler sıralamış.
Samimi olarak etkilenen birisi,ne diyeceğini,nasıl yaklaşacağını bilemezdi diye düşünüyorum.

Fazlaca riya gördüm sanki ve kiralık ev bakmaya gidelim demesi hiç iyi sinyaller vermedi.
Ev tutacağım,sen beğen,ileride gelirsin gibi...
Düşünsene,sen nesisin ki evi sana danışacak ?

Boşver gitsin,bir daha böyle konulara girerse,uzatma,saçmalama diye kestiririm ben olsam.
2 akıl danıştın diye seni saf veya aciz sandı herhalde.

Herkese önyargıyla yaklaşmam aslında.İnsan insandan etkilenir,kapılabilir anlarım.
Ama bu çocuk gayet ısrarlı ve istikrarlı şekilde,basmakalıp duygusal replikler sıralamış.
Samimi olarak etkilenen birisi,ne diyeceğini,nasıl yaklaşacağını bilemezdi diye düşünüyorum.

Fazlaca riya gördüm sanki ve kiralık ev bakmaya gidelim demesi hiç iyi sinyaller vermedi.
Ev tutacağım,sen beğen,ileride gelirsin gibi...
Düşünsene,sen nesisin ki evi sana danışacak ?

Boşver gitsin,bir daha böyle konulara girerse,uzatma,saçmalama diye kestiririm ben olsam.
2 akıl danıştın diye seni saf veya aciz sandı herhalde.

Kesinlikle. Sürekli kendini uydurmaya çalışıyor. Dinlediğim şeyleri dinlediğini bastırıyor, ortak nokta yaratır gibi davranıyor, hele ki bu ev meselesi başlı başına saçmalık. Kestirip attım. Üstelik sevgilisi var ya. Ben de "beğenirsen ilerde gelirsin" tarzı bir şey hissettim. Patavatsızca. Boşverdim zaten.

Kendimi nasıl rezil ve kepaze bir kadın gibi hissettim bilemezsin.
Bir kişinin "aldatıyor" demesi bile yeterli benim için.
Ayrılsa bile ben burada hazır beklemiyorum zaten. Aynı okuldayız diye her önüme gelenle birlikte olacak halim yok.
Cidden sinirlerim bozuldu, elim ayağım titredi. Arayıp ağzıma geleni sayasım geldi.

Ya yine de kendini öyle hissetme sen ona sadece arkadaş olarak yaklaşmış olabilirsin ama onun senden hoşlandığını anladığın an sadece selam verip geçmen en doğrusuydu.Geçte kalmış değilsin.Yıpratma kendini sen zaten bu insanla sevgili olmak isteseydin buraya konu açmazdın diye düşünüyorum.Otur konuş senin ona karşı hiçbir duygunun olmadığını,arkadaş kalmanında zor olduğunu söyle.Ama bunu bağırmadan yap sakince anlat anlayacaktır.Anlamazsa da hattını değiştirirsin gördüğün yerde selamını alır geçer gidersin.
Bende ilk kazandığım sene arkadaşlarla konuşurduk üst sınıftaki kızlar uyarırdı.Sakın ilk senenizde üst sınıftan biriyle çıkmayın,çıkıcaksanızda düzgün tanıyın.Çünkü sizi çömez görüp gününü gün etmek isteyecektir,zaten ilk senesi birilerine tutunmak isteyebilirler diye düşünürler derlerdi.

Aradı konuştum yine başladı direkt konuları değiştirmelere,
"Sen o kötü insanlar yüzünden böyle düşünüyorsun, kimseye güvenemiyorsun"
"Yemeğe çıkalım bi görüşelim"
"Görüyorsun işte hemen seni unuttu, onla bunla takılıyor işte"

Böyle saçmalıklar sıraladı. Yorum yapmasına engel oldum bu sefer. Çıkmayacağım dedim, istemiyorum dedim. Bu kadar.

Ne ısrarcılık yaa.Burda ben bunaldım okurken sen nasıl sıkılıyorsundur kim bilir.Hayır merak ediyorum sen ona bunların yanlış olacağını kız arkadaşı için kötü olacağını söyledikçe o ne söylüyor?Bu durumda ben 'ee peki mutsuzsanız ilişki neden devam ediyor' derdim sırf meraktan.O kişinin mantığını hala anlamış değilim.

Son düzenleme:
uzunca bir zamana bırakın..kafası karışmış,o an için ilaçolarak sizi görmüş ve sonucunda sizi üzebilirr..kendinizi kaptırmayın,buluşma davetlerini kabul etmeyin..

Ya yine de kendini öyle hissetme sen ona sadece arkadaş olarak yaklaşmış olabilirsin ama onun senden hoşlandığını anladığın an sadece selam verip geçmen en doğrusuydu.Geçte kalmış değilsin.Yıpratma kendini sen zaten bu insanla sevgili olmak isteseydin buraya konu açmazdın diye düşünüyorum.Otur konuş senin ona karşı hiçbir duygunun olmadığını,arkadaş kalmanında zor olduğunu söyle.Ama bunu bağırmadan yap sakince anlat anlayacaktır.Anlamazsa da hattını değiştirirsin gördüğün yerde selamını alır geçer gidersin.
Bende ilk kazandığım sene arkadaşlarla konuşurduk üst sınıftaki kızlar uyarırdı.Sakın ilk senenizde üst sınıftan biriyle çıkmayın,çıkıcaksanızda düzgün tanıyın.Çünkü sizi çömez görüp gününü gün etmek isteyecektir,zaten ilk senesi birilerine tutunmak isteyebilirler diye düşünürler derlerdi.

Ne ısrarcılık yaa.Burda ben bunaldım okurken sen nasıl sıkılıyorsundur kim bilir.Hayır merak ediyorum sen ona bunların yanlış olacağını kız arkadaşı için kötü olacağını söyledikçe o ne söylüyor?Bu durumda ben 'ee peki mutsuzsanız ilişki neden devam ediyor' derdim sırf meraktan.O kişinin mantığını hala anlamış değilim.

İnan ki arkadaş olarak yaklaştım. Başka ne amacım olabilir ki. Okula başlar başlamaz birilerini tanıyabilirim tabi ki ama direkt bir ilişki içine girmek için çok erken diye düşünüyorum.
Anlattım zaten açıkça. Napıyorsun falan diye sms atıyor sürekli bir iletişim istiyor sanırım ama bana uymaz bu şekilde. Bağırmam zaten neden bağırayım, sakin bir hayatı seviyorum ben. Okulda karşılaşmamak en büyük isteğim. Yani kimseye tutunmaya da ihtiyacım yok.

Evet çok sıkıldım. Aşırı ısrar ediyor buluşmak için. Düzgünce anlattım buluşmayacağımı ve bunun beni rahatsız ettiğini. Umarım tekrarlanmaz bu olaylar. Sevgilin için kötü olacak dedikçe de; "o böyle şeylere takılmaz" diyor. Bence yalan. Böyle geniş bir kız yoktur diye düşünüyorum.

uzunca bir zamana bırakın..kafası karışmış,o an için ilaçolarak sizi görmüş ve sonucunda sizi üzebilirr..kendinizi kaptırmayın,buluşma davetlerini kabul etmeyin..

Sevgilisi olan bir erkeğe nasıl kendimi kaptırayım zaten? Kabul etmiyorum hiçbir şekilde...

Her neyse, newbieye coken 3. sinif iblis gibi davranmasin sana. Kiz arkadasiyla cok mutsuzsa iliskisini bitirir. Aglama duvari misin sen?
Mericlik yapmayi kesmesini soyle, acik acik konus rahatsiz oldugun noktalari.
Aciklamasini illa ki yapacaktir.

yağmurcum, nasılsın?

twitterdan farkettim sevgilinden ayrıldığını. konuşmak istiyordum seninle ama pek müsait olamadım.
sen gönlünden geçeni yap canım.
:16::16:

Her neyse, newbieye coken 3. sinif iblis gibi davranmasin sana. Kiz arkadasiyla cok mutsuzsa iliskisini bitirir. Aglama duvari misin sen?
Mericlik yapmayi kesmesini soyle, acik acik konus rahatsiz oldugun noktalari.
Aciklamasini illa ki yapacaktir.

PM bakar misiniz

Son düzenleme:
Allah askına bırak sunu ya anlamadınmı nıyetını erkeklerın hepsı kopekkk serefsızlerrr...

yağmurcum, nasılsın?

twitterdan farkettim sevgilinden ayrıldığını. konuşmak istiyordum seninle ama pek müsait olamadım.
sen gönlünden geçeni yap canım.
:16::16:

Yaa cok ozur dilerim nickten taniyamadim twitter hesabini hatirlayamadim, neydi bana pm atar misin twitterini :)

İyiyim canim problem yok, okulla falan ugrasiyorum. Evet ayrildik. Konusunu pek acmiyorum ama. Normal ve duzgun bir sekilde bitirdik. Sorun yok :)

Yaa cok ozur dilerim nickten taniyamadim twitter hesabini hatirlayamadim, neydi bana pm atar misin twitterini :)

İyiyim canim problem yok, okulla falan ugrasiyorum. Evet ayrildik. Konusunu pek acmiyorum ama. Normal ve duzgun bir sekilde bitirdik. Sorun yok :)

sevindim problem olmadığına. hazırlığı da geçtin sanırım?
her şeyin yolunda olması süper :)

yazdım twitterdan, hatırlayacaksın:16:

sevindim problem olmadığına. hazırlığı da geçtin sanırım?
her şeyin yolunda olması süper :)

yazdım twitterdan, hatırlayacaksın:16:

Aaaa şimdi hatırladım işte, daha doğrusu tanıdım :)))
Evet geçtim hazırlığı. Her şey iyi gidiyor bakalım :)

Son düzenleme:
Back