Merak Edilen Seks Soruları

Seks yaparken partnerin ustunden cikolata, kremsanti falan yemek yapilabilir de anca kadina yapilir bence. Erkege nasil yapican? Killarin arasindan yala yala, igrenc :KK1:

Bugun de hayalim cikolata ve kilsiz bir koca ahaha :KK70:

Yorumlari okuyunca midem bulanmadi degil. Simdi yarin recel yerken icinden kil cikacakmis gibi gelecek : (

Ayyyyy gül gül yerlerdeyim agzım bir metre acık gözlerimden yaslar geliyor ayhhhhh saat5:33 esim ynmda uyndrdm gülmkten kızlar ...

önemli olan erkeginizi tatmin etmeniz siz nadıl tatmin olmak istyrsanız öyle ypmm etmm bayanlar eşinizi farklı kadınların ellerinde görmek istemezsiniz dimi..

reçel yapışır da nutella falan fena olmaz aslında :KK55::cool:

güzel kaynatmışsınız çok güldüm de şunu okuyunca tahrik olmak varken ne diye tiksindiniz üzülüyorum anormal miyim diye

Yorumlar çok fena olmus.
Sevistigin insandan tiksinemezssin ki yazan arkadaşların bir kısmının yaşı küçük sanrm.
Cook extrm şeyler değil ama toplum olarak illa kapatp konuyu başka yere taşıma ihtiyacı hissediyoruz değişmez Turk mantgmz işte:KK66:

hahaha :)) yazılanlar da tatlı ama milletçe gülmeyi güldürmeyi iyi biliyoruz seviyorum böyle olmasını.

Reçel, dondurma, nutella olayını sevgilisinin göğsü kıllı olanlar dert etsin, benlik bi durum değil. :KK70:
Tavsiyeler iyiymiş bu arada, ince ve uzunsa, kalın ve kısaysa falan... :KK70:

X