• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir evliliğin anatomisi

saray yapanlara oy verenler düşünsün orasını paranızla 1000 odalı saray yapıldı kalkıp soran yok. çocuklara kullanılsa o para?

Cok dolusunuz anliyorum. Ayni seyleri ben de dusunuyorum ama milletimiz cevabini sandikta verecektir inaniyorum buna. Biraz sakin olmayi deneyin bazi konularda adiniz bile geciyor ortalik karistirici diye, lutfen biraz sakin.

herkes sizle aynı düşünmek zorundamı ben çıkmıyorum mesela karşı.
ülkemize yapılıyor o saray şahsi değil..
Ha eğer bu düzeni beğenmiyorsan kendini güzel bir şekilde ifade edeceksin ...

sen gidip o sarayda oturabiliyormusun ülkemize yapılıyorsa?
kültür merkezi o değil hatırlatırım.

Devletin işi yok gelip kadınlar kulübünde sarayla ilgili kim yorum yapmış diye okuyacak. O yüzden buraya yazıcaz bizde . sonrada senin egon için sana kanıtlıycaz. çok komiksin .

burada birisi cumhurbaşkanına başbakana küfür etsin bak nasıl okuyorlar.
kaç tane siteye dava açıdı küfür ve hakaretten bilirmisiniz?

Ne kadar vicdanlı olduğunuz aşikar.

herkes sizle aynı düşünmek zorundamı ben çıkmıyorum mesela karşı.
ülkemize yapılıyor o saray şahsi değil..
Ha eğer bu düzeni beğenmiyorsan kendini güzel bir şekilde ifade edeceksin ...

ben dedim bir kaç sayfa öncesi

hiç yanıltmıyorsun sibel tam gaz ileri ezip geçiyorsun...

her ortam da kavgacısın üslüp denen bir şey yok sende
Kızlar boş verin. Bunun amacı bu zaten. Uzadıkça amacına ulaşıyor. Tamamen provokatör.

Konuya dönelim biz.

vergi vermemek suçtur ama siz vergi kaçırmanın yolunu bulduysanız söyleyin ben de yapayım.
Şikayet ettiğiniz düzene ortak olmak da anlamsızdır. Hem şikayet et hem paşa paşa vergini ver:)
Boş teneke çok ses misali sizinki...Laf çok icraat yok

sizde belirtişsiniz farkındasınız siz eşinizle aynı evi paylaşan iki arkadaş gibi olmuşsunuz, bunun doğru olmadığı da aşikar zaten..
eşinizi alıp karşınıza konuşun diyeceğim mutlak bunuda yapmışınızdır, eşiniz yine dinlememiştir... kendi zevklerine düşkün bencil bir insan anlaşılan...

bir gün akşam eşiniz gelmeden siz hazırlanıp eşiniz geldiğinde de çocuk sana emanet bugünde ben gidiyorum deseniz nasıl bir tepki verir acaba...
eşinizin hiç bir şey demesine izin vermeden kapıdan çıkıp gidin bir süre gelmeyin eve çocukla baş başa kalıp ilgilesin belkide eşinizi sarsacak kendine getirecek bir şey olur, aklı başına gelir...

Şikayet ettiğiniz düzene ortak olmak da anlamsızdır. Hem şikayet et hem paşa paşa vergini ver:)
Boş teneke çok ses misali sizinki...Laf çok icraat yok

tek başına olsaydı o işler komünistler şimdiye iktidardaydı ya da sosyalistler falan.
ben düzen için oy veriyorum ama ölen madencilerin aileleri bile gidip hükümet diyorsa orada yapaak bişey yok demek ki memnunlar ezilmekten.
boş tenekeyi herkesi görüyor.

konu nun başı bdv, şimdi okudum. yorum yazayım dedım son sayfaya geldım Türkiye gündemi. sayfayı mı karıstırdım dedım ama yok.. ben bu işten anlamadım..

tek başına olsaydı o işler komünistler şimdiye iktidardaydı ya da sosyalistler falan.
ben düzen için oy veriyorum ama ölen madencilerin aileleri bile gidip hükümet diyorsa orada yapaak bişey yok demek ki memnunlar ezilmekten.
boş tenekeyi herkesi görüyor.

hanımefendi bunları konuşmanın mecrası burası değil.
sizin gibi her çalışan vergisini ödüyor.
memnun olmayan gidiyor sandıkta oyunu kullanıyor.

ama bunu tartışmanın yeri bu hanımefendinin konusu değil...

Back
X