benim eşimin yapısı bu. arkadaşlarıyla çok nadir buluşur zaten.. ayda bir belki. ama vakıf onun çok bağlı olduğu çok sevdiği, yani eşimin ruhu orada huzur buluyor anlıyorum onu aslında.Fazla aktif evli bir erkeke haftada 1 en fazla defa dışarıya yalniz çikmali 15 te 1 yada 2 defa arkadaşlariyla bir cay kahve ıcebilir bu normaldir sizinki evi otel gibi kullaniyor olmaz bu kadar çok fazla....
bence şikayet etme hiç :) eşin geçimli bir insansa öp başına koyBen eşimi 7/24 görmekten beni bunalmasından şikayetciyim sen ise görmemekten..Allahim bu nasil bir dünya...
Geçimli huyu suyu iyi ama çalışmamasindan şikayetçiyim..ve sürekli göre göre artık bir zaman sonra bunalıyorsun büyüklerimiz der ya erkeğin evde olanı iyi değil aynen öyle Afedersiniz yani artık tualete bile beraber gidiyoruz neredeyse.insan daralıyor..üzerine maddi sıkıntı da eklenince ben artık sevgimden şüphe duyar oldum hani ona da dedim seni sevmiyorum artık ama o diyor seviyorsun ama içinde olan sevgi beni hergün göre göre yok oldu..hani sürekli evde olduğunu düşün ama herseyi sen yapıyorsun tüm yük senin omuzlarinda..yemek,bulasik,çamaşır çocuk bakımı,temizlik vs..ve onun orda öylece oturup cep tlf oyunları oynaması sigara İçmesi keyif yapması sinirini bozuyor sen kafanı kaşıcak zaman bulamazken o keyif yapıyor...biz bu yüzden suan bosanma noktasina geldik...bilmiyorum yani ama sen görememekten yakınıyorsun aklim karıştı...bence şikayet etme hiç :) eşin geçimli bir insansa öp başına koy
Valla tarihe bakmasaydim ayni konuyu okuyorum zannederdim.hiç yaaa, süper olurdu tabi....
yok söyleyen olmamıştı ama kimin konusuydu çok merak ettim tam dert ortağım olacak insan olabilir o
Vakif islerine kosuyor ne hos ama orada sevaba girerken evde yiprattigi esine ve az zaman ayirdigi yavrusuna haksizlik edip gunaha girdigini fark etmiyor mu acaba? :/ Bence bunu anlatin. Orada iyi bir sey yaparken bize kotu seyler yapmis oluyorsun deyin. :/
zaten hiç anlamam bu vakıf makıf işlerinde neden çalışır ki insan boşa yani yok yere kendini yıpratmak.. ama bence o vakıfa çok yayıldıysa orada başka işler dönüyor olmasın
devletin bakanlığı var birimleri var bize mi kaldı milletin derdi?
ben devlet o işleri yapsın diye vergi veriyorum tonla bir de gidip çalışacakmıyım?
Ay bu üye muhteşem zatenn... hep öyle yanii... hiç takılıp kalıncak yorumlar değil. Aksine adı görülünce pas geçilcek yorumlar..Şu yorumlarda takılı kaldım, konuyu okumayı falan bıraktım.
pas geçsen bir şey, geçmesen bir şey.Ay bu üye muhteşem zatenn... hep öyle yanii... hiç takılıp kalıncak yorumlar değil. Aksine adı görülünce pas geçilcek yorumlar..
Sussam olmuyor susmasam olmaz diorsun:-Dpas geçsen bir şey, geçmesen bir şey.
Yani illa yazdırıyor. Bu derece bir şey.
Hitlerrr, nerdesin Hitlerr, gel bi de burdan yak :/Ay bu üye muhteşem zatenn... hep öyle yanii... hiç takılıp kalıncak yorumlar değil. Aksine adı görülünce pas geçilcek yorumlar..
öyle bir şey gerçekten. yani insanı ciddi azmettiriyor.Sussam olmuyor susmasam olmaz diorsun:-D
Geçimli huyu suyu iyi ama çalışmamasindan şikayetçiyim..ve sürekli göre göre artık bir zaman sonra bunalıyorsun büyüklerimiz der ya erkeğin evde olanı iyi değil aynen öyle Afedersiniz yani artık tualete bile beraber gidiyoruz neredeyse.insan daralıyor..üzerine maddi sıkıntı da eklenince ben artık sevgimden şüphe duyar oldum hani ona da dedim seni sevmiyorum artık ama o diyor seviyorsun ama içinde olan sevgi beni hergün göre göre yok oldu..hani sürekli evde olduğunu düşün ama herseyi sen yapıyorsun tüm yük senin omuzlarinda..yemek,bulasik,çamaşır çocuk bakımı,temizlik vs..ve onun orda öylece oturup cep tlf oyunları oynaması sigara İçmesi keyif yapması sinirini bozuyor sen kafanı kaşıcak zaman bulamazken o keyif yapıyor...biz bu yüzden suan bosanma noktasina geldik...bilmiyorum yani ama sen görememekten yakınıyorsun aklim karıştı...
aynısı. ben eskiden çok takardım kafaya, bebek doğunca ilgi alanım bebeğe kayınca eşimin ipini gevşettim biraz, eskiden telefonla sürekli dürtüklerdim, nerdesin ne zaman geliyosun gibi... ama şimdi aklıma gelmeyinceonu aramak, o da vakıf işlerini bitirip hemen geleceğine üstüne arkadaşlarıyla iki çay içip gelmeye başladıAy konuyu okurken kendi evliligimin anatomisini okudum sanki.benimkide evi otel gibi kullananlardan.benimkinin vakifi yok ama hobileri var.sanirsin totosunda kurt var ne evde oturur ne gittigimiz bi yerde oturur.adamin yuzunu bi yemek yerken bide yataga yatarken goruyorum.gecen kurabiye yapim sirf aksam cay demler yer icer sohbet ederiz diye kurabiyeler hala masanin ustunde kuflencek nerdeyse biz hala oturup cay icip sohbet edip kurabiye yicez.aslinda cok icler acisi bi durum.bende evlilimi hic boyle hayal etmemistim.bisey desem neyin eksik ne istesen yapiyorum diyor.cok sukur hicbiseyim eksik degil ne istesem ikiletmez hemen alir gelir ama kocam ve bana olan ilgisi eksik.bu sorunu nasil asicaz bilmiyorum.
evet canım ev arkadaşlığına daha yakın bir şey. tabi ki suç biraz da bende, ben biraz zorladım, eşim değişmeyince hatta beni huzursuz etmeye başlayınca ben de çok üstelememeye başladım. kendimce kendime iş bulurum da eşimin de eve hapsetmişim sanki onu gibi bana tuhaf tuhaf davranmasını görmem en azından dedim.Yasadigin evlilik degil, ev arkadasligi. Bunun suçu birazida sende, bu kadar uzun zamandir böyle seylere müsade ettin diye. Adam sirf alkollik degil diye, her aksam kahveye gitmiyor diye, ihmalkarligini dogru kilmaz. Sonuçta nereye giderse gitsin, karisini, küçücük bebegini ihmal ediyor.
Bu nasil 5 yil sürdü onu anlayamiyorum. Bu neyin sabiri? Keske bebek yapmadan önce söz almanin yerine tavirini koysaydiniz. Önemli olan sadece bebek için evde kalmak degil, ISTIYEREK evde kalmaktir. Bu adamin seni sevdigindende süphe ediyorum. Insan sevdigi insan ile en basit koltukta sarilarak televizyon izlemek ister, yogun is gününden sonra birbirini özler. Sanirim artik o kadar alismissin ki duruma, hersey sana normal geliyor.
Sen artik o adamin sana es olmadigini kabul etmissin. Bunu beynin ile kabul etmissin, iyi tamamda, bebek ne oluyor? O'da mi mecburen asil babasinin olmadigini kabul etmek zorunda? Daha çok küçük felan deme. 3 aylik bebek bile iyi bir babaya sahip oldugunda o bebek onu görünce nasil gülüyor biliyormusun? Bebek simdi bile babasinin kucagina gitmek istemiyor. Normal tabiki, kokusunu tanimadigi birinin kucagina gitmek istemez tabiki yavrucak.
Senin pasifligin artik bitmesi gerek. Sirf tartisma olmasin diye hem sen, hem bebegin aci çekiyorsunuz. Bir daha geç geldiginde artik kapiyi kilitle, eve girmesin. Biraz tavrini koy. Gerekirse hatta annenlere git, orada bir kaç gün kal. Adam su an istedigini yapiyor, biliyor sen sadece biraz tantana yapip sonrada susacagini. Birazda seni kaybetmekten korksun. Ki bu bile benim için iyi bir neden degil. Seni sevdigi için, bebegi için evde kalmasi gerekiyor, senin onu birakacagindan korktugu için degil. Ben olsam 5 yil bekliyemezdim bile, derhal bosanirdim sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?