tamam herkes kanlı bıçaklı ayrılmak zorunda değil. ama bu buluşmanın odak noktası o kızsa gidilmemesi doğru olan bence. ortak bir arkadaşlarının kutlama yemeği olsaydı örnek veriyorum gidin beraber. ama şu durumda hiç hoş değil. ayrıca kezbanlık da değil. bunu kıskançlıktan ilişkisi biten bir sevgilinin gayet normal karşılaması gerekir.
Sevgiliniz biraz fazla rahat gibi geldi bana.
Üstelik bunu arayan kız kıskançlık krizlerine girdiği için ayrılmışlar cok komik kızın davranışları. Bence kız hala unutamamış sizin aranızı bozmak için çağırıyor kesinlikle gitmeyin. Biraz pusuya yatın bekleyin baktınız ki tekrar aramış falan gizlice erkek arkadaşınızın telefonundan numarasını alıp arayın, senin gibi kıskanç birinin bencilce sevgilimi araması cok saçma uzak dur bulaşma diye bir güzel azarlayın. İciniz soğur en azından.
Erkekler biraz saf oluyor dicem ama eski ilişkisinden az çok sizin de tepki göstereceğinizi bilmesi gerekirdi erkek arkadaşınızın.
Eski sevgilinin sevgilisi senin sevgilini ariyo kiz ariyo öyle mi ?
Erkek arkadaşın olgun adammış sevgiliAstoria ’cım . Hani gitmek için ısrar etseydi ne biliyim ‘gidelim yeaaaaa’ tarzı bir inatta bulunsaydı , dellen , kız derdim . Ama adam zaten ‘hayır’ demiş . Hangi dangalak vermiş ki sormadan etmeden erkek arkadaşının numarasını ¿ hiç sevmediğim şeyler.
Bence hayır denmiş olmuş bitmiş hiç üstünde durma , boşver önüne bakilişkinin keyfini çıkar !
Ben o kızın saçını başını yolarım vala ne cürret yani :)Hayır, sevgilimin eski sevgilisi arıyor. Karışmış baya.
Sevgilin de kasiniyo sanırım sen öyle bi durum da olsan ne derdi acapKuşum ben dellendiğim için hayır demek zorunda kaldı. Başta ortak arkadaşlarına öyle demiş ama kız arayınca "Bir Astoria'ya sorayım" demiş, bana da "Gitsek mi acabaağğğ mıııı?" yapınca ben dellendim.
Ben o kızın saçını başını yolarım vala ne cürret yani :)
Vala çok genişlik aynen sen hiç saçını başını yolla yolunacak var baksanaValla onun değil ama kendi saçımı başımı yoldum cidden sinirden. Bu ne rahatlık, ne genişlik ya; ben de kendi eski sevgilimi çağırayım, onun da yeni sevgilisi olmuş. Hep birlikte geniş geniş takılalım oldu olacak. Bunu erkek arkadaşımın yüzüne de dedim bu arada bozuldu. Şu an aramız bozuk.
Bence bu bulusmayi organize et ve izlebenim eski erkek arkadaşım çağırsa kendisi koşa koşa gidecek herhalde.
Bence bu bulusmayi organize et ve izle
En azindan eglenecegin kesin asto
Ay salağa bak tövbe tövbe. Şu eski sevgilileriyle bir daha suratına bakmamak üzere ayrılan kaç yiğit kaldık acaba yaanladığım kadarıyla cool ve medeni bir insan profili çizmeye çalışıyor ama medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavarın o tek dişini de söküveririz valla
Bu iyiydi valaAy salağa bak tövbe tövbe. Şu eski sevgilileriyle bir daha suratına bakmamak üzere ayrılan kaç yiğit kaldık acaba yaanladığım kadarıyla cool ve medeni bir insan profili çizmeye çalışıyor ama medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavarın o tek dişini de söküveririz valla
Valla onun değil ama kendi saçımı başımı yoldum cidden sinirden. Bu ne rahatlık, ne genişlik ya; ben de kendi eski sevgilimi çağırayım, onun da yeni sevgilisi olmuş. Hep birlikte geniş geniş takılalım oldu olacak. Bunu erkek arkadaşımın yüzüne de dedim bu arada bozuldu. Şu an aramız bozuk.
Seni kıskandırmak için yapmış olabilir mi acaba ? Erkeklerin bazen kot kafası başka çalışıyorKuşum ben dellendiğim için hayır demek zorunda kaldı. Başta ortak arkadaşlarına öyle demiş ama kız arayınca "Bir Astoria'ya sorayım" demiş, bana da "Gitsek mi acabaağğğ mıııı?" yapınca ben dellendim.
Valla onun değil ama kendi saçımı başımı yoldum cidden sinirden. Bu ne rahatlık, ne genişlik ya; ben de kendi eski sevgilimi çağırayım, onun da yeni sevgilisi olmuş. Hep birlikte geniş geniş takılalım oldu olacak. Bunu erkek arkadaşımın yüzüne de dedim bu arada bozuldu. Şu an aramız bozuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?