cevap yazabilmem için bazı şeyleri daha açık yazman lazım.öncelikle eşinle özel hayatınız nasıl.uzak mısınız?eğer uzun aralıkla oluyorsa sonuçta erkeğin fiziki olarak rahatlaması lazım.vücutta bunu uykuda bilinç dışı olarak yapabilir.illaki birini hayal etmesine gerek yok.
ha diyelim ki aranızda bir sorun yok.sık sık birlikte oluyorsunuz o zaman da diyebilirim ki eşinin hormanları üst seviyede ve ona yetmiyor.
hemen aklına fesatlıklar getirme.
evli bir erkekte rüyalanma neden olur ? internette o kadar araştırdım cvbını bulamadım sadece bulduğum erkek hayal ettiği kadı rüyasında görüyormuş öğle mi acaba bileniniz var mı ? ve sürekli eşi bu durumu yaşayan varmı ....
ayda 2 yada 3 kez birlikte oluyoruz eşim isteksiz benide o hala getirdi .... hadi yatalım dediğim zaman bugun cuma pcnn basındayım gec yatagım falan diyo ...sabahta böyle bi durumla karsılaşmam takdir edrsiniz ki çok sinir bozucu ve fesatlıklarda aklıma gelmiyo değil..
fizikiyi gectim duygusal olarak bile bişi paylaşamıyoruz ..neden böyle dediğim zaman karakteri değilmiş sevgisini gösteremiyormuş
Aklına kurt düşürmek istemem ama sağlıklı bir erkek ayda 2-3 kez birlikte olmaz canım...Aldatma olayı olabilir mi ?
bire bir aldatma olacagına hiç ihtimal veremiyorum .. evinden işine işinden evine bi adam saklısı gizliside yoktur tlf nu hep benm elimde int.. şifrelerini bilirim .... ama nihayetinde gözüde kör kulagı sağır değil ...nihayetinde bir erkek ve nefsi var .....
bi başkasına karsı bişey hissetme ... karsı cinsten etkilenme gibi şeyler aklıma geliyor .... çünkü ne duygusal bi bağ hissetiriyor ne sevgi gösteriyor
Ama canım başka bir konunda eşimin başka bir msn adresini yakaladım demişsin...Bu dediklerinde ihtimal dahilinde olabilir..Yoksa evli durmanızın ne anlamı var ki ? senin isteklerini gidermeyip ben sevgimi gösteremiyorum diyorsa ya bir kadın vardır bu durumun altında, ya karşı cinsten hoşalnıyordur, ya cinsel problemleri vardır..
biz evleneli 3 yıl olucak hiç başıma gelmedi farketmedim olsaydı farkederdim...
ama evlenmeden hep beni rüyasında gördüğünü söylemişti eşim:
hatta ilişkiye girmeyeli aylar oldu: hamilelik,lohusalık,şimdide bebek falan
ama genede hiç olmadı eşimde böyle bişii
şüphelendiğin başka durumlar var mı?
bi takibe al bakalım çaktırmadan
ayda bi kere iki kere olması cinsey problemdir
sizle yada kendiyle alakalı
öneceden en az hafatda bi kez olup şimdi olmuyorsa sorunu sizle çünki çevreyle alaka kurmuş demektir
eğer eskidende böyleyse sorun ondadır
kaç yıllık evlisin?
canımın içi ya 24 yaşındamısın Allah yardımcın olsun
istemeyerekmi evlendiniz :44:
adam senin yanında bile bakabiliyormuş nedenebilirki
ayda 2-3 kez cok az..Neden ßoyle diye hic sordunmu esine konustunuzmu.. Az oldugu icin,uyurken olmasi normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?