Bir erkekte rüyalanma neden olur?

caldion78

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
1.035
10
158
İstanbul
evli bir erkekte rüyalanma neden olur ? internette o kadar araştırdım cvbını bulamadım sadece bulduğum erkek hayal ettiği kadı rüyasında görüyormuş öğle mi acaba bileniniz var mı ? ve sürekli eşi bu durumu yaşayan varmı ....

cevap yazabilmem için bazı şeyleri daha açık yazman lazım.öncelikle eşinle özel hayatınız nasıl.uzak mısınız?eğer uzun aralıkla oluyorsa sonuçta erkeğin fiziki olarak rahatlaması lazım.vücutta bunu uykuda bilinç dışı olarak yapabilir.illaki birini hayal etmesine gerek yok.
ha diyelim ki aranızda bir sorun yok.sık sık birlikte oluyorsunuz o zaman da diyebilirim ki eşinin hormanları üst seviyede ve ona yetmiyor.
hemen aklına fesatlıklar getirme.

Bu cinsel isteğin artık bir yerden sonra ruyayla giderilmesidir canım...Bekâr erkeklerde çok oluyormuş bu tanımadıkları bir kadını rüyalarında görürler ve ihtilam olurlar..Normal bir durum yani.. :) Biz kadınlarda da olan birşey..

Evli erkek ya da kadın da görebilir bu tip rüyalar..Eşinin böyle bir durumu mu var ?

ayda 2 yada 3 kez birlikte oluyoruz eşim isteksiz benide o hala getirdi .... hadi yatalım dediğim zaman bugun cuma pcnn basındayım gec yatagım falan diyo ...sabahta böyle bi durumla karsılaşmam takdir edrsiniz ki çok sinir bozucu ve fesatlıklarda aklıma gelmiyo değil..
fizikiyi gectim duygusal olarak bile bişi paylaşamıyoruz ..neden böyle dediğim zaman karakteri değilmiş sevgisini gösteremiyormuş

Bunun hayal etmekle ya da düşünmekle ilgisi yok; adı üstünde rüya. Bekarken nasıl normal karşılanıyosa evliyken de aynı şekilde olmalı. Tek bir fark var; evli ve düzenli cinsel yaşamı varsa rüyanlanma olasılığı düşer.

Hiç başıma gelmedi böyle birşey, olduysa bile farketmedim. Biz bile rüyamızda görebiliyorken eşlerimiz de görebilir.

Aklına kurt düşürmek istemem ama sağlıklı bir erkek ayda 2-3 kez birlikte olmaz canım...Aldatma olayı olabilir mi ?

Aklına kurt düşürmek istemem ama sağlıklı bir erkek ayda 2-3 kez birlikte olmaz canım...Aldatma olayı olabilir mi ?

bire bir aldatma olacagına hiç ihtimal veremiyorum .. evinden işine işinden evine bi adam saklısı gizliside yoktur tlf nu hep benm elimde int.. şifrelerini bilirim .... ama nihayetinde gözüde kör kulagı sağır değil ...nihayetinde bir erkek ve nefsi var .....
bi başkasına karsı bişey hissetme ... karsı cinsten etkilenme gibi şeyler aklıma geliyor .... çünkü ne duygusal bi bağ hissetiriyor ne sevgi gösteriyor

Ama canım başka bir konunda eşimin başka bir msn adresini yakaladım demişsin...Bu dediklerinde ihtimal dahilinde olabilir..Yoksa evli durmanızın ne anlamı var ki ? senin isteklerini gidermeyip ben sevgimi gösteremiyorum diyorsa ya bir kadın vardır bu durumun altında, ya karşı cinsten hoşalnıyordur, ya cinsel problemleri vardır..

cinsel ne problemi olur nasıl anlayabilirim

biz evleneli 3 yıl olucak hiç başıma gelmedi farketmedim olsaydı farkederdim...

ama evlenmeden hep beni rüyasında gördüğünü söylemişti eşim:
hatta ilişkiye girmeyeli aylar oldu: hamilelik,lohusalık,şimdide bebek falan
ama genede hiç olmadı eşimde böyle bişii

şüphelendiğin başka durumlar var mı?
bi takibe al bakalım çaktırmadan

Şöyle canım psikolojik ya da bedenen bir sorun yüzünden ereksiyon sorunu yaşıyor olabilir..Sertleşememe sorunu vardır ne bileyim isteksizliği bana garip geldi..Hadi bilgisayar basında gecenin bir vaktine kadar ne yapabilir ki bir erkek sence ? el yordamıyla kendini masturbize de ediyor olabilir...Cinsellik yemek içmek gibi doğal bir süreç..Öyle ki bireyler evlenmeden de cinsel ihtiyaçlarını el yordamıyla tatmin ediyorlar bu kadar normal birşeyi eşin bir evlilik akdinde ne diye sende gidermeye çalışmıyor işte burada durup düşünmen lazım.

ayda bi kere iki kere olması cinsey problemdir
sizle yada kendiyle alakalı
öneceden en az hafatda bi kez olup şimdi olmuyorsa sorunu sizle çünki çevreyle alaka kurmuş demektir
eğer eskidende böyleyse sorun ondadır
kaç yıllık evlisin?

valla cnm ben evlenmeden öncede hep takipteydim evlendikten sonra o konuda olsaydı çoktan yakalardım ....
ama bi dışarı falan cıktığımızda ben yanındayken başka bi kadına bakabiliyor ... sonra bende sinirlenip kavga cıkarınca sen bana nasıl güvenmezsin diyor bilinçli bakmadım vs... ondanda ileri gidecegini düşünmem açıkçası .. ama o bile bir aldatma ..... kabullenemem böyle bişeyi kadı ki beni duygusal olarak eksik bırakırken ve bütün sucu benm üzerime yıkmaya calısıp hep huzur bozanın benm olduğumu söyleyip psikolojik olarak beni çökertiyor

4 cü yılımızdayız artık ... evlendiğimiz ilk günler bile istekli değildi haftada bir falan oluyordu ....ilk başlarda çok kafama takmıştım ama artık bu benm problemim değil çünkü bende istekli değilim artık ....
en zaından kocam olduğunu duygusal olarak hissettirse yeter bana ... 24 yasındayım benmde duygularım hislerim var iki çocuk annesiyim .. ama sadece anneyim gerisi yok

canımın içi ya 24 yaşındamısın Allah yardımcın olsun

istemeyerekmi evlendiniz :44:
adam senin yanında bile bakabiliyormuş nedenebilirki

ayda 2-3 kez cok az..Neden ßoyle diye hic sordunmu esine konustunuzmu.. Az oldugu icin,uyurken olmasi normal

Son düzenleme:
canımın içi ya 24 yaşındamısın Allah yardımcın olsun

istemeyerekmi evlendiniz :44:
adam senin yanında bile bakabiliyormuş nedenebilirki

aslında severek evlendik öğleki her zaman eşimde der sen hiç bir zaman benm seni sevdiğim kadar sevmedin der .. niye böyle dediğine hiç bir zaman anlam veremedm oysa bende sevdimde evlendim ...
ama evlenmeden önce hep kibar nazik sevgisini sürekli dile getiren kadın ruhunu okşamayı bilen bi adam istedim kaldı ki kocamda eskiden öğleydi yani çıkma ve nişanlılık dönemlerimizde ..... ne zaman evlendik o zaman işte....ne ailecek bi oturmaya gitmeyi seven ... hadi gidelim dediğim zaman istemiyorum sen git diyen ... evlendiğim günden bu yana bütün akrabaglarıma oğlumla ben gitmişimdir o hep bekarlık arkadaşlarının yanına gitmiştir ... yani anlayacagınız biz hiç bir zaman aile olamadık .. bence aile demek birlikte bişeyler yapabilen birlikte bi yere gidipte oturabilen birlikte keyifli zaman gecirince oluyor .. bizde o yok o yokk... ben patlayıp bunları söyleyince ben yıkıcı oluyorum .... ben tatmin bilmez oluyorum .. ben hiç bir zaman mutlu olmayı bilmiyoruö vs.. vs.... yani bu adam eve saatinde gelip evine ekmek götürdü maddi olarak bize eksiklik göstermedi die ben minnetsiz huzur bozan biri oluveriyorum

Son düzenleme:
yani seni cinsel yonden ilk evlendiginiz gunlerde bile okadar cok arzulamadi?
Gorucu usulumu evlendiniz acaba?Diger yorumlari okumadim kusura ßakmayin aciklamis olabilirsiniz.

Peki farkli konularda nasil davraniyor size,sizi sevdigini hissediyormusunuz yani?
kadinlar hisseder ya.Egr her konuda ßoyle size deger vermiyorsa,ßosanmak kolay degil ama,dusuneßilirsin ßunu artik.

iki tane cocugum var sadece kendimi düşünerek asla boşanmam bu cocuklarıma haksızlık ve büyük bencillik olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…