iki tane cocugum var sadece kendimi düşünerek asla boşanmam bu cocuklarıma haksızlık ve büyük bencillik olur
neden ? cocuklarina cok iyi bir babami yoksa?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iki tane cocugum var sadece kendimi düşünerek asla boşanmam bu cocuklarıma haksızlık ve büyük bencillik olur
Kızlar erkekler biyolojik olarak dolar ve haftada 1 veya 2 kez boşalması gerekir. eşimle 5,6 gün birlikte olmayalım, sabaha olabiliyor ve uykumun arasında duyuyorum söyleniyor cenabet oldum ya diye sabah sabah duş alması gerekiyor. bu psikolojisi bozukken, kafası doluyken , isteksizken hiç farketmez. dolmasında kaynaklı sadece.kesinlikle aklına yanlış bir şey gelmesin
ya benm de takıldığım konu bu zaten evli yanında karısı varken nie dolar bu adam bende mi bi eksşiklik var diyorum ..
arzu ile dolmak değil bu..az yapmaktan kaynaklı isteksizce dolması, belli bir periyotta bence.... sadece hafta sonları sabah oluyorsa sorun olabilir ama kötü sitelere bakıyorsa zaten o esnada olur. bence hiç bir sorun yok. illa rüyada bir şey gördüklerini düşünmüyorum. ben çok kıskancım aklıma bu konuda yanlış bir şey asla gelmez
valla cnm ben evlenmeden öncede hep takipteydim evlendikten sonra o konuda olsaydı çoktan yakalardım ....
ama bi dışarı falan cıktığımızda ben yanındayken başka bi kadına bakabiliyor ... sonra bende sinirlenip kavga cıkarınca sen bana nasıl güvenmezsin diyor bilinçli bakmadım vs... ondanda ileri gidecegini düşünmem açıkçası .. ama o bile bir aldatma ..... kabullenemem böyle bişeyi kadı ki beni duygusal olarak eksik bırakırken ve bütün sucu benm üzerime yıkmaya calısıp hep huzur bozanın benm olduğumu söyleyip psikolojik olarak beni çökertiyor
ah bu rüyalanma ısını bır anlasambende göruyorum ruyamda boyle seyler bayan oldugum halde
gormek ıstemıyorum ama. yanlıs bırsey gıbı gelıyor
![]()
Rüyanda görmekten daha doğal bişi yok, bu bir rahatlama biçimidir, hatta bekarsan daha doğal, kendini suçlama.
yaza düğünüm var.. ama ben rüyamda nişanlımı yada bır erkek gormuyorumbu benı huzursuz eden
![]()
Olsun, bir suret göreceksin diye bir durum yok. Bazen rahatlarsın, kiminle olduğunu bilirsin ama yüzünü tanımazsın, bazen hiç tanımadığın biriyle olursun, bazen de sende olduğu gibi ne olduğunu bilmeden yaşarsın. Suçlama kendini ve huzursuz olma. Düzenli bir cinsel yaşamın olmaya başladıktan sonra yok denecek kadar az olacak.