Bir erkekte rüyalanma neden olur?

Kızlar erkekler biyolojik olarak dolar ve haftada 1 veya 2 kez boşalması gerekir. eşimle 5,6 gün birlikte olmayalım, sabaha olabiliyor ve uykumun arasında duyuyorum söyleniyor cenabet oldum ya diye sabah sabah duş alması gerekiyor. bu psikolojisi bozukken, kafası doluyken , isteksizken hiç farketmez. dolmasında kaynaklı sadece.kesinlikle aklına yanlış bir şey gelmesin

Kızlar erkekler biyolojik olarak dolar ve haftada 1 veya 2 kez boşalması gerekir. eşimle 5,6 gün birlikte olmayalım, sabaha olabiliyor ve uykumun arasında duyuyorum söyleniyor cenabet oldum ya diye sabah sabah duş alması gerekiyor. bu psikolojisi bozukken, kafası doluyken , isteksizken hiç farketmez. dolmasında kaynaklı sadece.kesinlikle aklına yanlış bir şey gelmesin

ya benm de takıldığım konu bu zaten evli yanında karısı varken nie dolar bu adam bende mi bi eksşiklik var diyorum ..

ya benm de takıldığım konu bu zaten evli yanında karısı varken nie dolar bu adam bende mi bi eksşiklik var diyorum ..

arzu ile dolmak değil bu..az yapmaktan kaynaklı isteksizce dolması, belli bir periyotta bence.... sadece hafta sonları sabah oluyorsa sorun olabilir ama kötü sitelere bakıyorsa zaten o esnada olur. bence hiç bir sorun yok. illa rüyada bir şey gördüklerini düşünmüyorum. ben çok kıskancım aklıma bu konuda yanlış bir şey asla gelmez

arzu ile dolmak değil bu..az yapmaktan kaynaklı isteksizce dolması, belli bir periyotta bence.... sadece hafta sonları sabah oluyorsa sorun olabilir ama kötü sitelere bakıyorsa zaten o esnada olur. bence hiç bir sorun yok. illa rüyada bir şey gördüklerini düşünmüyorum. ben çok kıskancım aklıma bu konuda yanlış bir şey asla gelmez

valla cıldırcam artık ara sıra nie evlendim ki diyorum ... evet başka sitelere örn .. kadın fotolarına falanda bakıyo ...
evdeki benide öğle giyinme acık böyle giyinme olmaz ...makyaj yapma .. dudagını sil uyarı uyarı ...

canım genelde bekar erkeklerde olur die biliyorum ama bir yerde evli erkeklerde oluyorsa başka kadını düşünür onunla rüyasında birlikte olur diye okumuştum ama sizde az oluyormuş birliktelik o nedenle rahatlaması için rüyasında olur böyle şeyler bir erkekeğin eşini istememeside ayrı bir sorun tabi genelde kadınlar istemez erkekler havada takla bile atar bu iş için güzel güzel konuş canım bunda ayıp bişey yok en iyi zamanını kolla eşinin ve aç konuyu umarım böyle sürüp gitmez va altından kötü bişey çıkmaz

düzenli şekilde boşalmıyorsa olur rüyasında. kendi isteğiyle olan bişey değil bu, eğer başka bi kadını düşünseydi kendi kendini tatmin ederdi. rüyasında oluyosa fiziki mecburiyetten oluyordur.

valla cnm ben evlenmeden öncede hep takipteydim evlendikten sonra o konuda olsaydı çoktan yakalardım ....
ama bi dışarı falan cıktığımızda ben yanındayken başka bi kadına bakabiliyor ... sonra bende sinirlenip kavga cıkarınca sen bana nasıl güvenmezsin diyor bilinçli bakmadım vs... ondanda ileri gidecegini düşünmem açıkçası .. ama o bile bir aldatma ..... kabullenemem böyle bişeyi kadı ki beni duygusal olarak eksik bırakırken ve bütün sucu benm üzerime yıkmaya calısıp hep huzur bozanın benm olduğumu söyleyip psikolojik olarak beni çökertiyor

erkekler her kavgayı her tartışmayı kadının üzereine yıkar
sen başlattın bahane arıyosun tartışmak için falan der
benim ki öyledir yada en azından
belki başka bi sorun vardır diiicem ama
aklıma burda arkadaşlarn yazdığından başka bişiii gelmiyo

2,5 yıllık evliyim benim eşimde de bazen oluyor hatta uzun zaman ilişkiye girmezsek hatta bende başta kızıyordum evlisin bekarken olsa neyse diye ama sonuçta olabilecek birşey eşimde inanki rüyamda wc ihtiyacına çıkıyorum hayatım diyor:1::1::1: ve oda işe gideceği için bazen kendi bile sinir oluyor canım takma ya böyle şeyleri:16:tabiki diğer problemleri normal değil yani seni suçlaması sende güzel güzel giyin evde onu cezbet ama yüzverme onun için yaptığını belli etme canım....özgüvenini tam tut kafanada takma....

ben böyle bir durumla hiç karşılaşmadım olduysada farketmedim:26:bence ayda 2 defa birliktelik az eşinede yetmiyordur fiziksel rahatlama için istek dışı böyle bir durum yaşıyor olabilir ama seninle bu kadar az cinsellik yaşaması doğru değil:50:erkek milletini anlamak imkansız:19:

Bu çok önemli bi mevzu bence, ayda iki üç defa oluyorsa yakın zamanda sıfır noktasına ulaşacaksınız anlamına geliyor..
Bir an önce çaresine bakın...çok gençsiniz... Benim şimdiki aklım olsaydı, çocuğumda yoktu (hala yok) kesin boşanırdım..
Hormonel hiç bir sebep yokken yüzümde sakal gibi tüyler çıkmaya başladı 8-9 yıldır kadınlığımı yaşamadığımdan dolayı... Ben buna bağlıyorum çünkü sebepsiz...
Çocuklarınız evet önemli, ama bu konuşarak çözülecek bir şey... Üstüne gitmezseniz siz de benim durumuma gelirsiniz ki bu insanda gereksiz agresiflikler yaratabiliyor...
Doğal olanı yaşamadığımızdan dolayı...

Ne demek sevgimi gösteremiyorum...
Benim eşim de evlilik terapistinin neden cinsellik yaşamıyorsunuz sorusuna şöyle demişti ;uygun ortam oluşmuyor!! :53: neredeysee 10 yıl olacak uygun ortam oluşmayalı...
Terapistimiz de, o ortamı erkek yaratır, kadını çeker... Seninle terapiye devam etmeliyiz demişti...ama nerdee ..
Neyse ki boşanıyorum. Ne hali varsa görsün artık.

Çok sinirleniyorum böyle adamların varlığını duydukça yaaa:19:

Mümkünse yok olsunlar dünya üzerinden :47:

Rüyalanma olayı basit bi konu bence, çok üstünde durulacak bir şey değil. İstem dışı olan bir şey sonuçta..

benim yeni evlenen bi arkadaşım bu konuya resmen deli olduğu için bi kuzemime(kendisi ürolog) sormuştuk beraber.
boyle birşey yaşanmasının çok da sizinle bir alakası yok.
az sayıda cinsel ilişki yaşandığı için oluyor olabilir elbette ancak, erkeklerin hepsinin (tümünün yani ) bu durumu yaşadığını söyledi.
bu bazen cinsel içerikli rüyalardan,
bazen cinsel organın kan sirkülasyonunun artmasından,
saatlerce yüzükoyun yatıldığı zaman daha fazla kan pompalanması olduğundan,
uyku 90 dakikalık bölümlerden ibaret, bunların en yoğunu rem bölümü. o bölümdeyken erkek veya kadın kimse artık hisleri içgüdüleri ile değişiyor. adam kısmısının en büyük içgüdüsü üremek olduğu için bu bölümde eşinizin rüyalanma yaşıyor olması doğal. 7-8 saatlik bi uyku dersek büyük bi bölümü rem de geçiyor. Adamın sabaha boyle başlaması problem değil.

problem olan sizin ayda bi iki kere beraber olmanız sanırım. diğer konu herkesin başına geliyor. benim kuzen epeyce uzun anlaşmıştı da aklımda kalanlar bu kadar.

ah bu rüyalanma ısını bır anlasam :( bende göruyorum ruyamda boyle seyler bayan oldugum halde :( gormek ıstemıyorum ama. yanlıs bırsey gıbı gelıyor :(

ah bu rüyalanma ısını bır anlasam :( bende göruyorum ruyamda boyle seyler bayan oldugum halde :( gormek ıstemıyorum ama. yanlıs bırsey gıbı gelıyor :(

Rüyanda görmekten daha doğal bişi yok, bu bir rahatlama biçimidir, hatta bekarsan daha doğal, kendini suçlama.

yaza düğünüm var.. ama ben rüyamda nişanlımı yada bır erkek gormuyorum :( bu benı huzursuz eden :(

Olsun, bir suret göreceksin diye bir durum yok. Bazen rahatlarsın, kiminle olduğunu bilirsin ama yüzünü tanımazsın, bazen hiç tanımadığın biriyle olursun, bazen de sende olduğu gibi ne olduğunu bilmeden yaşarsın. Suçlama kendini ve huzursuz olma. Düzenli bir cinsel yaşamın olmaya başladıktan sonra yok denecek kadar az olacak.

Olsun, bir suret göreceksin diye bir durum yok. Bazen rahatlarsın, kiminle olduğunu bilirsin ama yüzünü tanımazsın, bazen hiç tanımadığın biriyle olursun, bazen de sende olduğu gibi ne olduğunu bilmeden yaşarsın. Suçlama kendini ve huzursuz olma. Düzenli bir cinsel yaşamın olmaya başladıktan sonra yok denecek kadar az olacak.

yorumun için teşekkür ederim canım. ama sorun şu yani bilmiyorum sorun olup olmadığını ama ben rüyalarımda hep hemcinslerimi görüyorum :(((( bu yüzden kotu hissediyorum. bende sorunmu var diye düşünmeden edemiyorum :( nişanlımla aramız iyidir cinsel açıdan ileri gitmeden birşeyler yaşarız hatta ben en ufak dokunuşta kıvama gelirim gibi ama bu rüyalanma işi ve rüyalarımda hep hemcinslerimi görüyor olmam beni korkutuyor :(

Back
X