Bir erkekte rüyalanma neden olur?

hiç mi duymadınız erkeklerin vücudu her zaman sperm üretir ve bunların belirli aralıklarla tazelenmesi gerekir eğer tazelenmezse rüyalanma gerçekleşir bir erkek ayda 2-3 defa sex yapıyorsa rüyalanmadan daha normal birşey yoktur

merhaba ablacım ,bende 19 yaşındayım ve daha 6 aylık evliym kendimi okudum sanki benim eşimde böyle aynısının tıpkısı çok ağladım bu durumdan dolayı cinsellik yok duygusallıkta yok ben yanaştıkça beni elinin tersiyle iter azarlar niye böyle yapıyosun dediğimdede alıngansın sen bi dinlen der bırakıp gider. inanırmısın evlendim evleneli kadın olduğumu bi hissedemedim sana verecek bi fikrimde yokki kendime bile ilaç olmazken . sadece yalnız değiilsin onu söylemek istedim bende sen gibi mutsuzum yalnızım ve çok yorgunum ........:5::50:

merhaba ablacım ,bende 19 yaşındayım ve daha 6 aylık evliym kendimi okudum sanki benim eşimde böyle aynısının tıpkısı çok ağladım bu durumdan dolayı cinsellik yok duygusallıkta yok ben yanaştıkça beni elinin tersiyle iter azarlar niye böyle yapıyosun dediğimdede alıngansın sen bi dinlen der bırakıp gider. inanırmısın evlendim evleneli kadın olduğumu bi hissedemedim sana verecek bi fikrimde yokki kendime bile ilaç olmazken . sadece yalnız değiilsin onu söylemek istedim bende sen gibi mutsuzum yalnızım ve çok yorgunum ........:5::50:

yaaa ne biliyim ya esin seni silh zoru ile aldi ya baska kadin yada cinsel tercih farkliligi baska bisdey diyemicem..
yeni evliler cok sexten ve ilk deneyim oldugundan cok enfeksiyon olurrr..

ayda 2 yada 3 kez birlikte oluyoruz eşim isteksiz benide o hala getirdi .... hadi yatalım dediğim zaman bugun cuma pcnn basındayım gec yatagım falan diyo ...sabahta böyle bi durumla karsılaşmam takdir edrsiniz ki çok sinir bozucu ve fesatlıklarda aklıma gelmiyo değil..
fizikiyi gectim duygusal olarak bile bişi paylaşamıyoruz ..neden böyle dediğim zaman karakteri değilmiş sevgisini gösteremiyormuş

eevleneli cook olmamış neden ki :S

yaaa ne biliyim ya esin seni silh zoru ile aldi ya baska kadin yada cinsel tercih farkliligi baska bisdey diyemicem..
yeni evliler cok sexten ve ilk deneyim oldugundan cok enfeksiyon olurrr..

bende böyle düşünmeye başladım artık bu adam ne kadar enteresan bi insanmış yahu

sadece erkeklerde olan bırsey deıl bu benım 3 yıllık bı beraberlıım vardı ve 1yıl oldu ewlenelı esımde boyle bırsey yok ama ben yasıyorum bunu ruyamda orgazm oluyorum v bunu cok rahat hıssedıyorum.esıme de soyluyorum sabah kalktıgımda bu ıste bı terslık var dıo :):)

Bence Sorun Neden Rüyalandığı Değil,Ayda 2-3 Kez Birliktelik Yaşanırsa Rüyalanma Doğaldır da Neden Seninle Birlikte Olmayı Tercih Etmiyo Bekar Değilki Hali Hazırda Var Bi Eş Eş İstemem Demiyo Ee Derdi Ne Anlamadım:26:

Back
X