Size cok deger verdigini, hoslandigini dusunerek hosunuza mı giderdi, yoksa sizin gözünüzde kücük mu düserdi? Ne dusunmeliyim sizce?
O zaman daha kötü ya. 14 yaşında olsa normal olurdu hatta bir miktar tatlı olurdu.Yok senin yasinda degil. 30 yasinda
Saglik sorunu olsa burada sormam herhalde. Bu nasil bir cevapTitreme her şeyden olabilir üşüme, heyecan, sağlık sorunu ki farkındaysaniz çoğumuz ya da hepimiz sağlık sorunu olduğunu düşündük
Nefes alıyorsa kesin seviyordur yoksa neden alsın ki.Erkeklerinde işi zor.
Erkek baksa ne düşünürsün, titrerse be düşünürsün, yanında nefes alsa ne düşünürsün
Ne alaka..Erkeklerinde işi zor.
Erkek baksa ne düşünürsün, titrerse be düşünürsün, yanında nefes alsa ne düşünürsün
Ben onun hakkinda ne dusunursunuz dedim hanimefendi. O ne ne dusunuyor demedim. Soruyu bile okumadan ya da okudugunuzu anlayamadan komiklik yapma cabalari ile kendinizi kucuk dusurmeyin rica ederim.Nefes alıyorsa kesin seviyordur yoksa neden alsın ki.
Abaza birisi olabilir diyorsun yani oyle mi?O zaman daha kötü ya. 14 yaşında olsa normal olurdu hatta bir miktar tatlı olurdu.
30 yaşındaki adam bir kadının karşısında gözle görülür şekilde titriyorsa ilk defa kadın görmüş olabilir.
Terbiyenizi muhafaza ederseniz sevinirim.Belki boşalmıştır shshsgsgs
Niye ki olamaz mı ?Terbiyenizi muhafaza ederseniz sevinirim.
Terbiyeni takın dark az önce azar işittim.Eli cebinde değildir umarım titrerken
Doğru diyor.Terbiyenizi muhafaza ederseniz sevinirim.
Nefes alıyorsa kesin seviyordur yoksa neden alsın ki.
Sapık olabilir diyorum tekrardanAbaza birisi olabilir diyorsun yani oyle mi?
Vay ahlaksız bizTerbiyeni takın dark az önce azar işittim.
İçimiz fesat.Vay ahlaksız biz
Yani aklıma o geldi direkt olarak
Ayyy gercekten okudugunuzu anlayamiyorsunuz sanirim. O soruyla bu sorunun ne alakasi var. Ayni kiside degiliz zaten. Burada boyle bir durumda karsidaki insan hakkinda ne dusunursunuz dedim.Biri bakismak der biri titremek der tövbe est bagimli olduğunu düşünürüm ne düşüncem yahj