- 21 Şubat 2021
- 2.989
- 4.845
- 83
- 34
Sevdiğini düşünürüm işte neyini anlamadınız kiBen onun hakkinda ne dusunursunuz dedim hanimefendi. O ne ne dusunuyor demedim. Soruyu bile okumadan ya da okudugunuzu anlayamadan komiklik yapma cabalari ile kendinizi kucuk dusurmeyin rica ederim.
Sevdiğini düşünürüm işte neyini anlamadınız ki
Hava çokmu soğuktu?Size cok deger verdigini, hoslandigini dusunerek hosunuza mı giderdi, yoksa sizin gözünüzde kücük mu düserdi? Ne dusunmeliyim sizce?
Senin esprilerin kadar degil.Hava çokmu soğuktu?
Espiri yapdığımı kim söyledi?Senin esprilerin kadar degil.
Belki boşalmıştır shshsgsgs
Sizinki nasıl soruysa öyle bir cevap. Titreme diyorsunuz heyecan kelimesini 18384738 sorudan sonra verdiniz. Biraz temiz hava iyi gelir belki.Saglik sorunu olsa burada sormam herhalde. Bu nasil bir cevap
ne şekil titriyordu görmeden bilemeyiz,hafif sesi titriyorsa yada ilk buluşmada olduysa normal gibi sanki,şam şeytanı gibi gözler fellik fellik sağa sola bakıp lafın dibine vursaydı ben daha çok korkardım şahsen,aşırı özgüven patlaması,arsız,uslupsuz tipler bana daha itici geliyor,biraz çekingenlik nezakettende olabilir,kendini beğendirme çabasındanda olabilir,takılmazdım bu duruma.Size cok deger verdigini, hoslandigini dusunerek hosunuza mı giderdi, yoksa sizin gözünüzde kücük mu düserdi? Ne dusunmeliyim sizce?
Yavaş yavaş kıvama geliyor.Saglik sorunu olsa burada sormam herhalde. Bu nasil bir cevap
Yoksunluk krizine girdi sanırımSize cok deger verdigini, hoslandigini dusunerek hosunuza mı giderdi, yoksa sizin gözünüzde kücük mu düserdi? Ne dusunmeliyim sizce?
Tatlı gelirdi ben de titrerdim ayyy içim gıcıklandı bak şimdiOnu biliyoruzda boyle davranmasi onu gozunuzde kucuk dusururmuydu? Yoksa tatli mi gelirdi?
Altima zicarim net. Sonra da vicdan yaparim sonra bi daha altima zicarim bxbxvxvSize cok deger verdigini, hoslandigini dusunerek hosunuza mı giderdi, yoksa sizin gözünüzde kücük mu düserdi? Ne dusunmeliyim sizce?
ne şekil titriyordu görmeden bilemeyiz,hafif sesi titriyorsa yada ilk buluşmada olduysa normal gibi sanki,şam şeytanı gibi gözler fellik fellik sağa sola bakıp lafın dibine vursaydı ben daha çok korkardım şahsen,aşırı özgüven patlaması,arsız,uslupsuz tipler bana daha itici geliyor,biraz çekingenlik nezakettende olabilir,kendini beğendirme çabasındanda olabilir,takılmazdım bu duruma.
Mesela seker sorunum var bi suredir aniden sekerim düşüyor ve titremeye basliyorum zangır zangır. Bi cok rahatsizlik var tabi titreme yapar. Bizim memlekette piprek derler , mesela gözlerini çok kırpana da kepkep derler.Ne gibi bir rahatsizlik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?