Yani heyecandan diyorum. Senin karsinda heyecandan titremesi.Titreme niye hoşuma gitsin ayol. Tabii ki istemez ve ona bunu söylerdim. Ama hala gozumde canlandiramadim. Üşüyor olabilir mi?
Yani muhtemelen heyecan yapmıştır. Size karşı yoğun bir duygusu varsa, ya da ilk kez bir kıza teklif ediyorsa falan.Zayiflik olarak mi yorumlarsiniz bunu?
O hesap banlanınca burdan mı geldi2 yıldır bakan erkek konusu sizin miydi acaba?
Oyle biri degil ama ya. Sanmiyorum. Daha cok ufangacliktan gibi.Sapıklık olarak yorumlayabilirim
Size cok deger verdigini, hoslandigini dusunerek hosunuza mı giderdi, yoksa sizin gözünüzde kücük mu düserdi? Ne dusunmeliyim sizce?
14 yaşında mı?Oyle biri degil ama ya. Sanmiyorum. Daha cok ufangacliktan gibi.
Hayir degil. Yoneticiler IP adresinden bakabilir. O kisi ben degilim.2 yıldır bakan erkek konusu sizin miydi acaba?
Şükür birkaç sorudan sonra heyecandan olduğunu beyan ettinizYani heyecandan diyorum. Senin karsinda heyecandan titremesi.
Ciddimisin?Seks manyağı gibi birşey çıktı
Ben de değilim. E kim o zaman kim kim?Hayir degil. Yoneticiler IP adresinden bakabilir. O kisi ben degilim.
Baska niye olabilir ki?Şükür birkaç sorudan sonra heyecandan olduğunu beyan ettiniz
Yok senin yasinda degil. 30 yasinda14 yaşında mı?
Kendisi bakir bir erkekti ve sürekli konuyu sekse getiriyordu. Estetik cerrahı adayıydı o yüzden mi acabaCiddimisin?
Titreme her şeyden olabilir üşüme, heyecan, sağlık sorunu ki farkındaysaniz çoğumuz ya da hepimiz sağlık sorunu olduğunu düşündükBaska niye olabilir ki?