• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkek oğluyla anılır !

Dün bir komşum çaya davet etti gittim. Neyse orada bir bayan arkadaşla tanıştım. Kendisinin 5 çocuğu var. İlk 4 u kız. Sonuncu nihayet erkek ! Laf lafı açtı derken o 4 kız çocuğunu yatılı Kuran kursuna verdim sadece haftasonları geliyorlar dedi. Ee dedim. Bende erkek olana bakıyorum dedi. Neyse benim ayrılmış olduğumu öğrendi. Eee senin hiç oğlun olmayacakmi şimdi dedi. Ne alaka dedim. Bir erkek oğluyla anılır , oğlun olsaydı bak gör boşarmiydi seni dedi. SinirleriM tepemë çıktı. Dedim ki 1. Si o beni değil ben onu boşadım. 2.si senin haddine degil bu cumleleri kurmak vs vs derken ben daha fazla tahammül edemedim bu cehalete ve kalktım. Siz ne düşünüyorsunuz. Bu kadınların erkek düşkünlugu hakkında. Kendi ailemde de annem babam erkek kardesimi aşiri kayırır. Erkek cocugu hastasiydi babam da annem de. Bu nedenle onlarla da gorusmuyorum artik. Ama eşim ayrılmış dahi olsak kızına ölüyor resmen. Hergün görüntülü arar eminim ki kızı için yapmayacağı şey yok.

Off nasil bi cahil varos :olamaz:

Iki kızım var ,başka çocuk düşünmüyorum, o zaman ben öleyim.

Babamın tek kızıyım, erkek kardeşlerim de var .hiç ayrım yapmazdı fakat beni ayrı bir el üstünde tutardı canımın ici ..hep övünürdü varlığımla..

Bedeninin üstünde kafa taşımayan insan müsveddeleriyle münakaşaya girersen sadece sinirlerin bozulur. Uzak ol !

Biz ne desek boş bir erkek oğluyla anılıyorsa kızının da merhametine muhtaç oluyor
Arayan soran ilgilenen hep kız çocuğu oyüzden anılmaktan çok muhtaç ölmemek bana göre daha önemli

Iste bu zihniyetle yetiştirilmiş baskıcı erkekler...kiz kardeslerimi benim icin evden yollamislar egosu...bir erkek ogluyla anilir demek....acaba kac baba var oglundan utaniyor...yada kac kiz var annesini babasini gururlandiran...cok sinirlendim:işsiz:

Dün bir komşum çaya davet etti gittim. Neyse orada bir bayan arkadaşla tanıştım. Kendisinin 5 çocuğu var. İlk 4 u kız. Sonuncu nihayet erkek ! Laf lafı açtı derken o 4 kız çocuğunu yatılı Kuran kursuna verdim sadece haftasonları geliyorlar dedi. Ee dedim. Bende erkek olana bakıyorum dedi. Neyse benim ayrılmış olduğumu öğrendi. Eee senin hiç oğlun olmayacakmi şimdi dedi. Ne alaka dedim. Bir erkek oğluyla anılır , oğlun olsaydı bak gör boşarmiydi seni dedi. SinirleriM tepemë çıktı. Dedim ki 1. Si o beni değil ben onu boşadım. 2.si senin haddine degil bu cumleleri kurmak vs vs derken ben daha fazla tahammül edemedim bu cehalete ve kalktım. Siz ne düşünüyorsunuz. Bu kadınların erkek düşkünlugu hakkında. Kendi ailemde de annem babam erkek kardesimi aşiri kayırır. Erkek cocugu hastasiydi babam da annem de. Bu nedenle onlarla da gorusmuyorum artik. Ama eşim ayrılmış dahi olsak kızına ölüyor resmen. Hergün görüntülü arar eminim ki kızı için yapmayacağı şey yok.
Ileride de gelin tekmeyi vurdumu Evden uzaklastirdigi kızlarından kendisine bakmalarını ister.Hadsiz kadın.Cahil cühela.Bir anne 9ay karninda tasiyip emek ettigi yavrularina nasil bole davranir aklim almior.Keske benimde hep kizim olsa.Oglum olmasa da olur.Yeterki saglikli ewlatlarim olsun.Allah boylelerini de ıslah etsin.

Benim dedem bizim hep kız olmamız için dua edermiş.Babam da iyi ki kızlarım olmuş der.Kendimden biliyorum erkek çocuğu hayırsız oluyor diyor.Ben de ileride kızım olsun istiyorum.Bizim ailede bir gariplik var herhalde

Böyle şeyler söyleyince bize dinsiz muamelesi yapıyor bazı kendini bilmezler. Çocuğunu kuran kursuna gönderecek kadar müslüman ama evlat ayrımı yapacak kadar cahil. Kuran kursuna gönderdiya anne olarak bütün görevini yerine getirdi nasıl olsa. Keşke gerçekten İslamiyeti anlasalarda dinimizi hakkıyla yaşasalar. Rabbimiz ne emrediyor layıkıyla yerine getirseler. Evladının hakkını yediğini görmeyecek kadar cahil olmasalar. Erkek oğluyla anılır demiş birde. Terbiyesiz

Ayy Günah olmasın da ben hiç ama hiç erkek çocuk istemedim hatta eşimde öyle önce sağlıklı olsun sonra da kız olsun gece gündüz dua ettik .Kız olduğunu öğrendiğimizde eşim resmen havalara zıpladı sevinçten. Allah gönlümize göre verdi . Hatta 2. Olacaksa yine önce sağlık sonra kız olsun inşallah . O cahil insan düşüncesi , eskide kaldı o düşünceler , teyze de muhtemelen gün yüzü görmemiş kapkaranlık zihniyetiyle konuşmuş. Allah önce herkese sağlıklı,hayırlı evlat versin .

Bakalım hayırı hangi evladından görecek?! Ya sen kadınsın kalkıp sende olmayan bir organı böyle başa çıkarmak nedir? Hakikaten böyle cinsiyetçi insanların varlığını bilmek beni hayattan soğutuyor. Eğitim gerçekten çok önemli.

Yani bi insan böyle düşünse içinden geçirse bile,bu şekilde pervasızca nasıl dillendirebilir,pes!!!
Ayrica hayirsiz anneye babaya asi ,kimseye faydasi olmayan bi erkek çocuğuyla anilmaktansa,edepli cevresine faydali bi kiz evlatla anilmak cok daha kıymetli ...
Böyle insanlar eninde sonunda o erkek evlattan sıkıntı yaşıyorlar..
Hee bide bunlarin kız evlat savunuculari var.
Kiz evlat öz evlat..bi kadinin kizi olmali.kizi olmayan vs bidi bidi bidi....

Teyzenin nasıl bir zihniyette olduğu apaçık ortada, ben en çok kızlarına üzüldüm. Bu kızlar bide anası babası yaşlanınca kesin etraflarında dört dönerler, keşke yüzlerine bakmayıp yanı başınızda büyüttüğünüz oğlunuz ve karısı baksın deseler... Hep söylerim özellikle kadınların eğitim alması şart yoksa bu zihniyetle yetişen erkek çocuklarını her gün ana haberlerinde izliyoruz.

Kendi ile lafları ayrı gereksiz bir insan.
4kız çocugunu dogururken kocası onu boşamayı mı unutmuş acaba
Yada erkek ile anılan babayı hangi erkek dogurmuş ki anılıyor.
Tek övünç kaynagı kendi yaratamadıgı ama sahip oldugu evladu
Allah bu kadına akıl versin

Back