bir erkek neden zengin aile kızıyla evlenmek ister?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Her insanın içinde kaynanasının havuzlu villasının olmasını isteyen musakka tipler vardır. Sizinki de musakkaymış.

31 yıldır babanıza hiç, malvarlığımız nedir diye sormadınız mı?

Daha 10 dakika önce dahil oldum konunuza benim bile sorasım geldi.

Böyle çalışmadan, mal varlığını bilmeden Allah ne verirse şeklinde yaşamak zor olmuyor mu?

Siz zenginsiniz diye adamın sizle beraber olduğunu düşünmüyorum. Sizin kendinize paranız yokki adam yesin.. daha da o size hep yardımcı olmuş hesapları ödemiş vs. Evlenmek istemiş başından istemediğinizi söylemişsiniz orda birşey diyemem ama genel olarak sizin davranışlarınızı garipsedim ben şahsen i kişisinde bir anormallik sezmedim aksine fazla ısrarcı olmuş ben olsam hiç uğraşmazdım bu şekilde yaklaşan biriyle.. cinsellik arkadaşlık veya takılmaca partilemece herneyse bulunması yapılması zor etkinlikler değil duygularının olduğunu düşunüyorum bu sebeple

Yaşlarla davranışlar uyumsuz. Hikayedeki bir sürü yerde kopukluk var. Ya sizin çok tutarsız bir davranis biçiminiz var ya da yeni öykü denemesi?
yaşlarla davranışların uyumsuz olduğuna katılıyorum ama hikayedeki kopukluklardan kastınız nedir? belki ilişkiyi tek bir konu özelinde ele alıp anlatmamla alakalı olabilir

Konu sahibi az önce konuyu baştan sona okudum. Senin ailen bu kadar zengin ve taksi paran yok. Bu adam 1500 liralık film çektiremiyor. İkinizde fakirsiniz.

İnsan çevresindeki kişilerin maddi durumunun denk ya da fazla olmasını ister. Bu normal bir şey. İnsan arkadaşının bile maddi durumu yakın olsun ister daha rahat takılmak, zaman geçirmek için. Sen kendin için terapi alıp, düzenli bir işe girsen hayatın bahar mevsiminde açan çiçekler gibi olur.

Yaşım 18 deseniz kimse garipsemezdi hikayenizi ama yaş 31 deyince insan bir aklı başındalik bekliyor. O yüzden millet bu kadar garipsedi konuyu. Babamin kaç evi var bilmiyorum 5 6 dır demeniz tuhaf mesela, 5 mi 6 mi çok ucuk rakamlar değil çünkü. Ama koclarin sabancilarin ergen torunları söylese normal anlatabiliyor muyum neyse bunu bir kenara bırakırsak adamın durumu iyi biriyle evlenmek istemesi normal, kim bunu istemiyor ki. Kadın erkek fark etmez belli bir yaştan sonra insan statü yükseltmek veya en azından mevcut statuyu korumak ister evlilikle. Başta siz adama bunu sağlıyor gibi gorunmussunuz, bir iki denemis Sizi ama pek çok sebepten yurumemis işte ilişki. Zaten evlilik düşünmeyen birinin bu adam için yurusun gitsin yoluna demesi gerekirken böyle bir konu açmanız ilginç. Adami değil kendinizi sorgulamaniz gerekiyor

İkiniz de zengin değilsiniz farkında mısın. İkiniz de üçün beşin peşinde garip insanlarsınız.
Belki cok zengin de olabilir
Cevremde asiri zengin insanlar var aklim hayalimin durdugu zamanlar oldu vay be dedim bu ne zenginlik insanlar nasil bu kadar zengin olabiliyor
Ama ucun besin hesabini uapan tiplerdi bunlar
milyonlar kazanmalarina ragmen calisanlarinin maasina senelerce bir kurus zam yapmaz biruyle evlenmek istediklerinde zengin degilse evlenmek istemezler
Buradan linclemeye calisanlar olacaktir, altini cizeyim benim tanidigim insanlar.. herkesin karakteri aile yapisi farklidir belki
Ama konu sahibinin dusunceleri tavirlari bana cok itici geldi
Cok sig ve cocukca

5-6 tane ev bi insanı zengin yapmaz bence bu devirde. Sanırım hepimiz gerçek zenginlerin hayatını görüyoruzdur sosyal medyada. Cidden zengin olan insanlar böyleleriyle muhatap olmaz zaten dediğiniz gibi. Ya da topuklu giymek için sevgilisinin taksi çağırmasını beklemez. Hem komik hem itici.

Yaşınız 33 kesin bilgimi?
Toplu taşıma kullanıyorsunuz. Konunuzda ki miktarlar 500-1500 tl. Kendinize zengin diyorsunuz?
Zenginlik kavramınız ne kadar düşük.
Bir de çalışmıyor olmanız, babanızın verdiği harçlıklarla geçiniyor olmanız çok kötü. O yüzden bu kadar boş muhabbetler yapıyorsunuz.

Bu nasıl zenginlik?
Gerçekten zenginseniz de pintisinin herhalde.
Ben babası zengin olup da toplu taşıma kullanan insan görmedim duymadım.
Yani babanızdan harçlık akıp yetmiyor diyorsunuz mesela ama normalde zengin bir baba kozuna ek kart verir. Harcamasını oradan yapar.
Bence siz de zengin değilsiniz bir saçmalık var konuda

kızlar, hanımlar, teyze bayanlar, abla girller
ben zenginim demedim zaten, babam zengin diyorum. başlığa "zengin kızla evlenmek isteyen" yazardım zengin olduğumu iddia ediyo olsaydım
Sana bir sır vereyim baban zenginse zenginsindir.
Baban zenginse otobüste süründürmez zaten mesela. Kabul etmeseniz de ek kart verir, araba alır.
Ben zengin olsam oğlumu otobüste süründürmem. İstemese de veririm.
Baştan sona çok tuhaf

Adamın niyeti kötü değil.Sizle evlenebilmek için her şeyi yapmış.Paranizda gözü yok.Adamin gözü sizdeymis ama olamamış

Demek ki her zengin aile bir değilmiş. Zengin aile diyince koç ailesi filan anlıyor ya da herkes.
Babam zaten yıllar önce ek kart çıkartmıştı. Bir kuruş bile harcamadığım için kartın süresi dolduktan sonra bir daha çıkartmadı. Birkaç yıl önce de ablam benim için çıkarttı ve onu da aktive bile etmedim. Kişisel ihtiyaçlarımı minimum şekilde karşılayabileceğim kadar yardım aldığımı ve “zengin” hayat tarzına sahip olmadığımı daha ilk mesajımda söylemiştim ama sürekli aynı şeyi açıklamak zorunda kalıyorum

E tamam para ezen, zengin bir kadın yok ki burada adam parana gelsin.
Basbayağı fakir hayatı yaşıyorsun. Konu zengin aile kızı olman değil özetle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…