Cinsel çekimden dolayı büyük ihtimalle temas bağı kurmayı Seven birimesela 3- 4 kişi konuşuyorken bilerek yanıma geliyor yanımda duruyor yani kollarımız nerdeyse birbirine değiniyor o derece ilk pek tınlamadım ama bunu birkaç kez yaşadım aynı kişiyle yani yan yana durunca yapıyor böyle tam mesafe olmaksızın yanımda duruyor
Hoşlanma değildir bence zaten.Muhtemelen yalaklık peşindedir ama nefret ederim öyle tiplerden ya. Hoşlandığını belli edecek başka davranış şekli mi yok ya.
Hoşlanma değildir bence zaten.
Sence bize değilde yaklaşana sorsan daha mantıklı değilmi?mesela 3- 4 kişi konuşuyorken bilerek yanıma geliyor yanımda duruyor yani kollarımız nerdeyse birbirine değiniyor o derece ilk pek tınlamadım ama bunu birkaç kez yaşadım aynı kişiyle yani yan yana durunca yapıyor böyle tam mesafe olmaksızın yanımda duruyor
Aynen öyle.Dürtülerine sahip çıkamayan bir varlık
Kişisel alan mevhumu olmayan kadın-erkek herkese illet oluyorum.mesela 3- 4 kişi konuşuyorken bilerek yanıma geliyor yanımda duruyor yani kollarımız nerdeyse birbirine değiniyor o derece ilk pek tınlamadım ama bunu birkaç kez yaşadım aynı kişiyle yani yan yana durunca yapıyor böyle tam mesafe olmaksızın yanımda duruyor
Onu da yapacak zaten onu bekliyor.Kişisel alan mevhumu olmayan kadın-erkek herkese illet oluyorum.
Gel ağzıma gir istersen ya.
Muhtemelen yalaklık peşindedir ama nefret ederim öyle tiplerden ya. Hoşlandığını belli edecek başka davranış şekli mi yok ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?