Bir erkek neden bir kızın dibine dibine yaklaşır

her zaman da hoşlanıyor anlamı çıkmayabilir bence. bazı insanlarda sınır kavramı olmayabiliyor. seçimlerde eşimle farklı sınıflarda görev aldık, bizimle birlikte üçüncü bir kızda yanımızdaydı. o kadar mesafesiz duruyor ki, bir adım eşim geriye çıksa oda yine aynı mesafeye geliyor.yani kişiliği de bu olabilir belki. siz bundan çıkarım yaparak yola çıkmayın. başka belirtiler de arayın.

Merak ettim, 27 yaşındasınız ve bu soruyu sorma gereği duyuyorsunuz.
Bu kadarını da anlamayıp sorma gereği duyacak kadar kapalı bir ortamda mı büyüdünüz?
Nedeni belli değil mi sizce?
Hanımefendi konunun yaşımla ne ilgisi var? Benim daha önce hiç ilişkim olmadı ve bu adamlada bir ilişkim yok. Hemen anlamadan dinlemedn sapık damgasımı vurmam gerek? Bana yaptıgı bir kötü hareket yok takip laf hiç birşey bir kaç kez böyle yaptı yan yana dururken yaptı önümde suratıma dogru yapmadıki? Napmamı bekliyorsunuz adama ne demem lazım? Konuyu önce anlamak istedim bunun cinselikle alakası oldugunu düşünmedim cünkü bana saçma geldi adam cinsellik içinmi yanımda öyle durcak bana farklı farklı belli edemezmiydi? Burdan ben nasıl bunu cıkartabilirimki?

Kişisel alan mevhumu olmayan kadın-erkek herkese illet oluyorum.
Gel ağzıma gir istersen ya.
İyide önden yüzüme dogru yaklaşsaydı zaten görürdü ama ilk defa böyle yandan kol tarafından yakınımda duruyor bunun anlamını hemen kötü yönden yorumlayamazdım veya tepkide veremezdim

çok yaklaşma bak tutamaz öper sonra :)))
Adam yüzüme dogru durmuyorki kafamı karıştıran o zaten öyle olsa bende anlardım yan yana yakın duruyo düşünki kankanla yan yana yürüyorsun kolunuz değiyo o şekil yani böyle yüzden temas degildi koldan yanımdayken bende oyuzden kavrayamadım anlamını anlamadım daha dogrusu

Adam yüzüme dogru durmuyorki kafamı karıştıran o zaten öyle olsa bende anlardım yan yana yakın duruyo düşünki kankanla yan yana yürüyorsun kolunuz değiyo o şekil yani böyle yüzden temas degildi koldan yanımdayken bende oyuzden kavrayamadım anlamını anlamadım daha dogrusu
Öpmekle ne alakası varki öyle birşey istese daha farklı yaklaşmaz mı?

mesela 3- 4 kişi konuşuyorken bilerek yanıma geliyor yanımda duruyor yani kollarımız nerdeyse birbirine değiniyor o derece ilk pek tınlamadım ama bunu birkaç kez yaşadım aynı kişiyle yani yan yana durunca yapıyor böyle tam mesafe olmaksızın yanımda duruyor

Aynı işyerinde çalışan insanlarsınız.Konuşulan konuyu dinlemek ve sohbete dahil olmak için gelmiştir.

Hoşlanıyorsam bana tokansın isterim sen hoşlaniyor musun ondan haber ver tokan bana tokan :27:

mesela 3- 4 kişi konuşuyorken bilerek yanıma geliyor yanımda duruyor yani kollarımız nerdeyse birbirine değiniyor o derece ilk pek tınlamadım ama bunu birkaç kez yaşadım aynı kişiyle yani yan yana durunca yapıyor böyle tam mesafe olmaksızın yanımda duruyor
Senden hoşlanıyor işte.

Bence seni deniyor , eğer o yaklaştığında uzaklaşmazsan ya da tepki vermezsen “onun da hoşuna gidiyor” diye düşünecek daha da ileri gitme cesareti bulacak

Back
X