Gece gece kahkaha attım yorumunuza. İyilik diliyorum sizeSiz aşkla bakıyorsunuzdur ama sevgilinizin gördüğü gözler;
Eki Görüntüle 3319103
Ahahhahahah gitti gittiiii gittti gittiSiz aşkla bakıyorsunuzdur ama sevgilinizin gördüğü gözler;
Eki Görüntüle 3319103
Ne kadarlık bir ilişki ? Neden ayrıldınız ?
Bilelim de ona göre söyleyelim ayol.
İyi geceler herkese aklıma bişey takıldı sormak istedim sevgilimle ara verdik ilişkimiz varken yan yanayken dogrusu onu durmadan izlemem rahatsız ediyordu rahatsız oluyordu bundan kötü amaçlı izlemiyordum ama hosuma gidiyordu ama bu onu ters yerlere çekiyordu huylanıyorum diyodu o kadar kötüde bakmıyordum sadece insan sevdiğini süzmek ister neden böyle yapıyordu anlamıyorum
Bakışlarınızdan rahatsız olan çocuk mu bu? En büyük ceza uzuuuun uzuuuun suratına bakın..Kızlar tavsiye almak istiyorum sizden rahatsız ediyorum sizide ama ilişkime ara verdik ve ben onu biraz süründürmek pisman etmek istiyorum ne kaybettiğini görsün istiyorum taktik verebilirmisiniz napmalıyım hani akışına bırak diyeceksiniz belki ama bilmiyorum zoruma gitti biraz dediği ve hareketleri ders vermek istiyorum ister yazsın ister yazmasın üzülmesini görmek istiyorum ama nerden başlayacağımı bilmiyorum hala her yerden takipleşiyoruz
aklıma şöyle bir bakış geldiKonu sahibi hoşuna gittiği için devamlı adamı izliyormuş. Adam da korkmuş
Gece gece kahkaha attım yorumunuza. İyilik diliyorum size
Kimse bize böyle bakmadı ki biz de bakarken çok çaktırırız maalesef Vanessa gibiAhahhahahah gitti gittiiii gittti gitti
Konunun gidişatı da benziyor.
Bence de korkularıyla yüzleşsin.Bakışlarınızdan rahatsız olan çocuk mu bu? En büyük ceza uzuuuun uzuuuun suratına bakın..
Eğer sevgilisi bu denli yakışıklıysa az bile yapmış. Hüptrik gibi içmeliydi asdfgh
Ara vermek diye bir şey yoktur. Sen kenarda bekle ben daha iyisini bulursam onunla devam edicem yoksa sana belki dönerim demektir.Kızlar tavsiye almak istiyorum sizden rahatsız ediyorum sizide ama ilişkime ara verdik ve ben onu biraz süründürmek pisman etmek istiyorum ne kaybettiğini görsün istiyorum taktik verebilirmisiniz napmalıyım hani akışına bırak diyeceksiniz belki ama bilmiyorum zoruma gitti biraz dediği ve hareketleri ders vermek istiyorum ister yazsın ister yazmasın üzülmesini görmek istiyorum ama nerden başlayacağımı bilmiyorum hala her yerden takipleşiyoruz
Kimse bize böyle bakmadı ki biz de bakarken çok çaktırırız maalesef Vanessa gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?