Bir erkek nasıl pişman edilir

Derinx_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2023
64
16
3
Kızlar tavsiye almak istiyorum sizden rahatsız ediyorum sizide ama ilişkime ara verdik ve ben onu biraz süründürmek pisman etmek istiyorum ne kaybettiğini görsün istiyorum taktik verebilirmisiniz napmalıyım hani akışına bırak diyeceksiniz belki ama bilmiyorum zoruma gitti biraz dediği ve hareketleri ders vermek istiyorum ister yazsın ister yazmasın üzülmesini görmek istiyorum ama nerden başlayacağımı bilmiyorum hala her yerden takipleşiyoruz

Ne kadarlık bir ilişki ? Neden ayrıldınız ?
Bilelim de ona göre söyleyelim ayol.

Siz aşkla bakıyorsunuzdur ama sevgilinizin gördüğü gözler;
1_BntGdGa-l6u3rq7hEIz7Wg.webp

Ne kadarlık bir ilişki ? Neden ayrıldınız ?
Bilelim de ona göre söyleyelim ayol.

Konu sahibi hoşuna gittiği için devamlı adamı izliyormuş. Adam da korkmuş 😂

İyi geceler herkese aklıma bişey takıldı sormak istedim sevgilimle ara verdik ilişkimiz varken yan yanayken dogrusu onu durmadan izlemem rahatsız ediyordu rahatsız oluyordu bundan kötü amaçlı izlemiyordum ama hosuma gidiyordu ama bu onu ters yerlere çekiyordu huylanıyorum diyodu o kadar kötüde bakmıyordum sadece insan sevdiğini süzmek ister neden böyle yapıyordu anlamıyorum

Kızlar tavsiye almak istiyorum sizden rahatsız ediyorum sizide ama ilişkime ara verdik ve ben onu biraz süründürmek pisman etmek istiyorum ne kaybettiğini görsün istiyorum taktik verebilirmisiniz napmalıyım hani akışına bırak diyeceksiniz belki ama bilmiyorum zoruma gitti biraz dediği ve hareketleri ders vermek istiyorum ister yazsın ister yazmasın üzülmesini görmek istiyorum ama nerden başlayacağımı bilmiyorum hala her yerden takipleşiyoruz
Bakışlarınızdan rahatsız olan çocuk mu bu? En büyük ceza uzuuuun uzuuuun suratına bakın..

Hiç gözlerinizi ayırmadan afedersiniz sapık gibi bakıyorsanız adam haklı bu arada erkekler en çok bakıştan hoşlanır sen adama nasıl baktın ki öyle rahatsız ettin :KK42: kız bırak o seni izlesin sen neden adama gözlerini diktin :rolleyes:

Ya o degil de, bacim sen de pek saglikli gelmedin bana, biraz takintili birisin sanirim? Sal adami bir ya… ya adami ittirirsin, ya bön bön bakarsin yada nasil pisman ederim plani kurarsin. Bir erkege de bu sekilde baglanma sevmiyor istemiyorsa birak.

Ara vermek diye bir şey yoktur. Sen kenarda bekle ben daha iyisini bulursam onunla devam edicem yoksa sana belki dönerim demektir.

Pişman etmek istiyorsan bas tekmeyi uzaklaş

Ortadan kaybolun merak etsinmsj bile atmayin attiginda 4saat sonra cvp verin

Back
X