Bir erkek nasıl pişman edilir

Kızlar tavsiye almak istiyorum sizden rahatsız ediyorum sizide ama ilişkime ara verdik ve ben onu biraz süründürmek pisman etmek istiyorum ne kaybettiğini görsün istiyorum taktik verebilirmisiniz napmalıyım hani akışına bırak diyeceksiniz belki ama bilmiyorum zoruma gitti biraz dediği ve hareketleri ders vermek istiyorum ister yazsın ister yazmasın üzülmesini görmek istiyorum ama nerden başlayacağımı bilmiyorum hala her yerden takipleşiyoruz
adam olacak adam ileride büyük pismanlik duyacagi seyleri sevdigi kadina yasatmaz yasatiyorsada ne sevgisi nede saygisi vardir yok pismanlik duyarmis erkeklerin cogusu inanin pismanlik vs duymuyorlar pisman olursa diye kendini kandirmanin geregi yok ufak tefek herkes hata yapabilir insan olana yakisanda özür dilemeyi bilmektir bunda hem fikiriz pismanlik duysun birseyler yapayimda diye düsünürsen illaki senin birsey yapmanada gerek yok sana karsi duygulari varsa az yada cok zaten gelir özürünü diler ya bu deveyi güdeceksin yada onun oldugu yerden gideceksin

Sen ona dünyada başka erkek kalmamış gibi bakarsan onun da seni senden çok var diyerek terketmesi doğal. Şimdi senin gelsen de bir gelmesen de mottosuyla hayatına onsuz da devam edebildiğini göstermen gerek😉

cepte davranmayın ve umutsuz olun

Kızlar tavsiye almak istiyorum sizden rahatsız ediyorum sizide ama ilişkime ara verdik ve ben onu biraz süründürmek pisman etmek istiyorum ne kaybettiğini görsün istiyorum taktik verebilirmisiniz napmalıyım hani akışına bırak diyeceksiniz belki ama bilmiyorum zoruma gitti biraz dediği ve hareketleri ders vermek istiyorum ister yazsın ister yazmasın üzülmesini görmek istiyorum ama nerden başlayacağımı bilmiyorum hala her yerden takipleşiyoruz
Yavrucuğum o gitti gider artık. Hayırlısıyla seninki going to go. Eğer aradığını bulursa pişman olmaz. Bulamazsa da döner geri. Bu adamlar hayatlarında çok az şeye pişman oluyor. Sevgili mevzularından çok çok zor pişman olurlar.

İster yazsın ister yazmasın pişman etmek istiyorum demissin madem yazıp yazmaması senin için önemli değil ya hani neden pişman etmek istiyorsun demek ki yazmasını istiyorsun ki böyle yola başvurdun. Bir erkeği pişman etmek istiyorsan UNUT

Başka birinin (ex'inizin) mutsuzluğuna değil kendi mutluluğunuza odaklanın.
Onun pişmanlığına değil kendi aldığınız derslere odaklanın.
İntikam hiçbir işinize yaramaz, sadece ego davranışıdır intikam.

Back
X