Sizin adinizada sevindim.galiba tek sansiz ben.Var var bende bir tane,gözüm gibi bakıyorum ama
Konu sahibi eşiniz ego yapmış aldırmayın atıyor kafadan
Senin adina sevindim.kiymetini bilVar var bende bir tane,gözüm gibi bakıyorum ama
Konu sahibi eşiniz ego yapmış aldırmayın atıyor kafadan
Var çok şükürVarmi böyle bir erkek hic duymadım.
Ya ben az buçuk oynaştım ama o da yeterli değil, geçmişten olumlu ve olumsuz tecrüben yoksa yine bilmiyorsun. Bu ülkede her koşulda kumar.Var çok şükürAma evlilik öncesi cinsellik yaşamayanlar için tamamen kader meselesi (ben de öyleyim) resmen kumar oynar gibi evleniyoruz bu açıdan düşününce
Evet, tecrübeyi direkt eşiyle kazanınca insan çoğu şeyi bilmiyor. Çocukları olup hiç tatmin olmamış kadınlar gördüm burada ama hâlâ boşanmaya felaket gözüyle bakanlar varYa ben az buçuk oynaştım ama o da yeterli değil, geçmişten olumlu ve olumsuz tecrüben yoksa yine bilmiyorsun. Bu ülkede her koşulda kumar.
Biz gayet uyumlu bir çiftiz ama yetersiz ya da eksik olsa bile tecrübesizliğimle burada konu açan pek çok kadın gibi sorunu kendimde arardım. Dokunmayı keyif vermeyi teorikte çok iyi biliyordum ama gerçeğinde karşımdakinin yeterliliği kadardım. Bu ülke gerçekten cinselliğin afrikası, ne bilirsen bil tecrüben yoksa sen de sıfırsın
Hayat bir kumar degilmi zaten bakiyorsun karsina mükemmel insanlar cikiyor her asamada bakiyosun hersey guzel giderken bir hödük cikiyor karsina hersey alt üst oluyor birden hayatın kendisi bir kumar malesefki.bizler oynamak zorundayiz bu kumari.Var çok şükürAma evlilik öncesi cinsellik yaşamayanlar için tamamen kader meselesi (ben de öyleyim) resmen kumar oynar gibi evleniyoruz bu açıdan düşününce
Özür dileyerek söyleyeyeceğim ama vajinismus tranvası dışındakiler maalesef erken boşalma savunmaları, ki bence kas kontrolünü bilen erkek bunu aksiliklerden dolayı kaybetmiş bile olsa yeniden kazanabilir. Eşiniz maalesef sizi de kendini de kandırıyor. Buradaki eski konulara bakarsanız benzer cümleler kuran erkekler olduğunu göreceksinizBayanlar merhaba tekrardan ben bu soruyu cinsel tecrübem olmadığı için sordum erkek üye olmamdan başlayıp 11yıllık evlilliğimfe geç kslmışsın gibi yorumlar duyunca burda üzüldüm, sorumda gayet samimiyim lütfen eleştirmeyin fikriniz varsa söyleyin bu sayılan kriterlere göre bir yorum yapmam beklenmiş ,bence problemler var bizim ilişkimizde ben burdan bunu anladım mesela erken boşalma yı örnek verebilirim ,eşime bunu söyledim önceki ilşkilerinde böyle değilmişşş!! 2 yıl da vajinismus varmış o da etkilemişş,artı 2 hamilelikk,Yani bayanlsr sorun bende artı ben aşırı güzelmişim ondanmışş!!küçük bir tartşma da yaşandı tabi moralim bozuk ve kalbim kıruk bayanlar
Yaa aşırı güzel olduğunuzu söyledi ve yelkenleri suya indirmediniz miBayanlar merhaba tekrardan ben bu soruyu cinsel tecrübem olmadığı için sordum erkek üye olmamdan başlayıp 11yıllık evlilliğimfe geç kslmışsın gibi yorumlar duyunca burda üzüldüm, sorumda gayet samimiyim lütfen eleştirmeyin fikriniz varsa söyleyin bu sayılan kriterlere göre bir yorum yapmam beklenmiş ,bence problemler var bizim ilişkimizde ben burdan bunu anladım mesela erken boşalma yı örnek verebilirim ,eşime bunu söyledim önceki ilşkilerinde böyle değilmişşş!! 2 yıl da vajinismus varmış o da etkilemişş,artı 2 hamilelikk,Yani bayanlsr sorun bende artı ben aşırı güzelmişim ondanmışş!!küçük bir tartşma da yaşandı tabi moralim bozuk ve kalbim kıruk bayanlar
Olay sadece orgazm olmak değil bence, ruhuna hitap etmesi.Bence bu kişiye göre değişir. Çünkü herkesin beklentisi farklı kimi sert sever kimisi daha narin. Partnerinle sen doyuma ulaşıyorsan senin için yatakta iyidir.
Bunlardan 2 tanesi tutturn şanslıdır :)1- Cinsel organı küçük olmayacak. Minumum 13-15 cm. Şekilde olarak Eğrilik olmayacak.
2- Kolay ereksiyon olabilecek. Bazı erkekler ne yaparsanız yapın sertleşmiyor.
3- Erken boşalma sorunu yaşamayacak. Minunum 15 dk kesintisiz yapabilecek. Kadından önce boşalmayacak.
4- Bir gecede bir kaç defa yapabiliyorsa zaten epey bir azınlıktadır.
Nereden baglattik su netflixi? Evdekini ne guzel uyutuyordum harika performansim var diye demis yani.Hatta daha da ileri gidip birlikte oldugu kız arkadaşlarından biri çok aşırı iyi oldugunu söylemiş ben burda tabiri caizse çileden çıktım sonra araştırmaya başladım ne demek çok iyi cahilliğimi maruz görün erken boşalma diye birsyden evet haberim vaedı ama burda araştırana kadar yaşadığımız şeyin o oldugundan haberim tyoktu konuya bu kadar uzakmışım kızdım kendime eğitimli bir kadımım güya eşim erken boşalma sorunu yaşadığını biliyordu ve bana yılşarca hiç çaktırmadı ben bunu bi dizide öğrendiğimde direk yüzüne baktım gülerek nerden bağlattrık şu netflixi dedi onu çok seviyorum ama şu an kalbim çok kırık bana en ufak bir ilrifat etmezken insanlara ne zevkler yaşatmış bunubyıllar sonra duymak üzdü beni
Eğrisinide ilk kez duydum skskjsjsks o neydi gız1- Cinsel organı küçük olmayacak. Minumum 13-15 cm. Şekilde olarak Eğrilik olmayacak.
2- Kolay ereksiyon olabilecek. Bazı erkekler ne yaparsanız yapın sertleşmiyor.
3- Erken boşalma sorunu yaşamayacak. Minunum 15 dk kesintisiz yapabilecek. Kadından önce boşalmayacak.
4- Bir gecede bir kaç defa yapabiliyorsa zaten epey bir azınlıktadır.
Lady bana da bir kere denk geldi. Adam sert hareket edemiyor kırılacak korkusuyla.Eğrisinide ilk kez duydum skskjsjsks o neydi gız
EvetBunlardan 2 tanesi tutturn şanslıdır :)