Bir erkeğin yatakta iyi olması ne demektir

Var çok şükür Ama evlilik öncesi cinsellik yaşamayanlar için tamamen kader meselesi (ben de öyleyim) resmen kumar oynar gibi evleniyoruz bu açıdan düşününce
Ya ben az buçuk oynaştım ama o da yeterli değil, geçmişten olumlu ve olumsuz tecrüben yoksa yine bilmiyorsun. Bu ülkede her koşulda kumar.

Biz gayet uyumlu bir çiftiz ama yetersiz ya da eksik olsa bile tecrübesizliğimle burada konu açan pek çok kadın gibi sorunu kendimde arardım. Dokunmayı keyif vermeyi teorikte çok iyi biliyordum ama gerçeğinde karşımdakinin yeterliliği kadardım. Bu ülke gerçekten cinselliğin afrikası, ne bilirsen bil tecrüben yoksa sen de sıfırsın

Evet, tecrübeyi direkt eşiyle kazanınca insan çoğu şeyi bilmiyor. Çocukları olup hiç tatmin olmamış kadınlar gördüm burada ama hâlâ boşanmaya felaket gözüyle bakanlar var

Var çok şükür Ama evlilik öncesi cinsellik yaşamayanlar için tamamen kader meselesi (ben de öyleyim) resmen kumar oynar gibi evleniyoruz bu açıdan düşününce
Hayat bir kumar degilmi zaten bakiyorsun karsina mükemmel insanlar cikiyor her asamada bakiyosun hersey guzel giderken bir hödük cikiyor karsina hersey alt üst oluyor birden hayatın kendisi bir kumar malesefki.bizler oynamak zorundayiz bu kumari.

Bayanlar merhaba tekrardan ben bu soruyu cinsel tecrübem olmadığı için sordum erkek üye olmamdan başlayıp 11yıllık evlilliğimfe geç kslmışsın gibi yorumlar duyunca burda üzüldüm, sorumda gayet samimiyim lütfen eleştirmeyin fikriniz varsa söyleyin bu sayılan kriterlere göre bir yorum yapmam beklenmiş ,bence problemler var bizim ilişkimizde ben burdan bunu anladım mesela erken boşalma yı örnek verebilirim ,eşime bunu söyledim önceki ilşkilerinde böyle değilmişşş!! 2 yıl da vajinismus varmış o da etkilemişş,artı 2 hamilelikk,Yani bayanlsr sorun bende artı ben aşırı güzelmişim ondanmışş!!küçük bir tartşma da yaşandı tabi moralim bozuk ve kalbim kıruk bayanlar

Özür dileyerek söyleyeyeceğim ama vajinismus tranvası dışındakiler maalesef erken boşalma savunmaları, ki bence kas kontrolünü bilen erkek bunu aksiliklerden dolayı kaybetmiş bile olsa yeniden kazanabilir. Eşiniz maalesef sizi de kendini de kandırıyor. Buradaki eski konulara bakarsanız benzer cümleler kuran erkekler olduğunu göreceksiniz

Yaa aşırı güzel olduğunuzu söyledi ve yelkenleri suya indirmediniz mi Erken boşalmanın en büyük sebebi seyrek ilişki. Çocuklar olunca da ister istemez sık olmuyor ilişki. Sebep kesinlikle siz değilsiniz ona emin olun. Erken boşalmayı engellemek için egzersizler öğrensin eşiniz

Hatta daha da ileri gidip birlikte oldugu kız arkadaşlarından biri çok aşırı iyi oldugunu söylemiş ben burda tabiri caizse çileden çıktım sonra araştırmaya başladım ne demek çok iyi cahilliğimi maruz görün erken boşalma diye birsyden evet haberim vaedı ama burda araştırana kadar yaşadığımız şeyin o oldugundan haberim tyoktu konuya bu kadar uzakmışım kızdım kendime eğitimli bir kadımım güya eşim erken boşalma sorunu yaşadığını biliyordu ve bana yılşarca hiç çaktırmadı ben bunu bi dizide öğrendiğimde direk yüzüne baktım gülerek nerden bağlattrık şu netflixi dedi onu çok seviyorum ama şu an kalbim çok kırık bana en ufak bir ilrifat etmezken insanlara ne zevkler yaşatmış bunubyıllar sonra duymak üzdü beni

Bunlardan 2 tanesi tutturn şanslıdır :)

Nereden baglattik su netflixi? Evdekini ne guzel uyutuyordum harika performansim var diye demis yani.
Hanimefendi siz orgazm olup olmadiginizi bilmiyor musunuz? Niye agzinin payini vermiyorsunuz? Netflixe gerek mi vardi orgazm olmadiginizi anlamaniz icin? Çok şımarmış kendisi.

Eğrisinide ilk kez duydum skskjsjsks o neydi gız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…