- 12 Kasım 2018
- 2.340
- 4.553
Sen böyle diyosan biz ölelimBu devirde şebeke suyuna karışan şap pipililerimizi derinden etkilediği için arada bi pipisi işlev görsün yeter modundayız kadın camiası olarak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen böyle diyosan biz ölelimBu devirde şebeke suyuna karışan şap pipililerimizi derinden etkilediği için arada bi pipisi işlev görsün yeter modundayız kadın camiası olarak
Ben genel erkek popülasyonu için yorum yaptım. Kadınların %80'i kocalarının isteksizliğinden şikayetçi şu dönemde. Ben de zaman zaman o gruba giriyorum. Demek ki ters giden bir şey var hepsi aynı anda cortladığına göreSen böyle diyosan biz ölelim
Zemheri abla nerelerde hiç göremiyorum, bilgin var mıBen genel erkek popülasyonu için yorum yaptım. Kadınların %80'i kocalarının isteksizliğinden şikayetçi şu dönemde. Ben de zaman zaman o gruba giriyorum. Demek ki ters giden bir şey var hepsi aynı anda cortladığına göre
Buradayım, eşim kullanıcı adımı gördüğü için değiştirdimZemheri abla nerelerde hiç göremiyorum, bilgin var mı
Varmi böyle bir erkek hic duymadım.1- Cinsel organı küçük olmayacak. Minumum 13-15 cm. Şekilde olarak Eğrilik olmayacak.
2- Kolay ereksiyon olabilecek. Bazı erkekler ne yaparsanız yapın sertleşmiyor.
3- Erken boşalma sorunu yaşamayacak. Minunum 15 dk kesintisiz yapabilecek. Kadından önce boşalmayacak.
4- Bir gecede bir kaç defa yapabiliyorsa zaten epey bir azınlıktadır.
Var valla benim sevgilim Yemin ederim saydığı maddede fazlası var eksiği yok Her an her şeye hazır dokunsam üstüme çıkıyor. Haftada 4 gün birlikte kalıyoruz her seferinde en az 2-3 kere birlikte oluyoruz ve her seferinde uzun uzun dokunup öpüşerek. Ki bu kısım bana efsane gelirdi yok 5 keredir o diyip dalga geçerdim hatta ben daha önceki erkek arkadaşlarımla öpüşmek bile istemiyordum, hiç sevişmemiştim zaten ve kuzenlerime diyordum ki evlilik keşke sarılıp uyumak olsa benim içimden gelmiyor bana aseksüel olabilirsin diyorlardı Ama meğer kimseyi istememişim ben onu tanıyana kadar sorun buymuş penis boyu da çok detay olacak ama battı balık yan gider ereksiyon halinde 16 cm.Varmi böyle bir erkek hic duymadım.
Senin adina cok sevindim ben sansiızım galiba bazi sorularim olsa.ama ozel konular.Var valla benim sevgilim Yemin ederim saydığı maddede fazlası var eksiği yok Her an her şeye hazır dokunsam üstüme çıkıyor. Haftada 4 gün birlikte kalıyoruz her seferinde en az 2-3 kere birlikte oluyoruz ve her seferinde uzun uzun dokunup öpüşerek. Ki bu kısım bana efsane gelirdi yok 5 keredir o diyip dalga geçerdim hatta ben daha önceki erkek arkadaşlarımla öpüşmek bile istemiyordum, hiç sevişmemiştim zaten ve kuzenlerime diyordum ki evlilik keşke sarılıp uyumak olsa benim içimden gelmiyor bana aseksüel olabilirsin diyorlardı Ama meğer kimseyi istememişim ben onu tanıyana kadar sorun buymuş penis boyu da çok detay olacak ama battı balık yan gider ereksiyon halinde 16 cm.
Çok nadir haydinom. Benim eski sevgilimde bu kriterlere uyuyordu ama ilişkimiz Grinin 50 tonu gibi sado mazoşist bir hal alınca cinsellik ne kadarda iyi olursa olsun ayrıldım.Varmi böyle bir erkek hic duymadım.
Bende tebrik ediyorum sizi.Var valla benim sevgilim Yemin ederim saydığı maddede fazlası var eksiği yok Her an her şeye hazır dokunsam üstüme çıkıyor. Haftada 4 gün birlikte kalıyoruz her seferinde en az 2-3 kere birlikte oluyoruz ve her seferinde uzun uzun dokunup öpüşerek. Ki bu kısım bana efsane gelirdi yok 5 keredir o diyip dalga geçerdim hatta ben daha önceki erkek arkadaşlarımla öpüşmek bile istemiyordum, hiç sevişmemiştim zaten ve kuzenlerime diyordum ki evlilik keşke sarılıp uyumak olsa benim içimden gelmiyor bana aseksüel olabilirsin diyorlardı Ama meğer kimseyi istememişim ben onu tanıyana kadar sorun buymuş penis boyu da çok detay olacak ama battı balık yan gider ereksiyon halinde 16 cm.
Tabi ki, cevap verebileceğim şeylerse olur.Senin adina cok sevindim ben sansiızım galiba bazi sorularim olsa.ama ozel konular.
SevindimBuradayım, eşim kullanıcı adımı gördüğü için değiştirdim
Senin adinada sevindim.Çok nadir haydinom. Benim eski sevgilimde bu kriterlere uyuyordu ama ilişkimiz Grinin 50 tonu gibi sado mazoşist bir hal alınca cinsellik ne kadarda iyi olursa olsun ayrıldım.
Bende tebrik ediyorum sizi.
Var var bende bir tane,gözüm gibi bakıyorum amaVarmi böyle bir erkek hic duymadım.