Bir erkeğin yatakta iyi olması ne demektir

1- Cinsel organı küçük olmayacak. Minumum 13-15 cm. Şekilde olarak Eğrilik olmayacak.
2- Kolay ereksiyon olabilecek. Bazı erkekler ne yaparsanız yapın sertleşmiyor.
3- Erken boşalma sorunu yaşamayacak. Minunum 15 dk kesintisiz yapabilecek. Kadından önce boşalmayacak.
4- Bir gecede bir kaç defa yapabiliyorsa zaten epey bir azınlıktadır.

Yatakta iyi olup olmadığına kocan karar veremez sen karar verirsin, zira etkiyi yaşayan sensin.

İçimden bir ses kocanızın aslında sandığı kadar iyi olmadığını ve sizin de bu konuda çok mutlu olmadığınızı söylüyor, yoksa böyle konu açmazdınız.

Erkek kadını tatmin edecek beceriye sahipse yatakta iyidir. Siz tatmin oluyorsanız eşiniz haklıdır, olmuyorsanız maalesef kendini kandırdığı gibi sizi de kandırmaya çalışıyordur.

Olayı anlayamadım ya daha uykumu alamadım ya soru bı yerde açıklama biyerde 🤣🤣

Ben genel erkek popülasyonu için yorum yaptım. Kadınların %80'i kocalarının isteksizliğinden şikayetçi şu dönemde. Ben de zaman zaman o gruba giriyorum. Demek ki ters giden bir şey var hepsi aynı anda cortladığına göre
Zemheri abla nerelerde hiç göremiyorum, bilgin var mı

1- Cinsel organı küçük olmayacak. Minumum 13-15 cm. Şekilde olarak Eğrilik olmayacak.
2- Kolay ereksiyon olabilecek. Bazı erkekler ne yaparsanız yapın sertleşmiyor.
3- Erken boşalma sorunu yaşamayacak. Minunum 15 dk kesintisiz yapabilecek. Kadından önce boşalmayacak.
4- Bir gecede bir kaç defa yapabiliyorsa zaten epey bir azınlıktadır.
Varmi böyle bir erkek hic duymadım.😊

Valla ten uyumu olsun o kişi sizin için iyidir bunu da çok içten hissedersiniz. Bunun ötesi olamaz hissi yerleşiyor çünkü insana. Sürekli dokunma ihtiyacı her an her şeye hazır olma hali 😂 Her ilişki sonrası duygusal ve fiziksel olarak tatmin oluyorsanız sevişmeleriniz iyidir. Boşalma süresi uzunsa, karşılıklı birbirinizi tatmin edebiliyorsanız daha da önemlisi bencil değilse sizin de boşalmanız için uğraşıyorsa ( çünkü erkekler zaten daha rahat tatmin olurlar ), size dokunuşları size dünyanın en özel kadınıymış gibi hissettiriyorsa bence yeterli derecede iyi sevişiyordur. Benim mesela ruhum sanki bedenimden çıkıyor yani o an dünyayla temasım kalmıyor gibi kendimi bundan daha iyi hissettiren hiçbir şeyle karşılaşmadım dünyada. Bunun yıllarla da alakası yok bu tutkuyu yakalayınca kopamıyorsun, 3 yıldır birlikteyiz neredeyse ama ben hep aynı şeyleri hissediyorum o da hep aynı istekte. Bana göre yatakta aşırı iyi kimseyle kıyaslamama da gerek yok bana böyle hissettiriyor çünkü o yeter ♥️

Var valla benim sevgilim 😂 Yemin ederim saydığı maddede fazlası var eksiği yok 😂 Her an her şeye hazır dokunsam üstüme çıkıyor. Haftada 4 gün birlikte kalıyoruz her seferinde en az 2-3 kere birlikte oluyoruz ve her seferinde uzun uzun dokunup öpüşerek. Ki bu kısım bana efsane gelirdi yok 5 keredir o diyip dalga geçerdim hatta ben daha önceki erkek arkadaşlarımla öpüşmek bile istemiyordum, hiç sevişmemiştim zaten ve kuzenlerime diyordum ki evlilik keşke sarılıp uyumak olsa benim içimden gelmiyor bana aseksüel olabilirsin diyorlardı 😂 Ama meğer kimseyi istememişim ben onu tanıyana kadar sorun buymuş🤷‍♀️ penis boyu da çok detay olacak ama battı balık yan gider ereksiyon halinde 16 cm.

Var valla benim sevgilim 😂 Yemin ederim saydığı maddede fazlası var eksiği yok 😂 Her an her şeye hazır dokunsam üstüme çıkıyor. Haftada 4 gün birlikte kalıyoruz her seferinde en az 2-3 kere birlikte oluyoruz ve her seferinde uzun uzun dokunup öpüşerek. Ki bu kısım bana efsane gelirdi yok 5 keredir o diyip dalga geçerdim hatta ben daha önceki erkek arkadaşlarımla öpüşmek bile istemiyordum, hiç sevişmemiştim zaten ve kuzenlerime diyordum ki evlilik keşke sarılıp uyumak olsa benim içimden gelmiyor bana aseksüel olabilirsin diyorlardı 😂 Ama meğer kimseyi istememişim ben onu tanıyana kadar sorun buymuş🤷‍♀️ penis boyu da çok detay olacak ama battı balık yan gider ereksiyon halinde 16 cm.
Senin adina cok sevindim ben sansiızım galiba bazi sorularim olsa.ama ozel konular.

Çok nadir haydinom. Benim eski sevgilimde bu kriterlere uyuyordu ama ilişkimiz Grinin 50 tonu gibi sado mazoşist bir hal alınca cinsellik ne kadarda iyi olursa olsun ayrıldım.
Bende tebrik ediyorum sizi. 👏🏻👍

Çok nadir haydinom. Benim eski sevgilimde bu kriterlere uyuyordu ama ilişkimiz Grinin 50 tonu gibi sado mazoşist bir hal alınca cinsellik ne kadarda iyi olursa olsun ayrıldım.

Bende tebrik ediyorum sizi. 👏🏻👍
Senin adinada sevindim.

X